- 18 Aralık 2020
- 477
- 1.004
- 33
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum naaptın sen öyle çay yanında 5 elmalı kurabiye canımızıda çektirip kötü örnek oluyosun.. Cııs bu hafta başka kaçamak yapma.. Kahvaltıda salatayıda çok anlayamadım nasıl durdun akşama kadar yumurta salatası falanmıydıselam kizlar
menumu bildireyim hemen. gune guzel baslamistim halbuki
11.00 salata
15.00 yesilcay
18.00 mangalda tavuk, 2 kofte, 2 bardak fanta, 1 dilim ekmek
19.30 2 bardak sekerli cay, 5 tane elmali kurabiye
21.00 kucuk fincan kahveli sut
Bence girmezsin. Mutlaka akşam 6dan önce yersen bi sıkıntı olmaz bence. Yediğimizi yakmaya çalışmalıyız benceCanımm arkadaşlarım bu tarifi daha az oranla bal ile yapsamm sıkıntı olur mu ( cıslı listeye girer miyim girmez miyim)
Bende 7aylık evliyim çok istiyorum nasip. Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallahAh bide ilk bebeğimiz, sürekli kokluyoruz. Burnumda, hep, her yerde onun kokusuÇok teşekkür ederiz
![]()
Maaşallah menünde sporunda çok iyiKahvaltı 10:00
Omlet (1 yumurta, 90 gr mantar, 10 gr tulum, 4 az tuzlu zeytin, 15 gr chedar peyniri, 3 gr tereyağ)
Ara 15:00
7 badem
40 gr hurma
Ara 17;00
20 gr diyet çubuk kraker, 2 bardak kış ve yeşil çay karışımı
Akşam 19:00
Sebze çorbası (1.5 kase)
Yağsız kırmızı lahanalı salata
1 tabak et söğüş
1 bardak ayran
2.5 lt den fazla su
9000 adım, gece 15-20 dk yoga yapmayı planlıyorum.
salata dedigim tere, domates, salatalik, biber, maydanoz, peynir, zeytin, haslanmis yumurta. tok tutmuyor tabiki o yuzden acikinca yesilcay ictim. misafirlige gittim yoksa bu aksamki menumde enginar vardi. kurabiyeye gelince cok ufaktilar o yuzden oyle yedim.Kuzum naaptın sen öyle çay yanında 5 elmalı kurabiye canımızıda çektirip kötü örnek oluyosun.. Cııs bu hafta başka kaçamak yapma.. Kahvaltıda salatayıda çok anlayamadım nasıl durdun akşama kadar yumurta salatası falanmıydı
ay deme oyle. bak 3 cocuktan sonra heves edip niyeti bozucam. ay nasil ozledim bebek kokusunu. cok seviyorum bebekleri ama benimkiler cok yaramaz hic cesaret edemiyorum artik.Ah bide ilk bebeğimiz, sürekli kokluyoruz. Burnumda, hep, her yerde onun kokusuÇok teşekkür ederiz
![]()
4 tanecik mi yedin yaprak sarma14 MART PAZAR
11.00
1Domates
3siyah zeytin
5 yeşil zeytin
2 cąvdar ekmeği
3tatkı kasık lor peyniri
15.00
4tane yaprak sarma
3tane mercimek köftesi
3dal marul
2 bardak sekersiz cay
16.00
2catal bisküvili pasta komsudan
19.00
Madımak bi kase
3litre su
Çok geç uyanınca kahvaltıya yetişmedi börek biz de akşama yaptıkSuyun çok az kuzum en az 2 litre içmelisin. Akşam yemeğinde börek hiç olmamış ben genelde böreği öğlen yerim akşama kadar yakarım diye![]()
Ay ne güzel tadını çıkarınAh bide ilk bebeğimiz, sürekli kokluyoruz. Burnumda, hep, her yerde onun kokusuÇok teşekkür ederiz
![]()
4 kalori miiiiiNekadar birazcık acaba sayı versenben durduramıyorum kendimi konu antep fıstığı olunca 500 gr yerim kesin bir oturmaya.. Artık sayıp alıyordum elime tanesi 4 kaloriden 25 tane falan..
Heşeyin fazlası zararararar4 kalori miiiiiAy ben daha çok sanmıştım bi 15 tane yemişimdir 60 kaloricik için mi gece gece evde ip atladım
bunu öğrenmem iyi mi oldu kötü mü oldu
dadanırım artık peşini bırakmam
![]()
canim tartin ne hassas ilk defa gördumEveeet tartı bildirimimi yapayım
Cuma 66.50
Bugün 66.55
50 Gr artidayim daha fazla çıkacağını düşünmüştüm. Karnımın alt kısmı yastık gibi hissediyorum siskinlikten hatta dokunduğumda hiçbir şey hissetmiyorum![]()
Ben de yakın zamanda aldım canım marka söylemeyeyim sıkıntı olmasın ama baya hassas tartiyor yağ su kas vs birçok ölçüm yapıyorcanim tartin ne hassas ilk defa gördum