- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Yeme yeme yarın perşembe. Cuma günü tartı varSözüm varrr. Farklı şehirlerdeyiz. Yapacağım ama ya küçük bir dilim yiyeceğim pastadan ya da yemeyeceğim yarınki irademe bağlııı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeme yeme yarın perşembe. Cuma günü tartı varSözüm varrr. Farklı şehirlerdeyiz. Yapacağım ama ya küçük bir dilim yiyeceğim pastadan ya da yemeyeceğim yarınki irademe bağlııı
kar yağmış istanbulaÇok mu şom ağızlıyım ne.. Güneş gitti gri bulutlar geldine iş yapıyordun kuzum full mesai bende hiç sevmem
Kızlar bugün tartı sonucum efffsaaaaneeydii(birinci olacağız inşallah)
Yarın kuzenim gelecek pastalar börekler yapacağım inşallah çizgimin dışına çok çıkmamm(bide yarın Perşembe)![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah kaptanımYeme yeme yarın perşembe. Cuma günü tartı var![]()
probis hariç güzel menü olmuşHemen çaktırmadan menümü yazayım
kahvaltı 7.30
2 yumurta 2 wasa 1 dilim süzme peynir
ara 10.00
sade kahve
bitter (80 cal)
öğlen 12.30
karnabahar kısırı
yeşillik
400 ml
ara 15.30
şekersiz neskafe
3 tane probis (bitti probis)
akşam 18.30
kıymalı kabak sote
yoğurt
adım sayısı: 7000 (hareketli bir gündü yürüyüş yok)
su: 3 lt
zamanla sporda oluray benim de bugün sabah tartım çok iyiydi ama öğlen dışardan yemek durumunda kaldım inşallah telafi edebilirim. sporu bir türlü hayatıma alamadığım için telafisi çok zor oluyor![]()
maşallah çok güzel ve temiz görünüyor. spor da harika24.03.2021 Çarşamba menüm
Ellssa
LAydLiNe
08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim hindi füme
çeyrek avakado
1 elma
peynir
13:00 Öğlen Yemeği
et sote
bulgur pilavı
elma kompostosu (evde kendim yaptım şekersiz birazda tarçın ekledim, çok güzel oluyor)
16:30 Son Öğün
yoğurt
2 yemek kaşığı karabuğday salatası (havuç+maydanozlu)
Spor: 45 dk eliptik yaparım
Su: 2 litre
Akşam mideni dolduracak şeylerle gecistirirsen sıkıntı olmaz yoğurt ve salata galeta yeay benim de bugün sabah tartım çok iyiydi ama öğlen dışardan yemek durumunda kaldım inşallah telafi edebilirim. sporu bir türlü hayatıma alamadığım için telafisi çok zor oluyor![]()
aaaah aaah yani dolu kahvelerBen de öğleden sonrakileri yazmıyorumyanında birşey olmayınca yokmuş gibi geliyor
![]()
Karabuğday salatası nasıl bişey acaba lezzetli mi merak ettim hiç yemedim de24.03.2021 Çarşamba menüm
Ellssa
LAydLiNe
08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 dilim hindi füme
çeyrek avakado
1 elma
peynir
13:00 Öğlen Yemeği
et sote
bulgur pilavı
elma kompostosu (evde kendim yaptım şekersiz birazda tarçın ekledim, çok güzel oluyor)
16:30 Son Öğün
yoğurt
2 yemek kaşığı karabuğday salatası (havuç+maydanozlu)
Spor: 45 dk eliptik yaparım
Su: 2 litre
Benim günde iki hakkım var bir Türk kahvesi biri de ara olarak icebiliyorum o kahveyi de nerelere koysam kiminle.icsemaaaah aaah yani dolu kahveler![]()
Uzun değil ya 10 gün tartilamayabilirim sadeceUmarım yarışmada izin hakkın vardır. Bi kontrol edeyim bakalım izne ayrılabiliyor musun diye.
Kuzum çorumlumusun hemşoyuz.. Canım çorumum çok özledim ayazını bileÇorum'a kar yagdi kar inanamıyorum ya biz baharı beklerkenben şimdi yürüyüşe gidecem dün çok iyi geldi inşallah bu cuma tartı güzel olur
Çeyrek ekmek tereyağı görünce bi şaştım kuzum ama akşamı hafif yapıp dengelemişsin khvaltıda da ekmek yememişsin pastayı saymazsak :)) güzel olmuş kuzum afiyet olsun. Suyu 2 ye tammlasan çok, daha iyi olurIyi akşamlar arkadaşlar
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir 7 8 ad zeytin yesilcay
11.30 sade Türk kahvesi 1 dilim pasta
13.00 sade granül kahve
15te acıktım baya çocuklara ekmek arası yaparken kontrolu kaybettim ceyrek ekmek arası tereyag pekmez
17.30 aksam yemeği
1bardak ayran 2 3kasik salata 2 kasik kıymali karnabar yemegi
Su 1.5 lt tamamlicam
Hemso sayılırız canım amasyaliyim ama Çorum'da görev yapıyoruz geldiğinde görüşelim o zaman sen nerdesin pekiKuzum çorumlumusun hemşoyuz.. Canım çorumum çok özledim ayazını bile![]()
Kuzum aslında uyanınca kahvaltı yapsan metabolizmana bi haber versen uyandım diye oda bir coşsa daha iyi olur. Kendine eziyet ediyorsun gibi geldi bana aç aç durma valla kıyamam yazık sna da. bi kahvaltı 15 16 gibide kısırı yesen ne gece ne sabah açlık olmaz. Sen açlığı hissetmeyebilirsin ama metabolizman yemek gelmiyor diyerek yavaşlar, yediklerini hemen yağa çevirebilir. Pek ilmi açıklamadım ama mantığı böyle.Merhabalar herkeseBugünkü menüm:
Saat 14.00: 2 porsiyon kısır yanında bol yeşillikle
Buharda kabak ve brokoli
Saat 16.00:3 adet kuru kayısı 3 adet kuru incir 3 adet ceviz
Ve bugün böyle biter![]()