Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hadi inşallah o zaman canım bazen idareciler isguzarlik yapip işler görülsün de kim yaparsa yapsın diyebiliyor ben idarecilere hiç guvenmem

Ay burcunu da öğren yay etkisi var gibi rahattir yay burçları benim ay burcum yay ve en çok yay etkisi var bende sen de de vardır belki
kız şimdi baktım hem yükselenim hem ay burcum da ikizler görünüyor. ben yıllar önce baktığımda akrep diye görüştüm alla allah
çok alakam yok burçlar ile anneme tekrar doğum saatimi sordum ben mi yanlış hatırlyorum acanba :)

Bugün bizde de hava açtı biraz bütün gece yağmıştı.. keşke evde olasam da temizlik yapsam evde tüm işler duruyor ben iş yerindeyim bu full mesai olayına hiç alışamıyorum hiç

Bugün bizde de hava açtı biraz bütün gece yağmıştı.. keşke evde olasam da temizlik yapsam evde tüm işler duruyor ben iş yerindeyim bu full mesai olayına hiç alışamıyorum hiç
Çok mu şom ağızlıyım ne.. Güneş gitti gri bulutlar geldi ne iş yapıyordun kuzum full mesai bende hiç sevmem

Bizde oldukça kapalı ve yağmurlu bir hava var canım

Yerinde olsam önce yürüyüş yapardım hemde sahilde.Harika olur.Hem tartiya da 2gun var canım.Galiba bende temizlik modunda değilim.Burda hava kapalı.Ben kapıdan çıkınca yağmur başlıyor kaç gündür.

Kızlar bugün tartı sonucum efffsaaaaneeydii(birinci olacağız inşallah)
Yarın kuzenim gelecek pastalar börekler yapacağım inşallah çizgimin dışına çok çıkmamm(bide yarın Perşembe)

Olsun takip et ay yukselenini burcunu oku seni anlatıyor mu o zaman anlatmıyorsa yanlıştır

Yarın kuzenim gelecek pastalar börekler yapacağım inşallah çizgimin dışına çok çıkmamm(bide yarın Perşembe)
Ay çok merak ettim

Çok mu şom ağızlıyım ne.. Güneş gitti gri bulutlar geldi ne iş yapıyordun kuzum full mesai bende hiç sevmem
Çorum'a kar yagdi kar inanamıyorum ya biz baharı beklerken ben şimdi yürüyüşe gidecem dün çok iyi geldi inşallah bu cuma tartı güzel olur

Yarın benim de şehir dışından misafirim geliyo. İnşallah çok yemem
Misafir hem de yatılı Allah kolaylık versin canımın içi valla zor ama yermiş gibi yaparsan koşturmaca halindeyken aman yemeye zamanım olmadı kandırma asi yapıyorum bazen kendimi kandırıyorum sonra da az yemiş oluyorsun

Pasta börek yapma. Sağlıklı şeyler yap. İkiniz de yersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…