- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün keyfim yerindeydi çocuklar da uyuyuncs giriştim vallaSayılırbak ya saçlar bakım zamani aslan aydaysa işte
Yumurta saclara gerçekten çok iyi geliyor besliyor.. bu aralar bende permaya taktım ya bugünden beri onu araştırıyorumBen de zeytinyağı ve hindistan cevizi yağına 2 yumurta sarısı ve 1 kaşık bal koydum
Ben yiyemiyorum saçlarım doysun dedimaçım galiba ben yaa
![]()
Bunu yazacaktım bendeee kötü bi tecrübe oldu benim ilk denememde de... unutaaaamıyorummmmSaçları yıkama zamanı eğer yumurta koyacaksaniz önce soğuk suyla yıkıyorum yoksa 1 hafta saçlarınız pis pis kokartecrubeyle sabittir. 1 hafta boyunca güvercin dışkısı var burda deyip sorunu kendimde hiç aramadım
![]()
AhPiknik yasal olarak yasak coronadan dolayı piknik yerleri kapalı ya o yüzden![]()
Evet ben bugün hep protein ağırlıklı beslenmişim ama akşam 1 yemek kaşığı kadardı et daha az bile olabilir tadımlık aldımHem yumurta hem tavuk hem et var aynı gün içinde tavuk dürüm yediysen akşam salata çorba yemelisin ki durum bana göre büyük bir kaçamak![]()
Ben gidemiyorum rahat olamam ki biri bir şey dese tüm berbat olur yani o yüzden gitmiyoruzAhherkes herşeyi yapıyor ya bende yasakları unuttum tabi
biz kuytu biyere gidiyoruz valla böyle bir ağaçlık yok kenarı yaptık 2,3 kere geçen yaz
Ayy valla beynim durdu birden. Herşey yapılıyor ya bu aralar bende yasakları unuttum malumKuzucum piknik yapma yasağından bahsediyor arkadaş.. Mangalda patlicanda yenir sıkıntı yok o kısımda ama evde değil mesire yerlerinde keyifle manzara eşliğinde yemek istiyor..
Şimdilik tüm manzaralar hayalimizde ya hani.. Onu diyor işte
Neredesiniz şehir olarakBen gidemiyorum rahat olamam ki biri bir şey dese tüm berbat olur yani o yüzden gitmiyoruz![]()
Diyetisyenim sebze yemeklerinin içinde çıkan tek tük etleri bile yedirmiyor o yüzden belki de eti görünce çokmus gibi geldi tartıya 3 gün kalasi kırmızı et muz baklagil yemek yasak banaEvet ben bugün hep protein ağırlıklı beslenmişim ama akşam 1 yemek kaşığı kadardı et daha az bile olabilir tadımlık aldım![]()
ÇorumNeredesiniz şehir olarak![]()
ay o bisey mi. ben zeytinyagi ve sarmisak yaptim. sacima sürüp 2 saat uyuyakaldim miSaçları yıkama zamanı eğer yumurta koyacaksaniz önce soğuk suyla yıkıyorum yoksa 1 hafta saçlarınız pis pis kokartecrubeyle sabittir. 1 hafta boyunca güvercin dışkısı var burda deyip sorunu kendimde hiç aramadım
![]()
Yaaa enteresan benim ki hiç öyle şeyler dememiştiDiyetisyenim sebze yemeklerinin içinde çıkan tek tük etleri bile yedirmiyor o yüzden belki de eti görünce çokmus gibi geldi tartıya 3 gün kalasi kırmızı et muz baklagil yemek yasak bana![]()
Bu saatte güldürdün beni ya.Ben de zeytinyağı ve hindistan cevizi yağına 2 yumurta sarısı ve 1 kaşık bal koydum
Ben yiyemiyorum saçlarım doysun dedimaçım galiba ben yaa
![]()
Yahu bu sarımsaklı şampuanlar nasil oluyor.Kokmuyomu hiç?ay o bisey mi. ben zeytinyagi ve sarmisak yaptim. sacima sürüp 2 saat uyuyakaldim mi2 ay boyunca ne yapip ettiysem o koku cikmadi. bu arada yeni evliydim. adami soguttum bi guzel kendimden
![]()
Sayılır tabi dün gece başladı zatenDün gece sayılırsa kendim evde boyadım dün gece![]()
Normalde öyle yapmaya çalışıyorum ama haftasonu kaçırdığım için az geçirdim bu iki gündür yoksa bu kadar az değil de sağlıklı beslenme ve aralıklı oruç ile devam edicemAralıklı oruç mu yapıyorsunuz çok az yiyosunuz maşallah ya ben yazmaya utanıyorum bugğn baya kaçırdım![]()
Ah Ayşegülcüm götürdün beni çocukluğuma. 2 bisküvi arası lokum bizdeki adı betondur onun.. Ozamanın şartlarında evde çoğunlukla bulunan aburcuburdu. Akşam Ailecek beton yapıp yerdik. Ey gidi yıllar ne de hızlı geçiyorlar. Şükürki hala ailecek bir araya geldiğimizde arada yaparız.. Canımda çekti şimdi annemin yanıbaşında oturup yemeyi.. Hasret sardı gene beni kızkardeşimde yaprak sararken çiğden hep yer.. Bugünde senin sayende çok özlediğimi anladım.. Arayıp seslerini duyayım bari.. Ay ağlıycam tövbeler olsun bu ne duygusallıkİyi akşamlar
11:00
Çeyreğin yarısı ekmek, 1 tavada yumurta, 3 zeytin, yarım domates
15:00
Yarım elma
17:00
Lahana sarmasını sararken haşlanmış lahana ve harcını çiğ olarak yedim ( yarıya bulgurlu- pirinçli) yarım tabak kadar.
2 biskivi arası lokum
Akşam çay içerim, 1 elma ve portakal yiyebilirim.
2 litre su, 1 saat dışarda gezinti.
Ay canım kıyamam, seni duygulandırdım kusura bakma.Ah Ayşegülcüm götürdün beni çocukluğuma. 2 bisküvi arası lokum bizdeki adı betondur onun.. Ozamanın şartlarında evde çoğunlukla bulunan aburcuburdu. Akşam Ailecek beton yapıp yerdik. Ey gidi yıllar ne de hızlı geçiyorlar. Şükürki hala ailecek bir araya geldiğimizde arada yaparız.. Canımda çekti şimdi annemin yanıbaşında oturup yemeyi.. Hasret sardı gene beni kızkardeşimde yaprak sararken çiğden hep yer.. Bugünde senin sayende çok özlediğimi anladım.. Arayıp seslerini duyayım bari.. Ay ağlıycam tövbeler olsun bu ne duygusallık