Mangal yakmak yasak piknik yerleri yasak ya o yüzden dedim mangalı özledim ben açık havadaYasak değil tabi canım ama arkadaşa diyetisyen izin vermedi sanırım
Kötü örnek olmuşumKahvaltını canım çekti
Sadece sen mi yedin 4 tane yumurta salatasını canım ailecek mi yediniz tek sen yediysen çok fazlaselam kizlar
11.00 yumurta salatasi (4 tane haslanmis yumurta, maydanoz, dereotu, baharat)
13.00 sekersiz sutlu kahve
15.30 3 tane patatesli sigara boregi, 1 tane iclikofte, biraz patates kizartmasi, 2 tane sekerli cay
Geçmiş olsun canım doktor iyiymiş gerçekten egzema kulağı tıkaması ilginç ve bunu da suyun sebebiyet vermesi o zaman suyu daha da artırıyoruzbugun kulak burun bogaz doktoruna gittim. iki uc senede bir kulagim kasinir sonra tikanir. doktor ne kadar su ictigimi sordu. megerse susuzluk ilk once ciltte tepki veriyormus. egzamam var o da kulagi etkiliyormus. cok ilginc. su icmemenin cezasini cekiyorum demek ki
Yok canım.. Tavuk ızgara diyordu. Köfte değil.. Ben de kilo verirsem kendime ödül yapıcam. Tavuk mangalİçinde ekmek içi konuluyor genelde ondan sanirim
Ahahaaa tüm topigi yoldan çıkartcamYok canım.. Tavuk ızgara diyordu. Köfte değil.. Ben de kilo verirsem kendime ödül yapıcam. Tavuk mangal
Evet şekerim konu anlaşıldıMangal yakmak yasak piknik yerleri yasak ya o yüzden dedim mangalı özledim ben açık havada
Ailece yapılan kahvaltının kalorisi olmazKötü örnek olmuşumeşim hafta sonu şehir dışında olacak doğru düzgün birlikte kahvaltı yapacak vaktimiz olmayacak şöyle güzel bir kahvaltı hazırlayalım deyince ortaya bu çıktı
Peki su içmeye karar verdin mi?bugun kulak burun bogaz doktoruna gittim. iki uc senede bir kulagim kasinir sonra tikanir. doktor ne kadar su ictigimi sordu. megerse susuzluk ilk once ciltte tepki veriyormus. egzamam var o da kulagi etkiliyormus. cok ilginc. su icmemenin cezasini cekiyorum demek ki
Hadi ya ben eşimle hergun yapabiliyorum o zamanAilece yapılan kahvaltının kalorisi olmaz
Evet ay aslan burcunda.. 26 mart saat 6:24 e kadar saç boyama ve saç kesme günü..Bugün kimler saçıyla ilgili bir şey yaptı ya da yaptırdı merak ettim kizlar
Şşşşşttt şımarıklık yokHadi ya ben eşimle hergun yapabiliyorum o zamandün bir ekmekle menemen bugünde peynirli yumurta yedi yesemiydim ki
Ben bilmeden bakım yapmayi kafama koymuştum sonra bir baktım aslan burcundaymis ay boşuna değil dedim gezegenler yine iş başındaEvet ay aslan burcunda.. 26 mart saat 6:24 e kadar saç boyama ve saç kesme günü..
Ben koşturmalı günüme saç boyamayı da sıkıştırdım. Az sonra da uçlarından azıcık kesicem..
Tamam öğretmenimŞşşşşttt şımarıklık yok
Patlican salatası değilde lavaşı unuttum bileAhahaaa tüm topigi yoldan çıkartcamama patlıcan salatasıyla lavadi unutmayın
Çok mantıklıAilece yapılan kahvaltının kalorisi olmaz
evet ben tek basima yedim. ekmek yemedigim icin tok tutsun dedim. bundan sonra dikkat edicem tesekkurlerSadece sen mi yedin 4 tane yumurta salatasını canım ailecek mi yediniz tek sen yediysen çok fazla
Şöyleki günlük sadece 1 tane yumurta sarısı yenmeli safra kesesi yolunu tıkadığı için sağlık açısından sıkıntı olabiliyo
Ama bugün menün sağlıksız geldi çok karbonhidrat olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?