• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hemso sayılırız canım amasyaliyim ama Çorum'da görev yapıyoruz geldiğinde görüşelim o zaman sen nerdesin peki
Ben istanbuldayım bizde maalesef burda görev yapıyoruz bikaç hafta önce gitmiştim yazın gene gelicem inşallah canım görüşelim. Ulukavakta oturuyor annemler.. Öğretmendin değil mi kuzum

İyi akşamlar
11:00
Çeyreğin yarısı ekmek, 1 tavada yumurta, 3 zeytin, yarım domates

15:00
Yarım elma

17:00
Lahana sarmasını sararken haşlanmış lahana ve harcını çiğ olarak yedim ( yarıya bulgurlu- pirinçli) yarım tabak kadar.
2 biskivi arası lokum

Akşam çay içerim, 1 elma ve portakal yiyebilirim.

2 litre su, 1 saat dışarda gezinti.

Selam kızlar dün erkenden uyuyakaldığım için menümü yazamadım. Bugün de işlerimi hallettim anca bakabiliyorum.

Kahvaltı 09.30
2 yumurtalı menemen
3 dilim tb ekmeği

Öğlen 13.20
1 porsiyon körili noodle

Ara 16.10
Muz

Akşam 18.00
Ton balıklı salata

1,5 lt su
3100 adım

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1dilim ekmek
1catal patates kızartması tadımlık
1haslanmis yumurta ve bol yeşillikle piyaz
1cay kaşığı pekmez 1dilim peynir salatalık

12.00 şekersiz türk kahvesi 1kare bitter

15.00 2grissini kepekli +yeşilçay

18.30 Akşam
1kase borekasi çorbası
Salata
Yarım greyfurt.

2.5lt su+ 2mile leslie..
Ve bütün gün temizlik yaptım.

Ben istanbuldayım bizde maalesef burda görev yapıyoruz bikaç hafta önce gitmiştim yazın gene gelicem inşallah canım görüşelim. Ulukavakta oturuyor annemler.. Öğretmendin değil mi kuzum
Benim okul ulukavakta cumhuriyet lisesindeyim fatih caddeside oturuyorum Çorum'da her yer yakın beklerim inşallah yazın süper olur hem de 🤗🤗

Sabah
3 kayısı türk kahvesi
15:00 Öğle
nesfit 1 subardagi süt
16:00 da çok küçük ekmek domates
Ara yeşil çay
Ara misir püskülü çayı
Ara türk kahvesi

Aksam
Yarım kase pırasa salata
Ara yeşil çay meyve yerim
Su 2 litre içtim 3 e tamamlarım

Spor
1 saat yürüyüş yarım saat bacak karın egzersizleri

Yasak mı ya ızgara köfte diyet listelerinde bile var niye yasak olsun ki Ellssa Ellssa LAydLiNe LAydLiNe yasak mı aceba? 🙈
Yok ya benim mangal olarak yapmak istiyorum piknik yapasim var yani
Piknik yapmak yasak ama kongre yapabiliyoruz yazadim geldi :mad: :işsiz::-) bugün ama canım hamsi tava istiyo hergun sanki yemiş gibi yazmak hoşuma gidiyor :KK72:

Menüm

11:00
Sade kahve

12:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim sebze böreği (mercimek karnıbahar pırasa lor yumurta)
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
1 kase yoğurt

18:30
1 kocaman kase ıspanak çorbası
1 çay kaşığı tulum peyniri

Su
2 litre su

Spor
Tibet 3 tekrar
1,5 saat yürüyüş

İyi akşamlar hepinize
Sabah sadece 2 lokma ekmek attım ağzıma

Saat 12 de
1 tane havuç

Saat 14 te
1 kase tarhana çorbası

Saat 16.30 da
1 kase kısır ( sonunda bitti)
Bol bol bol biber

Saat 18 de
Çay ve 1 avuç kadar antep fıstığı

Bugün spor yapamadım regl oldum tam da tartı öncesi... elimden geldiğince hafif atlatmaya çalışacağım. Yeşil çay içerim. Eğer açlık hissedersem tarçınlı süt içebilirim.
2 litre su

10.30
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası
-3yk lor peyniri
-5 zeytin
-1 Havuç

10.50: türk kahvesi+1 meyve topu

13.45:1 muz+kakao+1 çk fıstık ezmesi
Yeşil çay

15.00: 2 yk bulgur pilavı+ 3 yk göğüs eti
Salata

20.15: yoğurtlu haşlanmış sebzeler ile salata

2 lt su
Temizlik

Kuzum aslında uyanınca kahvaltı yapsan metabolizmana bi haber versen uyandım diye oda bir coşsa daha iyi olur. Kendine eziyet ediyorsun gibi geldi bana aç aç durma valla kıyamam yazık sna da. bi kahvaltı 15 16 gibide kısırı yesen ne gece ne sabah açlık olmaz. Sen açlığı hissetmeyebilirsin ama metabolizman yemek gelmiyor diyerek yavaşlar, yediklerini hemen yağa çevirebilir. Pek ilmi açıklamadım ama mantığı böyle.
Geç uyandığım için ancak acıkmıştım ama haklısın.Gerçi artık boş günlerimde de erken uyanabilmek istiyorum onu başarırsam mutlaka dediğin gibi yapıcam😇

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım. Bugün eşim de evde olunca kahvaltıdan itibaren baya dolu dolu oldu
10.30
1 parça sucuklu domatesli omlet, yarım simit,2 küçük pankek,kuru domates mezesi,1 TK kaymak,1 çk bal
15.00
1 kupa sütlü kahve,1 hurma,2 kuru incir,10-12 kuru dut(tatlı isteğini başka abur cuburlarla doldurmamak adına böyle oldu)
19.30
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,5 küçük hindi köfte, salata
Su 3 litre,spor 250 ip atlama, Leslie 5 k walk

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım. Bugün eşim de evde olunca kahvaltıdan itibaren baya dolu dolu oldu
10.30
1 parça sucuklu domatesli omlet, yarım simit,2 küçük pankek,kuru domates mezesi,1 TK kaymak,1 çk bal
15.00
1 kupa sütlü kahve,1 hurma,2 kuru incir,10-12 kuru dut(tatlı isteğini başka abur cuburlarla doldurmamak adına böyle oldu)
19.30
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,5 küçük hindi köfte, salata
Su 3 litre,spor 250 ip atlama, Leslie 5 k walk
Kahvaltını canım çekti 😋

Çarsamba menusu
09:00 2 haslanmis yumurta,1 krep arasi kasar
15:30 ton balikli salata
18:00 1 kase 1 tatli kasik balli yulaf ezmesi
2 litre su

Iyi akşamlar arkadaşlar
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 7 8 ad zeytin yesilcay
11.30 sade Türk kahvesi 1 dilim pasta
13.00 sade granül kahve
15te acıktım baya çocuklara ekmek arası yaparken kontrolu kaybettim ceyrek ekmek arası tereyag pekmez
17.30 aksam yemeği
1bardak ayran 2 3kasik salata 2 kasik kıymali karnabar yemegi
Su 1.5 lt tamamlicam
Çeyrek ekmekle kaldiysan iyi canim,ben bi el atsam kurtulamam

Back
X