Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizin listeniz değişti mi aynı listeye devammi ediyorsunuz acaba

Benim listem her hafta değişiyor canım. Eklemeler çıkarmalar oluyor. Bu haftanın listesini de atacağım birazdan. Benim kilomda olanlar porsiyon miktarlarını örnek alabilirler aslında.

Ama yani sarma bu bende hic dayanamiyorum o yuzden yapmiyorum ne zamandir.

Ne güzel yazmışsın cnm ilk haber gelince çok panikledim astımım var diye çok korkuyorum, ama şuan iyiyim, yemeği aynen dediğin gibi yapıyorum cnm müdürlüğün camlarıda açık genelde zaten, suyu çok içince sürekli lavobaya gittiğim için azalttım baya rahatım artık siperlik takmıyorum cnm çift maske takıyorum öğleden sonrada mutlaka değiştiriyorum maskeyi

Saat 12:00 ye kadar hiçbir şey yememen arkasından pankek yemen üzerine pasta çok ama çok sağlıksız olmuş. Akşamın güzel ama gün içi hiç denge ve düzen yok. Su çok az olmuş. En az 2 litreye tamamlamışsındır umarım. Spor
kizlar menum
10:00 2 yagda yumurta,4 zeytin,peynir,el kadar tam bugday krep
17: 4 kasik makarna,4 kasik pirasa salata,3 biber tursusu
aralarda 1 cay tabagi leblebi,20 kuru dut,12 kaju,1 mandalina,1 havuc
2 litre su,yarim saat tempolu yuruyus(90p)
Neden iki öğün yapıyorsun canım, özel bir sebebi mi var? Aralarda yediğin kuru dut ve kaju fazla olmuş. Su ve spor gayet güzel. Yoğurt, kefir ve proteinli süt'te ekle ara öğününe.
LAydLiNe kaptanim ben listeye girebilmek icin izne ayrildigim kiloyumu beklemek zorundayim
Hayır canım izne ayrıldığın kilo miktarı fazla olduğu için bekletmeden alacağım seni listeye. Yazmıştım alıntı yaparak görmedin galiba. Düzenli paylaşım ve menü bekliyorum senden Haftaya listedesin inşallah o yüzden artık daha dikkatli olman lazım.
Patates püresi ve çikolatalar hiç olmamış canım. Su ne kadar içtin?
Harika bir menü olmuş. Hem doyurucu, hem sağlıklı. Diyetisyen bana makarna verdiğinden beridir makarnalar da gözüme cıss olarak görünmüyor
Kahvaltın çok fazla olmuş canım. Yulaf olmasa olurmuş. 3-4 kepekli grissini yerine bir dilim tam buğday ekmeği yiyebilirdin. Su çok güzel. Sporunda öyle. Leblebi yedin mi? Eğer gece saat 00:00 civarı ve sonrasında uyuyorsan saat 21:30 a 2-3 kaşık yoğurt ya da bir bardak kefir ekleyebilirsin.

Hosgeldin canım

Günaydın kızlar mutlu hafta sonları iki gün boyunca çalıştay ım olacak uzaktan da olsa iki gün yemeklerimi düzenleyemeyebilirim saatleri çok kötü çünkü. Şimdiden bilgisini vereyim

Akşamdan bir sonraki günü planla ve hazırlık yap mutlaka. Yeni başlamışken ucunu kaçırmaman lazım. Bence yapabilirsin. Ayrıca kaçamak yapma lütfen çünkü kiloda seni geçmek istemiyorum, farkındaysan sana yaklaştım sayılır

Hoş geldin canım aramıza. Tam da yerine gelmişsin bu arada. Umut ediyorum ki takımdan ideal kilona inip ayrılacaksın

Hemde nasıl mahcup ve üzgün düü amaaa dün tartılamadığım için bugün bildirmek istedimm.
Gecen hafta cuma 79.1
Bu sabah 78.1 yaani - 1 tam - 1 kilo biraz vicdanım rahatladı desem yerii..

Eğer dünkü yediklerini yememiş olsaydın bugün çok daha güzel bir sonuç görecektin biliyorsun di mi? Ya da dün tartılmayı unutmasaydın kim bilir sonuç ne kadar güzeldi Yani vicdanını rahatlatma ama dünde de takılıp kalma. Olan olmuş. Bundan sonra önümüze bakacağız ve eminim daha güzel sonuçlar göreceğiz hep birlikte. Anlaştık mı?

Biraz yemeğim var canım kabak ve makarna.ancak akşam için pide yaptıracağız içini biz hazırlayıp bir iki dilim yemek istiyorum açıkçası bol salatayla. Öğleni sebzeyle geçirelim de akşam duruma göre bakacagim

Bence bir dilim tadımlık ye. Fazlasını yeme. Diyetisyene de yaz bence menüyü. Hiç olmazsa sana miktar ayarlaması yapsın. Yanına yoğurt, ayran bol yeşillik lazım. Normalde listende ne var?

Kızlar bu arada az önce okuldan bir arkadaşın covid pozitif olduğunu öğrendim. Önceki hafta sadece 5 gün karantinada kaldı nasıl olduysa bu hafta da hep okuldaydi. Aynı ortamları da paylaştık off çok moralim bozuldu. Hayırlısı olur inşallah kendisi hastaneye yatmış şimdi

Bence bir dilim tadımlık ye. Fazlasını yeme. Diyetisyene de yaz bence menüyü. Hiç olmazsa sana miktar ayarlaması yapsın. Yanına yoğurt, ayran bol yeşillik lazım. Normalde listende ne var?
Listem biraz genel aslında ama kendim ayarlayabilirim. Bir öğün sebze bir öğün protein şeklinde. Sebzenin yanında çorba etin yanında makarna veya bulgur ve salata var. Ayarlarım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…