• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hanımlar kahvaltıdan sonraki ilk ara öğününüzü ne kadar zaman sonra yapıyosunuz?

Kahvaltıyı ve öğle yemeğini kaçta yiyorsun canım?
Belli olmuyo ya bebiş ne zaman müsaade verirse 🥴 bugün mesela 9.30 kahvalti yaptım, 11.30 ara öğün yaptım, birazdan öğle yemeği yerim ama çok hızlı acikiyorum. Öğünlerim doyurucu aslında. Emzirdigim için mi öyle oluyo acaba ya

Belli olmuyo ya bebiş ne zaman müsaade verirse 🥴 bugün mesela 9.30 kahvalti yaptım, 11.30 ara öğün yaptım, birazdan öğle yemeği yerim ama çok hızlı acikiyorum. Öğünlerim doyurucu aslında. Emzirdigim için mi öyle oluyo acaba ya

Aynen canım emzirdiğin için öyle oluyor. 2 aylık di mi bebiş?

Senin çok dikkatli beslenmen lazım canım. Sütün için çok önemli. Sağlıklı ve düzenli beslenirsen sütün de çok olur hem de kaliteli olur bebeğine de yarar. Ayrıca çok çabuk kilo verirsin. Emzirmenin nimetlerinden yararlan mutlaka :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Senin çok dikkatli beslenmen lazım canım. Sütün için çok önemli. Sağlıklı ve düzenli beslenirsen sütün de çok olur hem de kaliteli olur bebeğine de yarar. Ayrıca çok çabuk kilo verirsin. Emzirmenin nimetlerinden yararlan mutlaka :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ya valla dengede durmayı öğrenmem lazım işte. Az yesem sütümü etkiler diye korkuyorum. Porsiyonları çok oynamadan, kaliteli besinlerle doldurmam lazım. İnşallah başarabilirim😬💪

Bence menülerine göre kilo almaman da güzel. Kaçırdın çünkü bu aralar :KK39:
Haklısın kaptanım ailemin evinde olduğum zaman hiç dikkat etmedim. Gelince adaptasyon sorunu yaşadım resmen doyamadım abur cuburdan kendimi alamadım reglininde etkisiyle buhaftadan umutluyum ama 3 gündür dikkatliyim cumaya 57 ler gelir belki🥰🥰

Ya valla dengede durmayı öğrenmem lazım işte. Az yesem sütümü etkiler diye korkuyorum. Porsiyonları çok oynamadan, kaliteli besinlerle doldurmam lazım. İnşallah başarabilirim😬💪
Humananın süt yapıcı bir çayı vardı e bebekten alıp kullanmıştım çok güzel süt yaptığını düşünüyorum. tabi kızım gene emmedi beni sağdım biberonla verdim. Bir araştır istersen kullanabilirsin sütünün az olduğunu düşünüyorsan tabi çokta kafaya takamak lazım azaldımı diye strese girincede azalabilir

sut icin dereotunu tavsiye ederim. her gun 5-6 dal.
Kahvaltılarda mutlaka tüketiyorum 🤤
Humananın süt yapıcı bir çayı vardı e bebekten alıp kullanmıştım çok güzel süt yaptığını düşünüyorum. tabi kızım gene emmedi beni sağdım biberonla verdim. Bir araştır istersen kullanabilirsin sütünün az olduğunu düşünüyorsan tabi çokta kafaya takamak lazım azaldımı diye strese girincede azalabilir
Teşekkür ederim. Sütüm şu an yetiyo ama diyet kafasına girip az yersem azalır muhtemelen. Humana kullanan arkadaşlar genelde memnun kaliyo, ben denemedim. Aklımda olsun 🌺

Bana rezene de çok iyi geliyordu hem bebek gazına iyi gelmişti hem de sütüme. Gerçi süt için en güzel şey uyku😄

Kahvaltılarda mutlaka tüketiyorum 🤤

Teşekkür ederim. Sütüm şu an yetiyo ama diyet kafasına girip az yersem azalır muhtemelen. Humana kullanan arkadaşlar genelde memnun kaliyo, ben denemedim. Aklımda olsun 🌺
Canım az önce seni etiketleyemedim senin için yazmıştım aslında rezene de işe yaramıştı bende

Canım az önce seni etiketleyemedim senin için yazmıştım aslında rezene de işe yaramıştı bende
Şimdi gördüm canım teşekkür ederim 🌺 Rezene tohumunu 2-3 günde 1 içiyorum şu anda. İlk günler her gün içmiştim göğüslerim ağrıyodu baya baya ise yarıyo. Aslında süt için su, uyku ve böyle ufak tefek doğal şeyler var işte ama tatlıya düşüyomus insan cidden. Kayinvalidemler sürekli tatlı dayayıp durdular önüme, ben de hapir hupur yedim😂 aşırı şeker yüklemesinden aptala dönmüşüm iyice diyorum 😬 insallah şu seker tatlı işini çözersem vücudum dinlenecek 🤲

Şimdi gördüm canım teşekkür ederim 🌺 Rezene tohumunu 2-3 günde 1 içiyorum şu anda. İlk günler her gün içmiştim göğüslerim ağrıyodu baya baya ise yarıyo. Aslında süt için su, uyku ve böyle ufak tefek doğal şeyler var işte ama tatlıya düşüyomus insan cidden. Kayinvalidemler sürekli tatlı dayayıp durdular önüme, ben de hapir hupur yedim😂 aşırı şeker yüklemesinden aptala dönmüşüm iyice diyorum 😬 insallah şu seker tatlı işini çözersem vücudum dinlenecek 🤲
Evet canım insan ayrı bir tatlıya dusebiliyor o dönem. Kuru incir falan da kontrollü tüketilebilir emzirme döneminde tatlı ihtiyacını giderir hiç değilse

İyi akşamlar kızlar menüm pek güzel değil ama paylasmaliyim
7.30
1 omlet,2 küçük dilim hindi füme,2 parmak beyaz peynir,domates, salatalık,nane,dereotu,maydanoz,2 wasa
10.00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi,2 kuru incir,2 ceviz
13.00
1 tabak makarna ve haşlanmış tavuk karışık
15.30
1 küçük brownie intense mini boy
17.30
1 kase şehriye çorbası,1 tabak fırında Karnıbahar kizartma,2 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre spor 400 ip atlama

İyi akşamlar kızlar menüm pek güzel değil ama paylasmaliyim
7.30
1 omlet,2 küçük dilim hindi füme,2 parmak beyaz peynir,domates, salatalık,nane,dereotu,maydanoz,2 wasa
10.00
1 fincan şekersiz Türk kahvesi,2 kuru incir,2 ceviz
13.00
1 tabak makarna ve haşlanmış tavuk karışık
15.30
1 küçük brownie intense mini boy
17.30
1 kase şehriye çorbası,1 tabak fırında Karnıbahar kizartma,2 kaşık yoğurt
Su 2.5 litre spor 400 ip atlama
Aslında öğlen makarna ve brownie yemesen baya güzel beslenmişsin🤤

İyi akşamlar hanımlar
Kahvaltı 10.30