Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hamur işi ya da ödem yapacak bir şeyler yemedim aslında ara ara nedense oluyor aile hekimine söylemiştim oluyor bazen deyip onemsememisti. Diş mevzusu cidden mahvetti oğlum 2.5 yaşında ikinci azilar geliyor garibim canı o kadar acıyor ki. Eli sürekli ağzında masanın köşelerini kemiriyor ne yapacağını şaşırmış gece uykuları da berbat haliyle. Son 1 hafta 10 gündür azıcık ve bölük pörçük uykularla okula gidip geliyorum bir yerde patlayacagim ama hayırlısı...

Ne yapıcaz o zaman?
Benim annemden öğrendiğim şeydir bu. sen kimsenin yemeğini artığını yemek zorunda değilsin derdi. Çocuğunun maması arttığında bile bunu yeme kendine çöplük muamelesi yapma derdi.
Miktarından sastigi zaman bende israfı sevmiyorum ve çorba arttı diyelim içine ekmek doğrayıp yada kemik haşlayıp köpeklere veriyorum
Yada üç günlük çorba yapıp bunun bir şişe hemen kavanozluyorum geri kalanları da iki gün yiyoruz ama artani nasıl eşim yemiyorsa ben de yemiyorum canım o zaman diyet yapamazsın ki

Geçmiş olsun gece uyuyamazsan vücutta laktik asit birikir hemen yorgunluk belirtisidir bol bol su iç canım geçmiş olsun kuzuya da

İyi geceler kizlar
Sabah 1 mini pizza ve domates az peynir çay
Öğle kahve küçük parça dünkü tatlım
Akşam salata
Meyve yiyecektim unuttum
Su 2 litreyi geçmiş olabilir
Spor yok dün çok yorulmusum kendimi bugün simarttim resmen

Kaptanım bu haftasonu da giremedim maalesef ama bundan sonra full burdayım bu haftasonu için pek umudum yoktu zaten bugünden sonra gece yatmadan menümü mutlaka yazıcam beni affet LAydLiNe hiç kaybolmayacağım artık

Cuma gününü pek hatırlamıyorum ama eve çok yorgun geldiğim aklımda sadece cumartesi sabah misafirim vardı kahvaltıya iş yerinden arkadaşlarım geldi cuma akşamı temizlikte geçti cumartesi sabah 6 buçukta kalktım akşamı 8buçukta kızlarla yattım baya yorucu bir haftasonuydu bugün de öğlen kayınvalideme gittik çocukları bırakıp eşimle yürüyüş yaptık akşam kızımı ders çalıştırırken kendimi uyukluyor buldum

Takviyelerimi de almaya başlamadım henüz bu sabah başlicam onlara da hem iğnelere hem ilaçlara

Bende durum böyle sabah yine yazarım

Günaydın kızlar ben de abuk bir rakamla karşınızdayım
Cuma 66.35
Bugün 67.10
İki günde 750 Gr fark yaratmışım kendimi tebrik ediyorum. Bu arada lavaboya da çıkamadım ama çıksam da büyük ölçüde değiştirmeyecek bu durumu

Cumaya kadar halledersin sen canım merak etme ödem ve uykusuzluk seni artılarda gösteren. Bileklerim şiş demiştin eklem romatizman mı var acaba aklıma ilk o geldi

Günaydın Günaydın Günaydın

Kısaca hafta sonumun özetini geçeyim. Gelemedim, bahanem vardı Cuma mesai bitiminde diyetisyen randevum vardı. Hiç mutlu ayrılmadım diyetisyenden. Kilo çizelgemi bile vermedi. Hiç kilo verememişim. Her şeyim aynıymış. Bu hafta senden artık 67 leri bekliyorum dedi. Kendi tartıma göre verdim ama diyetisyene göre verememişim. O da beni oldukça üzdü. Hatta spora bile gitmedim cuma günü. Cumartesi de ani bir kararla Yozgat'a kızımın yanına gitmeye karar verdim. Bilmeyenler için söyleyeyim. Kızım Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okuyor. Bana da oldukça yakın bir yer. O gelemeyince ihtiyaçlarını karşılamak için benim gitmem gerekti. Cumartesi eve geldiğimde hem yorgundum, hem de vakit oldukça geç olmuştu. Hafta içi çok fazla ev işi yapamıyorum. Doğal olarak bütün işim hafta sonuna kalıyor. Pazar bütün gün temizlik yaptım. Yardımcı bulmaya çalışıyorum ne zamandır temizlik işleri için ama bulamadım maalesef. Bütün iş başa düştü. Camları da kendim sildim. Derken akşam yatağı nasıl buldum bilmiyorum.

O zaman evdeki tartinin ayarını diyetisyene ayarla canım
Bu arada çalışan biri olarak çok normal gelememen haftasonu kızın demek Yozgat'ı kazandı hayırlı olsun

O zaman evdeki tartinin ayarını diyetisyene ayarla canım
Bu arada çalışan biri olarak çok normal gelememen haftasonu kızın demek Yozgat'ı kazandı hayırlı olsun

Teşekkür ederim canım Demek ki seninle uzun zamandır görüşmüyoruz

Normalde evdeki tartı diyetisyenden daha fazla ölçüyordu. Diyetisyenin tartısında hep 300-400 gram aşağıda oluyordum. İlginç geldi bu durum aslında bana.

gunaydin kizlaaarrr
cuma 66.1
bugun 65.4
-700
ödem attim muhtemelen. maydanoz suyu yogurt falan iyi geldi demek ki

Canım geçen haftanın sonuncusu olduğun için iki ayrı topiğe yazman gerekiyordu. Yazdın mı?

Bir haftada zaten o kadar kilo alabilmen çok mantıklı değildi. Bugün ki sonuç seni sakın şımartmasın. Cumaya kadar daha iyi bir sonuç bekliyorum senden

Cumaya kadar halledersin sen canım merak etme ödem ve uykusuzluk seni artılarda gösteren. Bileklerim şiş demiştin eklem romatizman mı var acaba aklıma ilk o geldi
Bildiğim kadarıyla yok canım bugün daha iyiyim çok şükür. Uykusuzluk ve stres kötü yapıyor sanırım. Bugün en azından 6.30 a kadar yatağımda uyuyabildim o bile iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…