- 7 Haziran 2015
- 6.957
- 11.445
- 248
Sosyal medyadan takip ettim canım iyi yapmışsın ortamın değişmesi yenilenmek açısından iyi oluyorGünaydınGünaydın
Günaydın
Kısaca hafta sonumun özetini geçeyim. Gelemedim, bahanem vardıCuma mesai bitiminde diyetisyen randevum vardı. Hiç mutlu ayrılmadım diyetisyenden. Kilo çizelgemi bile vermedi. Hiç kilo verememişim. Her şeyim aynıymış. Bu hafta senden artık 67 leri bekliyorum dedi. Kendi tartıma göre verdim ama diyetisyene göre verememişim. O da beni oldukça üzdü. Hatta spora bile gitmedim cuma günü. Cumartesi de ani bir kararla Yozgat'a kızımın yanına gitmeye karar verdim. Bilmeyenler için söyleyeyim. Kızım Yozgat'ın Yerköy ilçesinde okuyor. Bana da oldukça yakın bir yer. O gelemeyince ihtiyaçlarını karşılamak için benim gitmem gerekti. Cumartesi eve geldiğimde hem yorgundum, hem de vakit oldukça geç olmuştu. Hafta içi çok fazla ev işi yapamıyorum. Doğal olarak bütün işim hafta sonuna kalıyor. Pazar bütün gün temizlik yaptım. Yardımcı bulmaya çalışıyorum ne zamandır temizlik işleri için ama bulamadım maalesef. Bütün iş başa düştü. Camları da kendim sildim. Derken akşam yatağı nasıl buldum bilmiyorum.