Bakıyorum tabii ki:) Dün gece 1 bardak da yarım yağlı süt içtim. 1100-1200 kalori arasında oldu. Ama işlerim olduğu için gece yoga mı yapamadımMaaşallah menünde sporunda çok iyisanırım tartında var gram gram hesaplanmış kalori olarak kaç kalori oldu hesaplıyormusun? Ben gözkararı tane hesabı ölçülerimle 1100 1400 arası kalori almaya çalışıyorum..
5 gram artıdasın canım. 50 değilEveeet tartı bildirimimi yapayım
Cuma 66.50
Bugün 66.55
50 Gr artidayim daha fazla çıkacağını düşünmüştüm. Karnımın alt kısmı yastık gibi hissediyorum siskinlikten hatta dokunduğumda hiçbir şey hissetmiyorum
550 oluyor ya canım 500 e göre 50 Gr olmuyor mu?5 gram artıdasın canım. 50 değil
candy_candy canım haftaya bildirimini fotoğraflı yap lütfen. Listeye almak istiyorum seni. Ellssa canım seni de bu hafta ortalamayı çok etkilememek için almadım listeye ama haftaya free listedeki çoğunluğu hep birlikte almayı planlıyorum ve bu hafta göstermiş olduğun mükemmel performansı haftaya da bekliyorum @berceste_ tatlım sen zaten izne ayrıldığın kilonun altındasın. Haftaya güzel fotoğraflı ve bol eksili bir sonuç bekliyorum. Çünkü listeye giriyorsun. pessinus haftaya sen de listedesin. O yüzden şimdiden hazırla lütfen kendini.
Anlaştık mı kızlar haftaya hepiniz ana listedesiniz
Gayet iyi birşey söylemiş maşallah kuzuyazayıflaman gerektiğin hatırlatmış ne güzel.. Benim de 4 yaşına girmek üzere olan bi kızım var anne aç karnınıda azcık hamur gibi yoğurayım diyordu
Kızlar ya bu hafta takım sonucu o kadar iyi olmasına rağmen yine ilk üçe girememişSouldfly canım tebrik ederim bireyselee üçüncü olmuşsun
Benim sporum vardı ama olsunduuu
Onu biliyordum canım da iş yoğunluğunun bu kadar artmış olabileceğini tahmin edemedim, gerçi benim de çok yoğunlaştı. Sana da bulaşacak diye bir şey yok önce bunu aklından çıkarma canım. Psikolojini de kötü etkileme. Beslenmene dikkat et ama bu çok ye anlamında değil. Kaliteli ve sağlıklı beslen. Ellerini her fırsatta yıka ve özellikle yüz bölgene dokunmamaya özen göster. Maskeni mümkünse eve gidene kadar hiç ama hiç çıkarma. Buna lavabolar da dahil. Yemek saatinde de mutlaka havalandırılabilen bir ortamda sosyal mesafene dikkat ederek yemeğini ye. Siperlik takıyor musunuz çalışırken? Yoksa siperlik de takabilirsin. Hastalığın nereden geleceği hiç belli olmuyor. Ben hastaneden kapmadım ama eşim tuttu getirdi eve. Komedi gibi bir durumdu resmen. Ve şunu aklınızdan çıkarmayın hastalık 10 günde bitmiyor. En az bir 15-20 gün hasta kişiyle kişisel temasa girmemek lazım. Bazılarında bu durum daha da uzuyor. Bence hastalığın çabuk artmasındaki sebeplerden bir tanesi de bu. Çünkü insanlar iyileştiklerini zannediyorlar.
Gruba katılmak işe yaramıyor diye düşünmenizi mantıksız buldum şahsen. Bütün herşey sizin çabanızla olabilecek şeyler
Bu grup motive etmek, yanlışları görmek veya göstermek, ilerlemeyi görmek için var. Grubun amacını yanlış anladınız sanırım.
bu arkadaşın amacı niyeti çok belli de yazdıklarından ben sebebini anlamadım.. 3 yıldır bi insan bi insanı niye takip eder de 3 yıl sonra laf sokmak için mesaj atar.. bi derdi var belli kaptanla.. yazıkNe yapmaya çalıştığınızı da şahsen biz anlayamadık bir diyetisyene başvurmanın ne gibi bir sakıncası var ya da buraya devam eden kimse diyetisyenden yardım alıp zayıflayamaz mı?? Bizler neticede uzman değiliz burasi da yardımlaşma platformu yanlış bildiklerimiz varsa doğrusunu bilenler varsa öğrenmeye çalışıyoruz.
Hoş buldum arkadaşlar çok teşekkürler :)
İlk menümü paylaşıyorum, eksiklik ya da yanlışlık görürseniz uyarmanızı bekliyorum..
Sabah 8.30
2 yumurtalı menemen
8 siyah zeytin
Çeyrek beyaz ekmek
Öğlen 14.00
Peynirli yarım simit
Latte (dışarıdan orta boy aldım kaç ml bilmiyorum)
Akşam 20.30
1 tane Tavuk Burger
Küçük boy patates kızartması
Yarım bardak kola
2 litre su içtim
11250 adım attım: 165 puan
Akşam büyük vurgun yaptım farkındayımklasik son akşam yemeği sendromu.
Cuma kaçtın?bugün tartıldım 133,9 çıktım
Önceki kilon 50 gram küsürü, bugünkü 55 gram.. Fark 5 gram..550 oluyor ya canım 500 e göre 50 Gr olmuyor mu?
Sabah gözüm açılınca düzelttim hemen canım kurban etmedim o sporuanlaştık anlaşmaz olur muyuz
benim kız da anne biz de diğer kızlar gibi olalım diyor
demekki millet vitesi 5e takmış gençler bahar geldi ne kaldı yaza
gene bir spor akrebimin uykulu gözlerine feda olmuş
canım ama 10 gün sonra devlet işe başlatıyor covidlileri.. iyileşip iyileşmediğini bile sorgulamadan test yapmadan.. güya pozitif olsa da bulaştırıcılığı kalmıyormuş öyle diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
bu arkadaşın amacı niyeti çok belli de yazdıklarından ben sebebini anlamadım.. 3 yıldır bi insan bi insanı niye takip eder de 3 yıl sonra laf sokmak için mesaj atar.. bi derdi var belli kaptanla.. yazık
yani bunu el sallayıp uğurluyor ve sağlıklı menülere merhaba diyoruz
Merhaba
Ben tekrar katılmak için geldim ama sizin diyetisyene başladığınızı görmek beni çok şaşırttı bu grubu en az 3 yıldır biliyorum siz hep kilo vermeye çalışıyorsunuz. Gruba katılmak işe yaramıyor diye düşündürdü beni şuan. Bir nedeni varsa öğrenmek istiyorum sizin içinde sakıncası yoksa
Cuma günü 75.2 kiloydum, erken biliyorum ama bugün 74.6 çıktımbunun şerefine yumurtalı salata yaptım kendime bi leğen hahaha
Heheh kaptanım salata kasesi yanii
Bugünkü menüm
11:00
Sade kahve metro
12:30
3 dilim peynir
Bal kaymak pide
Kış çayı
15:00
1 kase karışık çerez
16:00
1 albeni
18:30
4 küçük lahmacun
Acı biber turp
Spor yok bugün
Su
2,5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?