• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az önce azıcık spor yaptım kızlar. 15 dk, 1 km kadar yürüdüm evde. 9 ay hamilelik+2 ay bebekli hayatta hiç spor yapmadığım için bu bile çok iyi oldu bana her gün artırarak devam edicem. Biraz havalar düzelince bebisimle dışarı çıkıcam inşallah heyecanla bekliyorum:anne:

Az önce azıcık spor yaptım kızlar. 15 dk, 1 km kadar yürüdüm evde. 9 ay hamilelik+2 ay bebekli hayatta hiç spor yapmadığım için bu bile çok iyi oldu bana her gün artırarak devam edicem. Biraz havalar düzelince bebisimle dışarı çıkıcam inşallah heyecanla bekliyorum:anne:
Normal doğum mu yapmıştın çok erken başlamışsın önceliğin sütün kalitesi olsun canim beslenirkende benimki 2 yasina yaklaştı 3 aydır spor yapiyorum🤪

Selam kizlar kaç gündür menü yazmadım annemler vardı ve baya kötü beslendim
Bugünde öyle başladı malesef simit pankek ekmek telafi edebilir iyim bilmiyorum sporda yapamadım hiç yarın itibariyle cumaya kadar dikkat edicem sonrada tatile cikicaz galiba ben yine off olucam😬

Normal doğum mu yapmıştın çok erken başlamışsın önceliğin sütün kalitesi olsun canim beslenirkende benimki 2 yasina yaklaştı 3 aydır spor yapiyorum🤪
Sezaryen doğum canım ama doktorum 2 aydan sonra hafif egzersizler yapabilirsin dedi. Süt için ben de endişe ediyorum ama yürüyüşün ne gibi zararı olabilir ki diye düşündüm sonuçta aşırı terleten bi spor değil.Seninki biraz geç olmamış mı 😬😅

Sezaryen doğum canım ama doktorum 2 aydan sonra hafif egzersizler yapabilirsin dedi. Süt için ben de endişe ediyorum ama yürüyüşün ne gibi zararı olabilir ki diye düşündüm sonuçta aşırı terleten bi spor değil.Seninki biraz geç olmamış mı 😬😅
Yürüyüş dışında spor tavsiye etmem sana canım. Hafif hafif spor yapıyordum çocugum 4 aylıkken. Cok hafif yaptığım halde dikiş yerleri zorlanmış iltihaplanma olmuştu. Doktorum kesinlikle yasaklamıştı. Zaten emzirirken gayette güzel veriliyor. tabi sen daha iyi bilirsin kendini :KK36:

22.03.2021 pazartesi menüm Ellssa Ellssa LAydLiNe LAydLiNe

08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 badem
peynir

13:00 Öğlen Yemeği
Yeşillik salata
Nohut yemeği

15:00 Ara öğün
2'si bir arada kahve
1 avuç leblebi

16:30 Son Öğün
yoğurt
15 kuru üzüm
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı yulaf
1 yerli muz karışımı

Spor: 50 dk eliptik (akşam yapıcam)
Su: 2 litre

selam kızlar, bu sabah 84.7 çıktım çok mutluyum. uzun zamandır 85'in altını görememiştim. muhtemelen bi dalgalanma gününde böyle düşük çıktı ama olsundu :KK200:

son zamanlarda çok yorgun hissediyorum ve uykudan uyanmak çok zor geliyor. buraya yazdığım menülere bakınca çok çok az su içtiğimi fark ettim. o yüzden bu hafta suyu artırmaya ve biraz daha hareketli olmaya odaklanmaya karar verdim.

tabi bir de uykumu düzene sokmam lazım. gecem gündüzüm tersine döndü. eğer dayanabilirsem bu gece uyumayıp yarın erken uyumayı hedefliyorum. bir şekilde düzene sokmam lazım.

yorgunlukla ilgili sizin de önerileriniz varsa öğrenmeyi çok isterim. artık hayat kalitem düşüyor bu yüzden :(

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10 00
1yumurtadan peynirli omlet.
1dilim ekmek
Salatalık domates 3zeytin
1tatli kasigi pekmez.

12.30 şekersiz türk kahvesi..2ceviz..2kuru kayısı..1minik kare bitter.

14.00 2grissini..1kupa yeşilçay.limonlu.

18.00 Akşam
1kucuk tabak tavuk sote.sebzeli.
Salata.+1bardak ayran.

2 5lt su+3mile leslie.

selam kızlar, bu sabah 84.7 çıktım çok mutluyum. uzun zamandır 85'in altını görememiştim. muhtemelen bi dalgalanma gününde böyle düşük çıktı ama olsundu :KK200:

son zamanlarda çok yorgun hissediyorum ve uykudan uyanmak çok zor geliyor. buraya yazdığım menülere bakınca çok çok az su içtiğimi fark ettim. o yüzden bu hafta suyu artırmaya ve biraz daha hareketli olmaya odaklanmaya karar verdim.

tabi bir de uykumu düzene sokmam lazım. gecem gündüzüm tersine döndü. eğer dayanabilirsem bu gece uyumayıp yarın erken uyumayı hedefliyorum. bir şekilde düzene sokmam lazım.

yorgunlukla ilgili sizin de önerileriniz varsa öğrenmeyi çok isterim. artık hayat kalitem düşüyor bu yüzden :KK43:
uyku saatlerin nasil? gec uyumamaya calis. ben firsat bulursam aksam 10 da uyuyorum ve sabah cok erken uyaniyorum cok da dinc oluyorum. belki psikolojiktir disari cik 1 saat yuruyus yapmaya calis.

uyku saatlerin nasil? gec uyumamaya calis. ben firsat bulursam aksam 10 da uyuyorum ve sabah cok erken uyaniyorum cok da dinc oluyorum. belki psikolojiktir disari cik 1 saat yuruyus yapmaya calis.
sabah 8 9 gibi uyuyup akşamüstü 4 5 gibi uyanıyorum. uyandıktan sonra çıkıp mahallede dolanıyorum genelde.

son 2 haftadır yorgun hissediyorum. ondan önce erken yatıp erken kalkıyordum. yorgunluk gelmeye başlayınca sabahları kalkamaz oldum, öğlene kadar sonra da akşama kadar yatıyordum. sonra gece de uykum olmadığı için ayakta oluyorum ama yine enerjisiz bir şekilde.

doktora da gittim ama bir şeyin yok değerlerin normal dedi. anlamadım neden böyle oldu.

Selam kızlar
8.15 te dünkü ekmeğimden 1 dilim
10 30 da aynı ekmekten 2 dilim 3 zeytin ve çay
(Nasıl bişe oldu bende anlamadım)

Saat 15.30 da küçük bir parça ekmek kaşar koydum yedim.
Saat 17. de bi dolu kase kısır yedim

Saat 20 de yeşil çay ve biraz antep fıstığı yedim
3 litre su içtim
15 dk spor
100 ip atlama

Selam kızlar

3 litre su içtim
15 dk spor
100 ip atlama
Bugün çok fazla karbonhidrat olmuş canım proteine de ihtiyacı var bedeninin

Canım yanlış yere yazmışsın. Koş gel takıma :KK48::KK48:
LAydLiNe LAydLiNe sağolasın panik halinde yazdığım için nereye yazdığıma bile bakmamışım. sağolasın hemen çağırdığın için :KK200: mesajlara bakmaya da korktum geri kabul edilmem diye tam bir başarısızlık abidesiymişim gibi hissediyorum bazen.

sabah 8 9 gibi uyuyup akşamüstü 4 5 gibi uyanıyorum. uyandıktan sonra çıkıp mahallede dolanıyorum genelde.

son 2 haftadır yorgun hissediyorum. ondan önce erken yatıp erken kalkıyordum. yorgunluk gelmeye başlayınca sabahları kalkamaz oldum, öğlene kadar sonra da akşama kadar yatıyordum. sonra gece de uykum olmadığı için ayakta oluyorum ama yine enerjisiz bir şekilde.

doktora da gittim ama bir şeyin yok değerlerin normal dedi. anlamadım neden böyle oldu.
Geceleri uyumamanin bir sebebi var mı canım? Vücudunun dengesi şaşmış gibi. Bedenimizin gece uykularina ihtiyacı var gerekli dincligi sağlayabilmesi için

22.03.2021 pazartesi menüm Ellssa Ellssa LAydLiNe LAydLiNe

08:30 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
5 badem
peynir

13:00 Öğlen Yemeği
Yeşillik salata
Nohut yemeği

15:00 Ara öğün
2'si bir arada kahve
1 avuç leblebi

16:30 Son Öğün
yoğurt
15 kuru üzüm
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 yemek kaşığı yulaf
1 yerli muz karışımı

Spor: 50 dk eliptik (akşam yapıcam)
Su: 2 litre
gayet dengeli görünüyor, spor da çok ii :)
Ellssa Ellssa bugünkü menum
9.30 2 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalık 7 zeytin
11.30 yarım muz 1.sb laktozsuz süt
15.00 şekersiz bar
18.00 6 kaşık kısır 2 s.b ayran
3 lt su
45 dk açık hava yürüyüş
3 lt su çok ii .
Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10 00
1yumurtadan peynirli omlet.
1dilim ekmek
Salatalık domates 3zeytin
1tatli kasigi pekmez.

12.30 şekersiz türk kahvesi..2ceviz..2kuru kayısı..1minik kare bitter.

14.00 2grissini..1kupa yeşilçay.limonlu.

18.00 Akşam
1kucuk tabak tavuk sote.sebzeli.
Salata.+1bardak ayran.

2 5lt su+3mile leslie.
gayet dengeli tebrikler:)
Selam kızlar

3 litre su içtim
15 dk spor
100 ip atlama
sanki az bir miktar protein olsa daha dengeli olurmuş gibi ama kalori olarak ii görünüyor. sende de 3 lt su var harika:)

İyi akşamlar kızlar ben de menümü paylaşayım
8.00
1 haşlanmış yumurta,1 wasa,5 zeytin,1 TK tahin pekmez
10.30
1 küçük muz,1 bardak ayran
13.30
1 kase brokoli çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği, çok az kuzu ciğer belki 2 kaşık kadar
15.00
1 bardak protein süt
18.30
3 kaşık basmati pirinç pilavı,2 köfte büyüklüğünde kuzu eti,3 kaşık mantar sote,salata
Su 3 litre, şu an için spor yok

Back
X