Ben şuan maş fasülyesi haşlıyorumAksama ne pisiriyosunuz kızlar
MadımaakAksama ne pisiriyosunuz kızlar
Tabii ki katılabilirsin canım. İlk sayfada katılım formumuz ve kurallarımız var. Doldurup burada paylaş lütfenMerhaba. Ben yarışmaya katılmak isteyenler grubuna da yazmıştım ama buraya katılabilir miyim?
Bugün ki menün çok daha güzel olmuş canım. Gece kaçta uyuyorsun?bugunku menum kizlar
10:00 patatesli kasarli yumurta(3-4kasik),5 zeytin,az peynir,2 dilim tambugday ekmegi
12:00 1 bardak ayran
14:00 2 kucuk avuc leblebi,10 tane kuru dut
17:00 4 kasik pirasa,4 kasik yumurtali fasulye,salata,1 dilim tambugday,2 kasik yogurt
2 litre su,yarim saat tempolu yuruyus
Formu doldurdumTabii ki katılabilirsin canım. İlk sayfada katılım formumuz ve kurallarımız var. Doldurup burada paylaş lütfen
MerhabaBugün ki menün çok daha güzel olmuş canım. Gece kaçta uyuyorsun?
Gruba katılmak işe yaramıyor diye düşünmenizi mantıksız buldum şahsen. Bütün herşey sizin çabanızla olabilecek şeylerMerhaba
Ben tekrar katılmak için geldim ama sizin diyetisyene başladığınızı görmek beni çok şaşırttı bu grubu en az 3 yıldır biliyorum siz hep kilo vermeye çalışıyorsunuz. Gruba katılmak işe yaramıyor diye düşündürdü beni şuan. Bir nedeni varsa öğrenmek istiyorum sizin içinde sakıncası yoksa
Ne yapmaya çalıştığınızı da şahsen biz anlayamadık bir diyetisyene başvurmanın ne gibi bir sakıncası var ya da buraya devam eden kimse diyetisyenden yardım alıp zayıflayamaz mı?? Bizler neticede uzman değiliz burasi da yardımlaşma platformu yanlış bildiklerimiz varsa doğrusunu bilenler varsa öğrenmeye çalışıyoruz.Merhaba
Ben tekrar katılmak için geldim ama sizin diyetisyene başladığınızı görmek beni çok şaşırttı bu grubu en az 3 yıldır biliyorum siz hep kilo vermeye çalışıyorsunuz. Gruba katılmak işe yaramıyor diye düşündürdü beni şuan. Bir nedeni varsa öğrenmek istiyorum sizin içinde sakıncası yoksa
Canım her hafta 2 sayı yükseltiyosun. Ben baştan başlicam..Aynen basit gibi geliyo kol kaslarım çok gucsuz zorladı beni 3ten fazlasıda sıkar 21 falan hayatta yapamam sen kactekrar dakaldin
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : gamzisko
Mesleginiz: insan kaynakları uzmanı
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Kütahya
Boyunuz : 158
Kilonuz: 75,2
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : Üniversite yıllarında düzensiz beslenme sebebiyle yavaş yavaş kilo almaya başladım, evlendikten sonra almaya devam ettim. 2 ay önce doğum yaptım. Doğuma 86 kiloyla girdim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Hamilelik ve doğum sonrasında yaşadığım diz ağrılarına son vermek ve fit bir görünüme kavuşmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Benim menümü yazacak yüzüm yok maalesefŞimdiye kadar 5 menü yazıldı ve 4 ü çok güzel. Cumartesi olmasına rağmen üstelik.. 1 tanesinde sadece fanta var cıslı.. Harikasınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?