Normal doğum mu yapmıştın çok erken başlamışsın önceliğin sütün kalitesi olsun canim beslenirkende benimki 2 yasina yaklaştı 3 aydır spor yapiyorumAz önce azıcık spor yaptım kızlar. 15 dk, 1 km kadar yürüdüm evde. 9 ay hamilelik+2 ay bebekli hayatta hiç spor yapmadığım için bu bile çok iyi oldu bana her gün artırarak devam edicem. Biraz havalar düzelince bebisimle dışarı çıkıcam inşallah heyecanla bekliyorum
Sezaryen doğum canım ama doktorum 2 aydan sonra hafif egzersizler yapabilirsin dedi. Süt için ben de endişe ediyorum ama yürüyüşün ne gibi zararı olabilir ki diye düşündüm sonuçta aşırı terleten bi spor değil.Seninki biraz geç olmamış mıNormal doğum mu yapmıştın çok erken başlamışsın önceliğin sütün kalitesi olsun canim beslenirkende benimki 2 yasina yaklaştı 3 aydır spor yapiyorum
Yürüyüş dışında spor tavsiye etmem sana canım. Hafif hafif spor yapıyordum çocugum 4 aylıkken. Cok hafif yaptığım halde dikiş yerleri zorlanmış iltihaplanma olmuştu. Doktorum kesinlikle yasaklamıştı. Zaten emzirirken gayette güzel veriliyor. tabi sen daha iyi bilirsin kendiniSezaryen doğum canım ama doktorum 2 aydan sonra hafif egzersizler yapabilirsin dedi. Süt için ben de endişe ediyorum ama yürüyüşün ne gibi zararı olabilir ki diye düşündüm sonuçta aşırı terleten bi spor değil.Seninki biraz geç olmamış mı
uyku saatlerin nasil? gec uyumamaya calis. ben firsat bulursam aksam 10 da uyuyorum ve sabah cok erken uyaniyorum cok da dinc oluyorum. belki psikolojiktir disari cik 1 saat yuruyus yapmaya calis.selam kızlar, bu sabah 84.7 çıktım çok mutluyum. uzun zamandır 85'in altını görememiştim. muhtemelen bi dalgalanma gününde böyle düşük çıktı ama olsundu
son zamanlarda çok yorgun hissediyorum ve uykudan uyanmak çok zor geliyor. buraya yazdığım menülere bakınca çok çok az su içtiğimi fark ettim. o yüzden bu hafta suyu artırmaya ve biraz daha hareketli olmaya odaklanmaya karar verdim.
tabi bir de uykumu düzene sokmam lazım. gecem gündüzüm tersine döndü. eğer dayanabilirsem bu gece uyumayıp yarın erken uyumayı hedefliyorum. bir şekilde düzene sokmam lazım.
yorgunlukla ilgili sizin de önerileriniz varsa öğrenmeyi çok isterim. artık hayat kalitem düşüyor bu yüzden
sabah 8 9 gibi uyuyup akşamüstü 4 5 gibi uyanıyorum. uyandıktan sonra çıkıp mahallede dolanıyorum genelde.uyku saatlerin nasil? gec uyumamaya calis. ben firsat bulursam aksam 10 da uyuyorum ve sabah cok erken uyaniyorum cok da dinc oluyorum. belki psikolojiktir disari cik 1 saat yuruyus yapmaya calis.
Bugün çok fazla karbonhidrat olmuş canım proteine de ihtiyacı var bedenininSelam kızlar
8.15 te dünkü ekmeğimden 1 dilim
10 30 da aynı ekmekten 2 dilim 3 zeytin ve çay
(Nasıl bişe oldu bende anlamadım)
Saat 15.30 da küçük bir parça ekmek kaşar koydum yedim.
Saat 17. de bi dolu kase kısır yedim
Saat 20 de yeşil çay ve biraz antep fıstığı yedim
3 litre su içtim
15 dk spor
100 ip atlama
Canım yanlış yere yazmışsın. Koş gel takıma
Geceleri uyumamanin bir sebebi var mı canım? Vücudunun dengesi şaşmış gibi. Bedenimizin gece uykularina ihtiyacı var gerekli dincligi sağlayabilmesi içinsabah 8 9 gibi uyuyup akşamüstü 4 5 gibi uyanıyorum. uyandıktan sonra çıkıp mahallede dolanıyorum genelde.
son 2 haftadır yorgun hissediyorum. ondan önce erken yatıp erken kalkıyordum. yorgunluk gelmeye başlayınca sabahları kalkamaz oldum, öğlene kadar sonra da akşama kadar yatıyordum. sonra gece de uykum olmadığı için ayakta oluyorum ama yine enerjisiz bir şekilde.
doktora da gittim ama bir şeyin yok değerlerin normal dedi. anlamadım neden böyle oldu.
Başınız sağolsun Allah sabır ve meanet versin.Kızlar cenazemiz var eşimin teyzesi vefat etti. Evde bile değilim bana 10 15 gün zaman verirseniz sevinirim. Hepinize başarılar Allaha emanet olun
gayet dengeli görünüyor, spor da çok ii :)22.03.2021 pazartesi menümEllssa LAydLiNe
08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 badem
peynir
13:00 Öğlen Yemeği
Yeşillik salata
Nohut yemeği
15:00 Ara öğün
2'si bir arada kahve
1 avuç leblebi
16:30 Son Öğün
yoğurt
15 kuru üzüm
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı yulaf
1 yerli muz karışımı
Spor: 50 dk eliptik (akşam yapıcam)
Su: 2 litre
3 lt su çok ii .Ellssa bugünkü menum
9.30 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık 7 zeytin
11.30 yarım muz 1.sb laktozsuz süt
15.00 şekersiz bar
18.00 6 kaşık kısır 2 s.b ayran
3 lt su
45 dk açık hava yürüyüş
gayet dengeli tebrikler:)Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10 00
1yumurtadan peynirli omlet.
1dilim ekmek
Salatalık domates 3zeytin
1tatli kasigi pekmez.
12.30 şekersiz türk kahvesi..2ceviz..2kuru kayısı..1minik kare bitter.
14.00 2grissini..1kupa yeşilçay.limonlu.
18.00 Akşam
1kucuk tabak tavuk sote.sebzeli.
Salata.+1bardak ayran.
2 5lt su+3mile leslie.
sanki az bir miktar protein olsa daha dengeli olurmuş gibi ama kalori olarak ii görünüyor. sende de 3 lt su var harika:)Selam kızlar
8.15 te dünkü ekmeğimden 1 dilim
10 30 da aynı ekmekten 2 dilim 3 zeytin ve çay
(Nasıl bişe oldu bende anlamadım)
Saat 15.30 da küçük bir parça ekmek kaşar koydum yedim.
Saat 17. de bi dolu kase kısır yedim
Saat 20 de yeşil çay ve biraz antep fıstığı yedim
3 litre su içtim
15 dk spor
100 ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?