Canım ben iki tane tartı bozdum aynı böyle görünüyordu sensörü bozulmuş seninkinin de muhtemelen yenisine bakmaya başla istersenMerhaba hanimlar ya tartım bozuldu ya da pili bitti kac kere tartilmama ragmen kilom 0 çıktı Eki Görüntüle 2804615
Canım geçmiş olsun o iğneler çok iyi kilo verdiriyor yanında biraz spor da yaparsan müthiş sonuçlar alacaksın inanıyorum bence çok iyi bir başlangıç yaptınArkadaşlar geçmiş olsun mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim. Kilo verememe, iştah patlamaları, kas krampları ve yüksek tansiyon şikayetleriyle gittim. insülin direncim vardı aslında ondan şüpheliydim şüphelendiğim gibi de çıktı. insülin direnci için ilaç verdi. açlık şekerim normaldi.
d vitamini, b12 vitamini, demir, demir depoları eksik hatta yerlerde. b12 iğnesi verdi doktor bir hafta her gün, sonra haftada 1 vurulucam. reçetemi yaptıramadım bugün yaptırıcam
böyle
Çok tartilmamak lazım demekki tartılar bile isyandaCanım ben iki tane tartı bozdum aynı böyle görünüyordu sensörü bozulmuş seninkinin de muhtemelen yenisine bakmaya başla istersen
pc kullanıyor musun?Ben yine görüntü atamama problemi yaşıyorumkaptana attım görüntüyü ama
Detaylı anlatır mısın pek PC ile aram iyi değilpc kullanıyor musun?
WhatsApp web den denedim bende ilk defa oldu, hem de rahat oldu
Berceste canım çektiğin fotoğrafı açıp azıcık kenarlarından kırp sonra gel bu sayfaya dosya ekleye tıklayıp kirptigin fotoğrafı ekleDe
Tatlı anlatır mısın pek PC ile aram iyi değil
anlatacaklarım karışık gibi gelsede adım adım uygulayabilirsen aslında kolay, alışınca sende aa bu muymuş diyeceksinDe
Detaylı anlatır mısın pek PC ile aram iyi değil
Bildirimimi bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?