Ben istanbuldayım bizde maalesef burda görev yapıyoruz bikaç hafta önce gitmiştim yazın gene gelicem inşallah canım görüşelim. Ulukavakta oturuyor annemler.. Öğretmendin değil mi kuzumHemso sayılırız canım amasyaliyim ama Çorum'da görev yapıyoruz geldiğinde görüşelim o zaman sen nerdesin peki
Benim okul ulukavakta cumhuriyet lisesindeyim fatih caddeside oturuyorum Çorum'da her yer yakın beklerim inşallah yazın süper olur hem deBen istanbuldayım bizde maalesef burda görev yapıyoruz bikaç hafta önce gitmiştim yazın gene gelicem inşallah canım görüşelim. Ulukavakta oturuyor annemler.. Öğretmendin değil mi kuzum
Yok ya benim mangal olarak yapmak istiyorum piknik yapasim var yani
Geç uyandığım için ancak acıkmıştım ama haklısın.Gerçi artık boş günlerimde de erken uyanabilmek istiyorum onu başarırsam mutlaka dediğin gibi yapıcamKuzum aslında uyanınca kahvaltı yapsan metabolizmana bi haber versen uyandım diye oda bir coşsa daha iyi olur. Kendine eziyet ediyorsun gibi geldi bana aç aç durma valla kıyamam yazık sna da. bi kahvaltı 15 16 gibide kısırı yesen ne gece ne sabah açlık olmaz. Sen açlığı hissetmeyebilirsin ama metabolizman yemek gelmiyor diyerek yavaşlar, yediklerini hemen yağa çevirebilir. Pek ilmi açıklamadım ama mantığı böyle.
İçinde ekmek içi konuluyor genelde ondan sanirimYasak değil tabi canım ama arkadaşa diyetisyen izin vermedi sanırım
Kahvaltını canım çektiİyi akşamlar kızlar menümü yazayım. Bugün eşim de evde olunca kahvaltıdan itibaren baya dolu dolu oldu
10.30
1 parça sucuklu domatesli omlet, yarım simit,2 küçük pankek,kuru domates mezesi,1 TK kaymak,1 çk bal
15.00
1 kupa sütlü kahve,1 hurma,2 kuru incir,10-12 kuru dut(tatlı isteğini başka abur cuburlarla doldurmamak adına böyle oldu)
19.30
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,5 küçük hindi köfte, salata
Su 3 litre,spor 250 ip atlama, Leslie 5 k walk
Çeyrek ekmekle kaldiysan iyi canim,ben bi el atsam kurtulamamIyi akşamlar arkadaşlar
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 7 8 ad zeytin yesilcay
11.30 sade Türk kahvesi 1 dilim pasta
13.00 sade granül kahve
15te acıktım baya çocuklara ekmek arası yaparken kontrolu kaybettim ceyrek ekmek arası tereyag pekmez
17.30 aksam yemeği
1bardak ayran 2 3kasik salata 2 kasik kıymali karnabar yemegi
Su 1.5 lt tamamlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?