• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Umarım o kötü alışkanlıktan en kısa sürede kurtulursun :dua::dua:
Aslında bir ara güzel bırakmıştım 3 yıl sonra annem hastanedeykrn ağlamamak için sigaraya başladım ama şimdi sadece keyiften akşamları kahvenin yanında iki tane içiyorum bazen hiç içmiyorum keyfime göre

Kizlar kolojen konusunda bilgisi olan var mı cildim çok kuru ve kolojen iyi geliyormus voonka markasını duydum ama hangisi alınmalı bilemedim bilgisi olan varsa yardım eder misiniz tatlılar😍😍😍

Kizlar kolojen konusunda bilgisi olan var mı cildim çok kuru ve kolojen iyi geliyormus voonka markasını duydum ama hangisi alınmalı bilemedim bilgisi olan varsa yardım eder misiniz tatlılar😍😍😍
gecen de buraya yazmistim. cok iyi arastir ben icinde cenin maddesi var diye okumustum.

gecen de buraya yazmistim. cok iyi arastir ben icinde cenin maddesi var diye okumustum.
Oha 😳😳😳😳 yok artık ya Türk markası alacam ama yine de var mıdır ay midem bulandı kız zaten sığır kolojeni Alaçam cenin nerden çıktı 🤢🤢🤢 voonka markasını deneyecem de nerden anlayacak cenin olmadığını

Merhaba. Sevgili kaptanım LAydLiNe LAydLiNe ben kilo vericem diye biraz kendimi hirpaladigimi farkettim. Amacım sadece paketli gıdalardan uzak durmak aslında ve genel anlamda kendime ve bebegime kaliteli besin aktarabilmek. Takıma girme sorumluluğuna henüz erisemedigimi düşünüyorum. İnşallah bi 4 ay kadar sonra tekrar takıma girmek istiyorum ama şu anda süresiz izne ayrılmayı talep ediyorum üzülerek 😢

Önemli olan senin ve bebeğinin sağlıklı beslenmesi canım. Hiç hırpalama kendini. İstediğin kadar takıma gelmeye devam et. Ne zaman istersen o zaman girersin listeye. Ama takımdan gitmene gerek yok. Sohbete muhabbete gelebilirsin. Menü yazmasan da olur. Ama yok ben hiç gelmeyeyim 4 ay sonra gelirim dersen de sen bilirsin. Kapımız her zaman açık sana :KK68::KK68::KK68:

Ben de bu akşam için kıymalı ıspanak yaptım. Dünden ıspanak çorbam da var..
2 gündür ıspanak detoksu yapıyorum sanki 😀 tartı korkusuna 😀
Öğlen kahvaltıda da içtim geceden canım çekmişti.. Afedersiniz bağırsaklarımı nasıl yumuşattı ise lavaboya git gel yapıyorum.. İyi oldu bu. Geçen hafta kabız gibi gezmiştim..

Suyu az mı içiyosun acaba veya zeytinyağı kullanmıyomusun?
Ben kadar su içen yoktur heralde en az 3 ama genelde 4 u bulur
Ben beden eğt. Ciyim ve isim hep dışarda kuruyor cildim denemek istedim kolojeni eşimin çapraz bağlarından dolayı da güçlendirmesi gerekiyor artık yani sadece cilt değil içten onarım için

Kullanıcı Adı : knickerboardbande
Mesleginiz: yazılım uzmanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : doğum, hasimato ve insülin direnci kombosu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ailemde genetik şeker hastalığı var ve ben de insülin direnci çıktı eğer kilo vermezsem tip2 diyabet adayıyım.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Ben de bu akşam için kıymalı ıspanak yaptım. Dünden ıspanak çorbam da var..
2 gündür ıspanak detoksu yapıyorum sanki 😀 tartı korkusuna 😀
Öğlen kahvaltıda da içtim geceden canım çekmişti.. Afedersiniz bağırsaklarımı nasıl yumuşattı ise lavaboya git gel yapıyorum.. İyi oldu bu. Geçen hafta kabız gibi gezmiştim..

Çorbasını nasıl yaptın canım?

Kullanıcı Adı : knickerboardbande
Mesleginiz: yazılım uzmanı
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : doğum, hasimato ve insülin direnci kombosu.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Ailemde genetik şeker hastalığı var ve ben de insülin direnci çıktı eğer kilo vermezsem tip2 diyabet adayıyım.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoş geldin canım aramıza. İnşallah bizimle birlikte en kısa sürede ideal kilona kavuşursun :KK200:

Merhabalar, ben de aranıza katıldım sanırım iki hafta aday olarak kalacağım :)
Akşam yediklerimin bildirimini yapacağım.

Evet canım aynen söylediğin gibi akşam en son öğününden sonra gün içinde yediklerini ve içtiklerini, saatleri, miktarları ve cinsleriyle birlikte yazman gerekiyor.

Yarın cuma yani kilo bildirim günümüz. O yüzden sabah uyandıktan sonra aç karnına ve lavabo ihtiyacının karşıladıktan sonra en hafif kıyafetlerinle ya da kıyafetsiz olarak tartılıp tartı fotoğrafını gruba atman gerekiyor. Tartılmadan önce boş bir kağıda kullanıcı adını ve günün tarihini yazıp tartının üzerine koyup fotoğrafı öyle çek lütfen.

Back
X