• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bu arada az önce okuldan bir arkadaşın covid pozitif olduğunu öğrendim. Önceki hafta sadece 5 gün karantinada kaldı nasıl olduysa bu hafta da hep okuldaydi. Aynı ortamları da paylaştık off çok moralim bozuldu. Hayırlısı olur inşallah kendisi hastaneye yatmış şimdi:KK43:

Hastaneye yatması hiç iyi değil ama inşallah bir an önce iyileşir. Az öncede söylediğim gibi aynı ortamda bulundunuz diye sana da kesin bulaşacak diye bir şey yok. Moralini de bozma. Şaka gibi yaaaaaa bu durum. Adam gibi bir eğitim planlayamadık ülke olarak. Öğretmenleri aşılamadan okulları açmak hepten saçmalıktı. Umarım yeniden eski karantina günlerine dönmek zorunda kalmayız. Okuldaki ilk vaka mı?

Saat 12:00 ye kadar hiçbir şey yememen arkasından pankek yemen üzerine pasta çok ama çok sağlıksız olmuş. Akşamın güzel ama gün içi hiç denge ve düzen yok. Su çok az olmuş. En az 2 litreye tamamlamışsındır umarım. Spor :KK9::KK9:

Neden iki öğün yapıyorsun canım, özel bir sebebi mi var? Aralarda yediğin kuru dut ve kaju fazla olmuş. Su ve spor gayet güzel. Yoğurt, kefir ve proteinli süt'te ekle ara öğününe.

Hayır canım izne ayrıldığın kilo miktarı fazla olduğu için bekletmeden alacağım seni listeye. Yazmıştım alıntı yaparak görmedin galiba. Düzenli paylaşım ve menü bekliyorum senden :KK39:Haftaya listedesin inşallah o yüzden artık daha dikkatli olman lazım.

Patates püresi ve çikolatalar hiç olmamış canım. Su ne kadar içtin?

Harika bir menü olmuş. Hem doyurucu, hem sağlıklı. Diyetisyen bana makarna verdiğinden beridir makarnalar da gözüme cıss olarak görünmüyor :KK70::KK70::KK70:

Kahvaltın çok fazla olmuş canım. Yulaf olmasa olurmuş. 3-4 kepekli grissini yerine bir dilim tam buğday ekmeği yiyebilirdin. Su çok güzel. Sporunda öyle. Leblebi yedin mi? Eğer gece saat 00:00 civarı ve sonrasında uyuyorsan saat 21:30 a 2-3 kaşık yoğurt ya da bir bardak kefir ekleyebilirsin.
Bende farkındaydım kaptanım. Çayın yanında grissiniler gitti 😂😂 dün leblebiyi yemedim.değişiyor kaptanım geçe kalırsam acıkırsam salatalık falan tüketiyorum

Hastaneye yatması hiç iyi değil ama inşallah bir an önce iyileşir. Az öncede söylediğim gibi aynı ortamda bulundunuz diye sana da kesin bulaşacak diye bir şey yok. Moralini de bozma. Şaka gibi yaaaaaa bu durum. Adam gibi bir eğitim planlayamadık ülke olarak. Öğretmenleri aşılamadan okulları açmak hepten saçmalıktı. Umarım yeniden eski karantina günlerine dönmek zorunda kalmayız. Okuldaki ilk vaka mı?
İki haftalık süreçteki ilk haftamız diyorum ya canım temaslı diye karantinaya aldılar 5 günde okula geldi bulastiriciligin yüksek olduğu bir süreç değil mi? Dün okuldaydi biraz önce söylediğine göre de hastaneye yatmış bulastiracagina bulastirmistir .neyse bekleyip gorecegiz bakalım

İki haftalık süreçteki ilk haftamız diyorum ya canım temaslı diye karantinaya aldılar 5 günde okula geldi bulastiriciligin yüksek olduğu bir süreç değil mi? Dün okuldaydi biraz önce söylediğine göre de hastaneye yatmış bulastiracagina bulastirmistir .neyse bekleyip gorecegiz bakalım

İnşallah kimseye bulaşmamıştır. Dışarıdan getirdi o zaman. Bu daha da kötü işte. Okulda kim olursa olsun sosyal mesafenize dikkat edin canım mutlaka. Gerçi çocuklarla ne kadar kolay olur bu sosyal mesafe olayı bilmiyorum ama artık mecburuz bir şekilde böyle yaşamaya :işsiz::işsiz:

Dünkü menüm

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta

Ara (11:00)
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 tane kuru incir

Öğle (12:15)
4 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
1 kutu ayran
5-6 yk mercimek çorbası

Akşam (17:30)
Yarım fincan sütsüz, şekersiz nescafe
10 tane badem
1 tane yeşil elma

Ara (21:00)
1 küçük kutu activia

Suyu hesaplayamadım ama en az 2 lt içiyorum her gün, en çok 3 litre oluyor. 1 saat spor

Listemde günde sadece bir fincan kahve var ama ben saat 23:00 gibi bir fincan daha içtim.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Geçen hafta kampta olduğum için ev şu an berbat durumda. Temizlik yapmam lazım. Akşama mutlaka gelirim. Hafta sonu kaçamaklarını en aza indirmemiz lazım. O yüzden akşam menüleri kontrole geleceğim, ona göre korkun benden :KK53::KK53::sinirli::sinirli:

Ellssa Ellssa canim senin Tibet egzersizinle başladım güne gençlik pinarimi neyse başım döndü midem bulandi🤪 neyse 3 tekrar yaptım 10 dk da hip dips bugün dahada bisey yapmam artik🙈
Çok etkili dimii 😍
Ben bu hafta hep unutup es geçtim. Ben de tekrar başlarım hem tibete hem de ipe

Eveet, Ellssa Ellssa biraz özgüvenim gelmedi değil. Bütün gece vicdan azabı çektim ama 1haftada 1kilo vermişim. Seni takip edemedim bakındım ama göremedim. Ne alemdesin şekerim canım rakibim en çokta seni geçememek üzecekti beni.. 1hafta mı oldu biz yarışa gireli seninle😊😊😊☺️☺️☺️
Evet 1 hafta ve ilk hafta ben yendim seni 😀😀

Eveet, Ellssa Ellssa biraz özgüvenim gelmedi değil. Bütün gece vicdan azabı çektim ama 1haftada 1kilo vermişim. Seni takip edemedim bakındım ama göremedim. Ne alemdesin şekerim canım rakibim en çokta seni geçememek üzecekti beni.. 1hafta mı oldu biz yarışa gireli seninle😊😊😊☺️☺️☺️
Evet 1 hafta ve ilk hafta ben yendim seni 😀😀

Herkese merhaba ve günaydın.

Kullanıcı Adı : yeninesilsosyolog
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87,5
Hedef kilonuz :60 (aslında sayı olarak hedefim yok, hangi kiloda sağlıklı olacaksam onu istiyorum ama boyuma göre 60 kilo civarı idealim olur diye tahmin ediyorum)
Kilo alma hikayeniz : oldum olası kiloluydum ama son yıllarda eve kapandım biraz, o yüzden arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
hosgeldiniz takima❤

Kızlar bu arada size bomba gibi bir haberim var. Evdeki tartıda 69.8 çıktım ama diyetisyen tartısında 69.1 dim. Diyetisyene göre bir haftada 1,7 kg verdim ve bunun 1,6 kilosu yağdan. Dün öyle mutluydum ki anlatamam. Bu sabah da kendi tartımda 69.5 çıktım :KK76::KK76:

Şimdi kendime kızıyorum biraz. Diyetisyene gitmek için neden bu kadar çok bekledim diye :KK48::KK48:
super:KK9:

Dünkü menüm

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta

Ara (11:00)
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 tane kuru incir

Öğle (12:15)
4 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
1 kutu ayran
5-6 yk mercimek çorbası

Akşam (17:30)
Yarım fincan sütsüz, şekersiz nescafe
10 tane badem
1 tane yeşil elma

Ara (21:00)
1 küçük kutu activia

Suyu hesaplayamadım ama en az 2 lt içiyorum her gün, en çok 3 litre oluyor. 1 saat spor

Listemde günde sadece bir fincan kahve var ama ben saat 23:00 gibi bir fincan daha içtim.
Aksam yemegi yokmu canim

Neden iki öğün yapıyorsun canım, özel bir sebebi mi var? Aralarda yediğin kuru dut ve kaju fazla olmuş. Su ve spor gayet güzel. Yoğurt, kefir ve proteinli süt'te ekle ara öğününe.
benim vucuduma iki ögun guzel oluyo,canjm cok tatli istedigi icin dut yiyorum,ayran ekledim bugun,cok tesekurler kaptanim

selam kizlar
Ellssa Ellssa in deyisiyle císsslí menumu yazayim.
kahvaltiya bi arkadasima gitmistim. iki gun evde olmiycam. ama aksam dikkat edicem.
*sabah 11 de yarim ekmek, karisik kizartma, sucuklu yumurta, 3 bardak sekerli cay
*oglen 3 te 3 bardak sekerli cay, yarim dilim kek, bir avuc cekirdek
*aksam 8 de bir kupa yesilcay
acikirsam yogurt yerim artik
Acilen çaydaki şekerden vazgeçmen lazım ya da çay içmemen lazım. Çok sağlıksız bir gün geçirmişsin.
İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
1/2 simit
3 zeytin
1 yk labne peynir
1 tk nuga

Ara 16. 30
6 tane sarma
1/2dilim kek

Akşam 18.30
2 kepçe şehriye çorbası
1 kase havuç salatası

19.30 da
6 tane kolalı jelibon
5 yuvarlak cips

Maalesef kötü bir gün oldu. Bu haftanın en kötü performansı sanırım bende. Yarından itibaren kaçmaksız bol su ve sporlu olacağıma söz veriyorum.

Su 1.5 lt
Spor 30 dk leslie 5 mil
Şu tatlı kaşığı nugalar senin kilo vermeni engelliyor canım. Ondan vazgeçmen lazım. Belki haftada bir gün yiyebilirsin. Ama senin bütün menülerinde var bu. Akşam yediğin şehriye çorbası ve havuç salatası kan şekeri dengeni bozduğu için arkadan kaçamak gelmiş. Protein eklemen lazım ya öğle yemeğine, ya akşam yemeğine. Su az. Spor gayet güzel.
Kızlar ya bu hafta takım sonucu o kadar iyi olmasına rağmen yine ilk üçe girememiş☹️ @Souldfly canım tebrik ederim bireyselee üçüncü olmuşsun :KK9: :KK9:
Ben de çok üzüldüm buna :KK61::KK61::KK61:
Menüm
Kahvaltı 9.00
Yarım litre limonlu su
Yeşil çay
Ispanaklı peynirli cevizli omlet 1y

Öğle 14.30
Sosisli börek iki dilim

Akşam 18.00
Yemek yemedim
1 dilim yaşpasta yedim🙈🙈🌹

Şimdi bitki çayı içiyorum
Rezene, anason, adaçayı
I su 2,5 olmuştur.

Anason fazla atmışım galiba bi güzel oldum 😜😅 çok tavsiye😍
Kötü ve sağlıksız bir gün geçirmişsin.
İyi akşamlar, pek yazılacak gibi değil ama🙄

13:00
Yarım kete, çeyreğin yarısı ekmek, yumurtasız menemen,3 zeytin. 2-3 çatal un helvası.

15:00
1 elma

16:30
Yeşil çay

17:30
1 kase mantı, 1 tabak salata

21:00
2 parça tarhana, 1 ceviz

22:30
Yarım elma, yarım armut, 1 portakal

2 litre su, spor yok
Gün çok geç başlamış. Gün içinde toplam meyve porsiyonu çok fazla olmuş. Kötü de olsa menü yazmak iyi geliyor insana. Eminim bugün daha güzel olacaktır menün.
Beni affedin valla. O kadar üüzgünümki. Tartılamadım. Misafirim vardı yediğimin haddi hesabı yok vallahi. Ne saati belli ne miktarı. Suda içemedim. Sporda yok ağlamak istiyorum 😢😢
Cuma günleri tartılmamız çok önemli canım. Yarışmanın asıl amacı o. Şu an deneme süresindesin ve dün bildirim yapmadığın için free listeye dahi giremedin. Cuma günleri azami dikkat istiyorum senden. Ne olursa olsun tartılıp bildirmemiz çok önemli.
Cuma menüm

13:00
Kaymak
Lavaş
Peynir
Kış çayı

15:00
Karışık çerez
1 bardak gazoz

18:30
Lahmacun
Turp
Acı biber

Spor
1+1
2 saat yürüyüş

Su
2 litre
Canım menü yazarken miktarları da yazarsan daha iyi olur. Su ve yürüyüş oldukça iyi. Kaymak, çerez ve gazoz çok cıss olmuş.
Normalde gerçekten öyle yaparım. Ama kayınvalidemi kaç kere yazdım bilmiyorum. 25inden sonra sıkı bir diyet olacak benim için eminim. Yinede dikkat etmeye çalışıyorum resmen işe koyulmaktan tartılamadım çok üzgünüm gerçekten.
25 ini bekleme. Daha 12 gün var o zamana. Şimdiden başla lütfen. Hiç olmazsa porsiyon küçült. Ve birazcık da iradeli olman lazım zayıflayabilmen için. Eminim yapabilirsin. Akşama menünü bekliyorum mutlaka.
Haftaya cuma.. Bekle. Kendimi cezalandırıcam gerçekten😤😞
Yok öyle cezalandırma felan. Dün dünde kaldı. Geçti gitti. Bu hafta sağlıklı ve düzenli menüler bekliyorum senden. Anlaştık mı?

benim vucuduma iki ögun guzel oluyo,canjm cok tatli istedigi icin dut yiyorum,ayran ekledim bugun,cok tesekurler kaptanim

İki öğün bence metabolizmayı yavaşlatıyor. Üç ana öğün mutlaka şart. Bir ara ben de denemiştim iki öğünü çünkü sabahları uyandığım zaman canım kahvaltı yapmak istemiyordu. Kendime büyük kötülük etmişim ki bunu diyetisyene başladıktan sonra fark ettim. Dut yedikçe tatlı isteğin artacak ama. Miktar olarak da fazla yemişsin zaten. Kuru meyveler resmen kalori bombası. Dikkatli tüketmek lazım. Tatlı isteğini tarçınlı sütle çözebilirsin. Aklında olsun.

Back
X