Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bugün tartı sonucum efffsaaaaneeydii(birinci olacağız inşallah)
Yarın kuzenim gelecek pastalar börekler yapacağım inşallah çizgimin dışına çok çıkmamm(bide yarın Perşembe)

ay benim de bugün sabah tartım çok iyiydi ama öğlen dışardan yemek durumunda kaldım inşallah telafi edebilirim. sporu bir türlü hayatıma alamadığım için telafisi çok zor oluyor

probis hariç güzel menü olmuş
adım sayısı da çok güzel
su mükemmel

ay benim de bugün sabah tartım çok iyiydi ama öğlen dışardan yemek durumunda kaldım inşallah telafi edebilirim. sporu bir türlü hayatıma alamadığım için telafisi çok zor oluyor
zamanla sporda olur
dünkü adımları her gün atabilseniz güzel bir başlangıç olur zamanla farklı sporlarda yaparsınız

24.03.2021 Çarşamba menüm
Ellssa LAydLiNe

08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim hindi füme
çeyrek avakado
1 elma
peynir

13:00 Öğlen Yemeği
et sote
bulgur pilavı
elma kompostosu (evde kendim yaptım şekersiz birazda tarçın ekledim, çok güzel oluyor)

16:30 Son Öğün
yoğurt
2 yemek kaşığı karabuğday salatası (havuç+maydanozlu)

Spor: 45 dk eliptik yaparım

Su: 2 litre

maşallah çok güzel ve temiz görünüyor. spor da harika

Akşam mideni dolduracak şeylerle gecistirirsen sıkıntı olmaz yoğurt ve salata galeta ye please candy çim kendim kadar zatiflamani istiyorum canım biraz kilo verdim ve hafiflikle sporu daha rahat ve sıkılmadan yapar oldum.
İlaçlarına ignene dikkat et bak nadil iştahın kapanacak

Karabuğday salatası nasıl bişey acaba lezzetli mi merak ettim hiç yemedim de

aaaah aaah yani dolu kahveler
Benim günde iki hakkım var bir Türk kahvesi biri de ara olarak icebiliyorum o kahveyi de nerelere koysam kiminle.icsem boylle nasıl iştahla saatini bekliyorum benim kötü alışkanlığım var sigara ama sadece iki tane kahvenin yanında artık eskisi gibi içmiyorum sigarayı keyif olsun diye

Iyi akşamlar arkadaşlar
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 7 8 ad zeytin yesilcay
11.30 sade Türk kahvesi 1 dilim pasta
13.00 sade granül kahve
15te acıktım baya çocuklara ekmek arası yaparken kontrolu kaybettim ceyrek ekmek arası tereyag pekmez
17.30 aksam yemeği
1bardak ayran 2 3kasik salata 2 kasik kıymali karnabar yemegi
Su 1.5 lt tamamlicam

Çeyrek ekmek tereyağı görünce bi şaştım kuzum ama akşamı hafif yapıp dengelemişsin khvaltıda da ekmek yememişsin pastayı saymazsak :)) güzel olmuş kuzum afiyet olsun. Suyu 2 ye tammlasan çok, daha iyi olur

Merhabalar herkeseBugünkü menüm:

Saat 14.00: 2 porsiyon kısır yanında bol yeşillikle
Buharda kabak ve brokoli

Saat 16.00:3 adet kuru kayısı 3 adet kuru incir 3 adet ceviz

Ve bugün böyle biter
Kuzum aslında uyanınca kahvaltı yapsan metabolizmana bi haber versen uyandım diye oda bir coşsa daha iyi olur. Kendine eziyet ediyorsun gibi geldi bana aç aç durma valla kıyamam yazık sna da. bi kahvaltı 15 16 gibide kısırı yesen ne gece ne sabah açlık olmaz. Sen açlığı hissetmeyebilirsin ama metabolizman yemek gelmiyor diyerek yavaşlar, yediklerini hemen yağa çevirebilir. Pek ilmi açıklamadım ama mantığı böyle.

İyi akşamlar kızlar.
Menüm

Kahvaltı 10.00
Tereyağında 1.5 yumurta
2 dilim tb ekmeği
6 zeytin
1 dilim beyaz peynir
Roka domates salatalık
1 tk nuga

Ara 13. 00
Sütlü şekersiz tk
2 kare beyaz çikolata

Öğle 15.00
25 30 tane hamsi tava
Salata
200 ml şalgam suyu

Akşam 18.00
1 kase yoğurt

Ara 21.00
Acıkabilirim belki 200 ml süt içerim

Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
20 dk çeşitli egzersizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…