Sosyal medyadan takip ettim canım iyi yapmışsın ortamın değişmesi yenilenmek açısından iyi oluyorGünaydınGünaydın Günaydın
Kısaca hafta sonumun özetini geçeyim. Gelemedim, bahanem vardıCuma mesai bitiminde diyetisyen randevum vardı. Hiç mutlu ayrılmadım diyetisyenden. Kilo çizelgemi bile vermedi. Hiç kilo verememişim. Her şeyim aynıymış. Bu hafta senden artık 67 leri bekliyorum dedi. Kendi tartıma göre verdim ama diyetisyene göre verememişim. O da beni oldukça üzdü. Hatta spora bile gitmedim cuma günü. Cumartesi de ani bir kararla Yozgat'a kızımın yanına gitmeye karar verdim. Bilmeyenler için söyleyeyim. Kızım Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okuyor. Bana da oldukça yakın bir yer. O gelemeyince ihtiyaçlarını karşılamak için benim gitmem gerekti. Cumartesi eve geldiğimde hem yorgundum, hem de vakit oldukça geç olmuştu. Hafta içi çok fazla ev işi yapamıyorum. Doğal olarak bütün işim hafta sonuna kalıyor. Pazar bütün gün temizlik yaptım. Yardımcı bulmaya çalışıyorum ne zamandır temizlik işleri için ama bulamadım maalesef. Bütün iş başa düştü. Camları da kendim sildim. Derken akşam yatağı nasıl buldum bilmiyorum.
günaydın arkadaşlarbol eksili bir haftamız olsun
kaptanlarımLAydLiNe pessinus haftasonu menü bildiremiyorum, hafta sonu ev işleri yemek telaşı derken hafta içi gibi yoğun geçiyor ama hafta içi daha aktif olabilirim
bu arada hafta içi güzel gidip hafta sonu bozuyorum ve buda bana hiç iyi gelmiyor, bir türlü eksiye geçemiyorum
Sabahtan akşama şişkinlik olabilir ccanim sabah tartı sonrası ise gittin mesela gerginlikler bile bende ödem yapiyoTeşekkür ederim canımDemek ki seninle uzun zamandır görüşmüyoruz
Normalde evdeki tartı diyetisyenden daha fazla ölçüyordu. Diyetisyenin tartısında hep 300-400 gram aşağıda oluyordum. İlginç geldi bu durum aslında bana.
hafta sonunda sabit çıkmak bile başarı tebriklerGünaydın kızlar biraz erken tartıldım sabit 72.5 çıktım. Almamışım ama vermemişim de. Olsun buna şükür
Günaydın kızlar ben de abuk bir rakamla karşınızdayım
Cuma 66.35
Bugün 67.10
İki günde 750 Gr fark yaratmışım kendimi tebrik ediyorum. Bu arada lavaboya da çıkamadım ama çıksam da büyük ölçüde değiştirmeyecek bu durumu
cumaya çok güzel sayılar göreceğiz o zamangunaydin kizlar ben sabitim 84.2 ,aslinda regl oldum,eksideyim yani cuma belli olur umarim sizde guzeldir
maşallah kocaman kızın varmış kaptanımGünaydınGünaydın Günaydın
Kısaca hafta sonumun özetini geçeyim. Gelemedim, bahanem vardıCuma mesai bitiminde diyetisyen randevum vardı. Hiç mutlu ayrılmadım diyetisyenden. Kilo çizelgemi bile vermedi. Hiç kilo verememişim. Her şeyim aynıymış. Bu hafta senden artık 67 leri bekliyorum dedi. Kendi tartıma göre verdim ama diyetisyene göre verememişim. O da beni oldukça üzdü. Hatta spora bile gitmedim cuma günü. Cumartesi de ani bir kararla Yozgat'a kızımın yanına gitmeye karar verdim. Bilmeyenler için söyleyeyim. Kızım Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okuyor. Bana da oldukça yakın bir yer. O gelemeyince ihtiyaçlarını karşılamak için benim gitmem gerekti. Cumartesi eve geldiğimde hem yorgundum, hem de vakit oldukça geç olmuştu. Hafta içi çok fazla ev işi yapamıyorum. Doğal olarak bütün işim hafta sonuna kalıyor. Pazar bütün gün temizlik yaptım. Yardımcı bulmaya çalışıyorum ne zamandır temizlik işleri için ama bulamadım maalesef. Bütün iş başa düştü. Camları da kendim sildim. Derken akşam yatağı nasıl buldum bilmiyorum.
wc farkıdır,hafta sonundan bu şekilde çıkmakta bir başarıGünaydınlar
Cuma 57.6
Pazartesi 57.7
Fark +100gr
çok iyisingunaydin kizlaaarrr
cuma 66.1
bugun 65.4
-700
ödem attim muhtemelen. maydanoz suyu yogurt falan iyi geldi demek ki
yazarsam daha dikkatli gidebilirim aslında değilmi, tamam kaptanım daha dikkatli olup yazmaya özen göstericem, teşekkür ederimCanım hafta sonu bozmaman için sadece bir 5-10 dakikanı ayırıp menü yazman lazım. O yüzden hafta sonu da menülerini bekliyorum.
nerede hata yaptim topigine yazdim digeri hangisi?Canım geçen haftanın sonuncusu olduğun için iki ayrı topiğe yazman gerekiyordu. Yazdın mı?
Bir haftada zaten o kadar kilo alabilmen çok mantıklı değildi. Bugün ki sonuç seni sakın şımartmasın. Cumaya kadar daha iyi bir sonuç bekliyorum senden
ferritin düşüklüğü bendede var kaptanım, sabah akşam günde iki kere aç karnına +2 değerlikli kan hapı aldım, şimdi bir ay boyuncada günde 1 e indirip devam edicem sonra tahlil verip baktırıcamSosyal medyadan takip ettim canım iyi yapmışsın ortamın değişmesi yenilenmek açısından iyi oluyordiyet konusuna gelince toparlarsin hafta içinde. Belki akşam saatleri gittiğin için fark çıkmıştır. Ben de ciddi şekilde kan tahlili vermeyi düşünüyorum uzun süredir çabalıyorum ama yok olmuyor belki d vitamini demir falan düşmüştür. Enson 6 ay önce tahlil verdiğimde ferritin çok çok düşüktü demir normaldi ilaç falan da almadım şimdiki durumunu hiç bilmiyorum
Ben oğlundan önce hep kan değerlerim dibe vurduğu için ilaç kullanıyordum son iki yıldır normal seyrediyor diye almiyordum. Değerlere baktirayim da ona göre hareket edeyimferritin düşüklüğü bendede var kaptanım, sabah akşam günde iki kere aç karnına +2 değerlikli kan hapı aldım, şimdi bir ay boyuncada günde 1 e indirip devam edicem sonra tahlil verip baktırıcam
d vitamini içinde D3K2 olarak ücretli d vitamini damlası almıştım, fıs fıs olanlarıda var
aslında her regl döneminde regl bitene kadar kan hapı almak faydalı diyorlar, doktorunuza danışarak bu şekilde bir rutin oluşturabiliriz
tabi tabi baktırmadan asla alınmamalıBen oğlundan önce hep kan değerlerim dibe vurduğu için ilaç kullanıyordum son iki yıldır normal seyrediyor diye almiyordum. Değerlere baktirayim da ona göre hareket edeyim
Allah yardımcınız olsun ya benimki de 2 yaşına girecek 15 gün sonra inşallah, bu aralar rahattık dişten yana desene geliyo yine o günler.Hamur işi ya da ödem yapacak bir şeyler yemedim aslında ara ara nedense oluyor aile hekimine söylemiştim oluyor bazen deyip onemsememisti. Diş mevzusu cidden mahvetti oğlum 2.5 yaşında ikinci azilar geliyor garibim canı o kadar acıyor ki. Eli sürekli ağzında masanın köşelerini kemiriyor ne yapacağını şaşırmışgece uykuları da berbat haliyle. Son 1 hafta 10 gündür azıcık ve bölük pörçük uykularla okula gidip geliyorum bir yerde patlayacagim ama hayırlısı...
valla demek istediğini anlıyorum ama her zaman köpeğe verecek durum olmuyor ne yazık ki, artık idare edicez bi şekilde, bazen kendi tabağıma az alıyorum çocuklar yemezse onları yerim diye. ama çöpe de dökemem ya ben yapamam yani herkese saygım var ama fıtrat meselesiBenim annemden öğrendiğim şeydir bu. sen kimsenin yemeğini artığını yemek zorunda değilsin derdi. Çocuğunun maması arttığında bile bunu yeme kendine çöplük muamelesi yapma derdi.
Miktarından sastigi zaman bende israfı sevmiyorum ve çorba arttı diyelim içine ekmek doğrayıp yada kemik haşlayıp köpeklere veriyorum
Yada üç günlük çorba yapıp bunun bir şişe hemen kavanozluyorum geri kalanları da iki gün yiyoruz ama artani nasıl eşim yemiyorsa ben de yemiyorum canım o zaman diyet yapamazsın ki
kaptanim yogun gunler olmus senin icin,biliyomusun ben yozgatliyimGünaydınGünaydın Günaydın
insallah canimmcumaya çok güzel sayılar göreceğiz o zaman
gunaydin kizlaaarrr
cuma 66.1
bugun 65.4
-700
ödem attim muhtemelen. maydanoz suyu yogurt falan iyi geldi demek ki
Çok meyve çokda ekmek yemişsin canım. Aç olman normal.
aslında 4 kaşık pilav 6 kaşık fasulye olsaymış ideal olacakmış09.30 biraz patates kızartması, 1 kk peynir, 2 dilim ekşi may ekmek, 2 haşlanmış yumurta
15.30 6 yk pilav 4 yk kuru fasulye
16.00 bir muz
17.30 3 köfte, 3 kaşık piyaz
19.45 soda
2 lt su
10000 adım
Ya yüzüm yok ekmek pilav ama valla yine normalde yediğimden az yediğim bi gündü, yazınca farkettim ben napmışım diye :)
Allaha şükürler olsunkuru fasulye bitti artık, 3 gündür ye ye canım çıktı. Bizim evde böyle yemekler bitecek diye ben telef oluyorum genelde.
17.30 daki menü hiç olmayacaktı ama eşimle beraber oturup yedim onu da
Çocuklardan dün hiç bişi yazamadjm akiam d sızıp kalmışım ancak yazabiliyorum. İnşallah yarın telafi ederim
Kızlar ya bugün sabahtan beri çok kötüyüm üzerimde acayip bir yorgunluk hali var ve el ayaklarım şiş sanırım aciyor geçmedi gün içinde hatta bileğim çok fena halde. Gece oğlum diş çıkardığı için uyumuyor uyutmuyor ondan mı böyle oldum yoksa başka bir şey mi var çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?