Aman öyle olsunHaftasonu tum aile bireyleri evde olunca, böyle oluyor sanırım
Ev işlerinde kayboldum bugün.. Korkutucu değil benim durum yaniBu arada çok sessizsiniz bu sessizlik korkutucu
Ben de çok kötü bir menü sandımdıHemen yazayım yoksa yemeye devam edicem..
Kahvaltı 11.30
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
Domates salatalık
3 tane kızarmış biber (zehirrr gibi)
2 dilim ekmek çay
Akşam 18.00
Kendi yaptığım susamlı ekmekten 3 ince dilim yedimdayanamadım kızlar ya
1 sade maden suyu
İlerleyen saatlerde çay içerim.
Bütün gün evde koşturdum spor yapamadım ama yatmadan 100 ip atlayıp yatacağım.
Götürdüm yememek için komşuma birazını verdimBen de çok kötü bir menü sandımdı
Üzgünüm akrep cim20 Mart menü kontrolü
@salt menü güzel+spor
Sibal57 menü+spor
Bravequeen menü+spor
@gamzisko menü
@dira90 menü
polokey2244 menü+spor
yeninesilsosyolog menü +spor
bi-zuzu menü
afrasyab08 menü cıslı
berceste_ menü cıslı
@Souldfly menü cıslı
ekhion menü+spor
Ellssa menü+spor
Bildirim yapmayanlar
LAydLiNe
Aysegul 6666
@Ceylinimdeceylinim
@candy-candy
@Eyslg
pessinus
@kahvevekitapsever
Ne yapıcaz o zaman?Ama kendine de yaptığın zarar aynı zamanda
Bu durumdan vaz gecmelisin artıkları neden sadece sen yemelisin çocuğu yemedigim ver ben yerim kocan yemez ver ben yerim diyen insanlar var etrafımda hepsini caz geçirdim onlar da israfın kötü bir şey olduğunu bilmeli sen yapıyorsun diye demiyorum ama evde israf olmasın diye yediklerin sana kilo olarak döner canım
Kontrol tartısını kaçırmışım ben bilmiyordum, yine foto çekecek miyizBugün kaçamaklı menü pek yokafrasyab08 5 poğaçası hariç :)) aklıma kazındı yarın yapıp yesemmiki sanırım herkes yarınki kontrol tartısına hazırlık yapıyor bende çok dikkatliydim bugün açım ama aç uyuyacağım
Yok canım sadece bildireceğiz.cumalari fotoğraflı yapıyoruz bildirimiKontrol tartısını kaçırmışım ben bilmiyordum, yine foto çekecek miyiz
Benimde aklıma girdi kız valla yarın yapsam mı diyodum ki senin mesajını gördümBugün kaçamaklı menü pek yokafrasyab08 5 poğaçası hariç :)) aklıma kazındı yarın yapıp yesemmiki sanırım herkes yarınki kontrol tartısına hazırlık yapıyor bende çok dikkatliydim bugün açım ama aç uyuyacağım
Çok geçmiş olsun belki yediğiniz bir şey dokunmuştur ben pilavı çok yersem ya da mayalı hamur işi yersem baya şişkinlik yağıyor ama bilekte şişkinliği bilemedim. Ağrı devam ederse bi doktora görünüm bence. Bebişe de acil şifalar, diş çok zorKızlar ya bugün sabahtan beri çok kötüyüm üzerimde acayip bir yorgunluk hali var ve el ayaklarım şiş sanırım aciyor geçmedi gün içinde hatta bileğim çok fena halde. Gece oğlum diş çıkardığı için uyumuyor uyutmuyor ondan mı böyle oldum yoksa başka bir şey mi var çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?