- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
Acikmadiysan çok iyi uzun bir süre çünküacikinca yerim hafif biseyler dedim ama acikmadim canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acikmadiysan çok iyi uzun bir süre çünküacikinca yerim hafif biseyler dedim ama acikmadim canim
hayirli olsun diyelim canim
Evet ya çok şükür hamile kaldığım kiloya indimgunaydin canim ne kadar guzel gidiyosun darisi basima
hoşgeldin :) inşallah beraber vereceğiz kilolarıMerhabalar herkese:)Kilomdan yıllardır mutsuz olup boomerang gibi 65e inip geri çıkma sendromuna yakalandığım için aranıza katılıp şansımı denemek istedim,umarım hepimiz hedefimize ulaşıp o çizgiyi hayat boyu koruruz
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Kahvevekitapsever
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Sağlıkçı
Yaşınız:30
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :Yok
Yaşadığınız şehir:Antalya
Boyunuz :1.61
Kilonuz:70.4(tokken)
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :Zaten kilo almaya meyilli biriydim küçüklüğümden beri.
Yani hep bir 10-15 kg fazlaydım yaşıtlarından daha iriceydim.Fakat üniversitede dikkat ettiğim için ideal kiloma kavuşup bunu korudum,o zamanlar gayet fit ve 55-58 aralığındaydım.Atanıp ailemin yanından ayrılınca düzensiz yaşam,aburcubur ve fast food beslenme nedeniyle 73leri görüp sonrasında yani bundan 3 yıl önce 62 kgye kadar verdim.Fakat sonrasında stres faktörleri devreye girince tekrar yanlış beslenmeye geri döndüm ve 65-70 ler arası bir döngüye girmiş bulundum.Derken döngünün artık yukarıya iyice tırmandığını ilk bu yıl Şubat ayında tartıda 74.5 kg gördüğümde anladım ve abur cuburları minimalize ettim kendimce.15 Mart'ta 67.8 i gördüm ve yine eskisi kadar olmasa da saçma bir beslenme şekline dönmeye başladım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :Hantal olmak mutsuz hissettiriyor.Eski fit,sakladığım güzel kıyafetlerime giren ve çekici olan kendimi çok özlüyorum.Ayrıca 29 yaşımı henüz bitirip 30umdan gün aldım ve bu yaşım itibariyle bir milat oluşturabileceğime inanıyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :Hayır fakat paylaşımları arada okuyup motive olduğum oluyordu.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
ilk ben oldum hehe, ama 1300 fark çok iyi tebrikler gerçekten, darısı haftaya başımıza inşallah :)Siftah benden olsun o zaman(yine olmadı)
Önceki hafta: 73.50
Fark: -1300 gr
Şükür kabızlıktan kurtuldum regl dönemindeyim ama kendimi şiş ödemli hissetmiyorum![]()
Bence üzülme, inşallah haftaya daha iyi olacak. bazen vücut direnç gösteriyor. hem kilolarımız da yakınmış gardeş gardeş kilo veririz inşallah <3Ben de kilo bildirimi yapayım beklediğimi maalesef yine bulamadım çok üzgünüm çok
Geçen hafta 66.50
Bugün
İşte vücut direnç gösteriyor, pes etmek yokİnşallah.surekli umudumu kesip tekrar umut bağlıyorum ama kaldım burada![]()
Ay inşallah ya, nasip olsun hepimize gelinlik kilolarıEvet ya çok şükür hamile kaldığım kiloya indimşimdi sıra gelinlik giydiğim kiloya inmek
darısı herkese hepimize
![]()
valla lavabosuz hali buysa bile mükemmel bence, tebrikler, darısı başımıza haftayalaraBende paylasiyim artik bekledim lavabo icin ama yapcak bisey yok
gecen hafta: 85.1
bu hafta: 84.2
fark: 0.9 kg (%1.057)
sonuçta artı görmekten ya da yerinden saymaktan iyidir di mi? inşallah haftaya daha çok verirsin, önemli olan süreklilik :)Gunaydin kizlar
Bu hafta iyi bi sonuc beklemiyordum regle de son hafta
Geçen hafta 60.55
çok geçmiş olsun, inşallah tedavilerden şifa bulursunArkadaşlar geçmiş olsun mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim. Kilo verememe, iştah patlamaları, kas krampları ve yüksek tansiyon şikayetleriyle gittim. insülin direncim vardı aslında ondan şüpheliydim şüphelendiğim gibi de çıktı. insülin direnci için ilaç verdi. açlık şekerim normaldi.
d vitamini, b12 vitamini, demir, demir depoları eksik hatta yerlerde. b12 iğnesi verdi doktor bir hafta her gün, sonra haftada 1 vurulucam. reçetemi yaptıramadım bugün yaptırıcam
böyle![]()
candy_candy yine kayboldun karabatak misali. Nerelerdesin?
çok geçmiş olsun, inşallah tedavilerden şifa bulursun![]()
tesekur ederim canimm❤valla lavabosuz hali buysa bile mükemmel bence, tebrikler, darısı başımıza haftayalara
Yanlış yazmışım canim 59.55 ti geçen haftasonuçta artı görmekten ya da yerinden saymaktan iyidir di mi? inşallah haftaya daha çok verirsin, önemli olan süreklilik :)
çok geçmiş olsunArkadaşlar geçmiş olsun mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim. Kilo verememe, iştah patlamaları, kas krampları ve yüksek tansiyon şikayetleriyle gittim. insülin direncim vardı aslında ondan şüpheliydim şüphelendiğim gibi de çıktı. insülin direnci için ilaç verdi. açlık şekerim normaldi.
d vitamini, b12 vitamini, demir, demir depoları eksik hatta yerlerde. b12 iğnesi verdi doktor bir hafta her gün, sonra haftada 1 vurulucam. reçetemi yaptıramadım bugün yaptırıcam
böyle![]()