Hamur işi ya da ödem yapacak bir şeyler yemedim aslında ara ara nedense oluyor aile hekimine söylemiştim oluyor bazen deyip onemsememisti. Diş mevzusu cidden mahvetti oğlum 2.5 yaşında ikinci azilar geliyor garibim canı o kadar acıyor ki. Eli sürekli ağzında masanın köşelerini kemiriyor ne yapacağını şaşırmışÇok geçmiş olsun belki yediğiniz bir şey dokunmuştur ben pilavı çok yersem ya da mayalı hamur işi yersem baya şişkinlik yağıyor ama bilekte şişkinliği bilemedim. Ağrı devam ederse bi doktora görünüm bence. Bebişe de acil şifalar, diş çok zor
Benim annemden öğrendiğim şeydir bu. sen kimsenin yemeğini artığını yemek zorunda değilsin derdi. Çocuğunun maması arttığında bile bunu yeme kendine çöplük muamelesi yapma derdi.Ne yapıcaz o zaman?
Geçmiş olsun gece uyuyamazsan vücutta laktik asit birikir hemen yorgunluk belirtisidir bol bol su iç canım geçmiş olsun kuzuya daKızlar ya bugün sabahtan beri çok kötüyüm üzerimde acayip bir yorgunluk hali var ve el ayaklarım şiş sanırım aciyor geçmedi gün içinde hatta bileğim çok fena halde. Gece oğlum diş çıkardığı için uyumuyor uyutmuyor ondan mı böyle oldum yoksa başka bir şey mi var çözemedim
Günaydın kızlar. Dün kayinvalidemler bendeydi, menü bildiremedimbu sabah 74.2le uyandım. Cumadan bugüne -400 gram
Cuma:74.6
P.tesi:74.2
Cumaya kadar halledersin sen canım merak etme ödem ve uykusuzluk seni artılarda gösteren. Bileklerim şiş demiştin eklem romatizman mı var acaba aklıma ilk o geldiGünaydın kızlar ben de abuk bir rakamla karşınızdayım
Cuma 66.35
Bugün 67.10
İki günde 750 Gr fark yaratmışım kendimi tebrik ediyorum. Bu arada lavaboya da çıkamadım ama çıksam da büyük ölçüde değiştirmeyecek bu durumu
O zaman evdeki tartinin ayarını diyetisyene ayarla canımGünaydınGünaydın Günaydın
Kısaca hafta sonumun özetini geçeyim. Gelemedim, bahanem vardıCuma mesai bitiminde diyetisyen randevum vardı. Hiç mutlu ayrılmadım diyetisyenden. Kilo çizelgemi bile vermedi. Hiç kilo verememişim. Her şeyim aynıymış. Bu hafta senden artık 67 leri bekliyorum dedi. Kendi tartıma göre verdim ama diyetisyene göre verememişim. O da beni oldukça üzdü. Hatta spora bile gitmedim cuma günü. Cumartesi de ani bir kararla Yozgat'a kızımın yanına gitmeye karar verdim. Bilmeyenler için söyleyeyim. Kızım Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okuyor. Bana da oldukça yakın bir yer. O gelemeyince ihtiyaçlarını karşılamak için benim gitmem gerekti. Cumartesi eve geldiğimde hem yorgundum, hem de vakit oldukça geç olmuştu. Hafta içi çok fazla ev işi yapamıyorum. Doğal olarak bütün işim hafta sonuna kalıyor. Pazar bütün gün temizlik yaptım. Yardımcı bulmaya çalışıyorum ne zamandır temizlik işleri için ama bulamadım maalesef. Bütün iş başa düştü. Camları da kendim sildim. Derken akşam yatağı nasıl buldum bilmiyorum.
O zaman evdeki tartinin ayarını diyetisyene ayarla canım
Bu arada çalışan biri olarak çok normal gelememen haftasonu kızın demek Yozgat'ı kazandı hayırlı olsun
gunaydin kizlaaarrr
cuma 66.1
bugun 65.4
-700
ödem attim muhtemelen. maydanoz suyu yogurt falan iyi geldi demek ki
Günaydınlar
Cuma 57.6
Pazartesi 57.7
Fark +100gr
Bildiğim kadarıyla yok canım bugün daha iyiyim çok şükür. Uykusuzluk ve stres kötü yapıyor sanırım. Bugün en azından 6.30 a kadar yatağımda uyuyabildim o bile iyi geldiCumaya kadar halledersin sen canım merak etme ödem ve uykusuzluk seni artılarda gösteren. Bileklerim şiş demiştin eklem romatizman mı var acaba aklıma ilk o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?