Hadi inşallah o zaman canım bazen idareciler isguzarlik yapip işler görülsün de kim yaparsa yapsın diyebiliyor ben idarecilere hiç guvenmemEkdersimizi alacağız, yani öyle zannediyorum açıkça sormadık ama nöbet için de size ekders yazacağım dediğine göre derse girenlere verecekler girmeyenlerin yerine. Çünkü bu haftaya göre ayrı ders programı yapıp görevlendirildiniz şeklinde bize ilettiler.
kız şimdi baktım hem yükselenim hem ay burcum da ikizler görünüyor. ben yıllar önce baktığımda akrep diye görüştüm alla allahAy burcunu da öğren yay etkisi var gibi rahattir yay burçları benim ay burcum yay ve en çok yay etkisi var bende sen de de vardır belki
Günaydın kızlar ne güzeldir herkes uyanınc bi takıma bakalım yapmış ne güzel tam motive olduğumuzu hissettimistanbulda güneşi gördük enerjim yerinde bugün okul dönüşü kulaklığı takıp camlar kapılar derken 3 saatlik bir temizlik planlıyorum yağmurlu havalarda hiç yapasım gelmiyor yada temizliği boşverip sahile yürüyüşe inebilirim.. Sizde havalar nasıl
Evet 2 gün önemli..Günaydin kizlar❤❤❤ Şu iki gün dikkat edelimde eksi çikalim cumaya insallah,bugun -200 dum ödem gitmeye basladi
Çok mu şom ağızlıyım ne.. Güneş gitti gri bulutlar geldiBugün bizde de hava açtı biraz bütün gece yağmıştı.. keşke evde olasam da temizlik yapsam evde tüm işler duruyorben iş yerindeyim bu full mesai olayına hiç alışamıyorum hiç
Ben de öğleden sonrakileri yazmıyorumhicbisey yemedim canim,aciksam ayran falsn icerdim ama tıka basaydim
az gelmedide ,bende kahvesiz duramam canim aynen,sekersiz bos ictigim icin yazmiyorum
Bizde oldukça kapalı ve yağmurlu bir hava var canımGünaydın kızlar ne güzeldir herkes uyanınc bi takıma bakalım yapmış ne güzel tam motive olduğumuzu hissettimistanbulda güneşi gördük enerjim yerinde bugün okul dönüşü kulaklığı takıp camlar kapılar derken 3 saatlik bir temizlik planlıyorum yağmurlu havalarda hiç yapasım gelmiyor yada temizliği boşverip sahile yürüyüşe inebilirim.. Sizde havalar nasıl
Yerinde olsam önce yürüyüş yapardım hemde sahilde.Harika olur.Hem tartiya da 2gun var canım.Galiba bende temizlik modunda değilim.Burda hava kapalı.Ben kapıdan çıkınca yağmur başlıyor kaç gündür.Günaydın kızlar ne güzeldir herkes uyanınc bi takıma bakalım yapmış ne güzel tam motive olduğumuzu hissettimistanbulda güneşi gördük enerjim yerinde bugün okul dönüşü kulaklığı takıp camlar kapılar derken 3 saatlik bir temizlik planlıyorum yağmurlu havalarda hiç yapasım gelmiyor yada temizliği boşverip sahile yürüyüşe inebilirim.. Sizde havalar nasıl
Olsun takip et ay yukselenini burcunu oku seni anlatıyor mu o zaman anlatmıyorsa yanlıştırkız şimdi baktım hem yükselenim hem ay burcum da ikizler görünüyor. ben yıllar önce baktığımda akrep diye görüştüm alla allah
çok alakam yok burçlar ile anneme tekrar doğum saatimi sordum ben mi yanlış hatırlyorum acanba :)
Yarın benim de şehir dışından misafirim geliyo. İnşallah çok yememKızlar bugün tartı sonucum efffsaaaaneeydii(birinci olacağız inşallah)
Yarın kuzenim gelecek pastalar börekler yapacağım inşallah çizgimin dışına çok çıkmamm(bide yarın Perşembe)
Kar bile yağdı İstanbulaÇok mu şom ağızlıyım ne.. Güneş gitti gri bulutlar geldine iş yapıyordun kuzum full mesai bende hiç sevmem
Ay çok merak ettimKızlar bugün tartı sonucum efffsaaaaneeydii(birinci olacağız inşallah)
Yarın kuzenim gelecek pastalar börekler yapacağım inşallah çizgimin dışına çok çıkmamm(bide yarın Perşembe)
Çorum'a kar yagdi kar inanamıyorum ya biz baharı beklerkenÇok mu şom ağızlıyım ne.. Güneş gitti gri bulutlar geldine iş yapıyordun kuzum full mesai bende hiç sevmem
Misafir hem de yatılı Allah kolaylık versin canımın içi valla zor ama yermiş gibi yaparsan koşturmaca halindeyken aman yemeye zamanım olmadı kandırma asi yapıyorum bazen kendimi kandırıyorum sonra da az yemiş oluyorsunYarın benim de şehir dışından misafirim geliyo. İnşallah çok yemem
Ayy ya benim de istedi bakYarın icecem canım bir de ne çekti ya mangal tavuk pirzola bir de yanında patlıcan salatası yanına lavaş ayran kizlar ben bu gece rüyamı erken anlattım heralde
Pasta börek yapma. Sağlıklı şeyler yap. İkiniz de yersiniz.Kızlar bugün tartı sonucum efffsaaaaneeydii(birinci olacağız inşallah)
Ay tüh ya ama rüya işte hepsi mangal yasakAyy ya benim de istedi bak
Sözüm varrr. Farklı şehirlerdeyiz. Yapacağım ama ya küçük bir dilim yiyeceğim pastadan ya da yemeyeceğim yarınki irademe bağlıııPasta börek yapma. Sağlıklı şeyler yap. İkiniz de yersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?