Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hastaneye yatması hiç iyi değil ama inşallah bir an önce iyileşir. Az öncede söylediğim gibi aynı ortamda bulundunuz diye sana da kesin bulaşacak diye bir şey yok. Moralini de bozma. Şaka gibi yaaaaaa bu durum. Adam gibi bir eğitim planlayamadık ülke olarak. Öğretmenleri aşılamadan okulları açmak hepten saçmalıktı. Umarım yeniden eski karantina günlerine dönmek zorunda kalmayız. Okuldaki ilk vaka mı?

Bende farkındaydım kaptanım. Çayın yanında grissiniler gitti dün leblebiyi yemedim.değişiyor kaptanım geçe kalırsam acıkırsam salatalık falan tüketiyorum

İki haftalık süreçteki ilk haftamız diyorum ya canım temaslı diye karantinaya aldılar 5 günde okula geldi bulastiriciligin yüksek olduğu bir süreç değil mi? Dün okuldaydi biraz önce söylediğine göre de hastaneye yatmış bulastiracagina bulastirmistir .neyse bekleyip gorecegiz bakalım

İnşallah kimseye bulaşmamıştır. Dışarıdan getirdi o zaman. Bu daha da kötü işte. Okulda kim olursa olsun sosyal mesafenize dikkat edin canım mutlaka. Gerçi çocuklarla ne kadar kolay olur bu sosyal mesafe olayı bilmiyorum ama artık mecburuz bir şekilde böyle yaşamaya

Dünkü menüm

Kahvaltı (08:00)
1 tane haşlanmış yumurta

Ara (11:00)
1 fincan şekersiz türk kahvesi
1 tane kuru incir

Öğle (12:15)
4 yk et döner
3 yk pirinç pilavı
1 kutu ayran
5-6 yk mercimek çorbası

Akşam (17:30)
Yarım fincan sütsüz, şekersiz nescafe
10 tane badem
1 tane yeşil elma

Ara (21:00)
1 küçük kutu activia

Suyu hesaplayamadım ama en az 2 lt içiyorum her gün, en çok 3 litre oluyor. 1 saat spor

Listemde günde sadece bir fincan kahve var ama ben saat 23:00 gibi bir fincan daha içtim.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum. Geçen hafta kampta olduğum için ev şu an berbat durumda. Temizlik yapmam lazım. Akşama mutlaka gelirim. Hafta sonu kaçamaklarını en aza indirmemiz lazım. O yüzden akşam menüleri kontrole geleceğim, ona göre korkun benden

Ellssa canim senin Tibet egzersizinle başladım güne gençlik pinarimi neyse başım döndü midem bulandi neyse 3 tekrar yaptım 10 dk da hip dips bugün dahada bisey yapmam artik
Çok etkili dimii
Ben bu hafta hep unutup es geçtim. Ben de tekrar başlarım hem tibete hem de ipe

Evet 1 hafta ve ilk hafta ben yendim seni

Evet 1 hafta ve ilk hafta ben yendim seni

hosgeldiniz takima❤

super

Aksam yemegi yokmu canim

Neden iki öğün yapıyorsun canım, özel bir sebebi mi var? Aralarda yediğin kuru dut ve kaju fazla olmuş. Su ve spor gayet güzel. Yoğurt, kefir ve proteinli süt'te ekle ara öğününe.
benim vucuduma iki ögun guzel oluyo,canjm cok tatli istedigi icin dut yiyorum,ayran ekledim bugun,cok tesekurler kaptanim

Acilen çaydaki şekerden vazgeçmen lazım ya da çay içmemen lazım. Çok sağlıksız bir gün geçirmişsin.
Şu tatlı kaşığı nugalar senin kilo vermeni engelliyor canım. Ondan vazgeçmen lazım. Belki haftada bir gün yiyebilirsin. Ama senin bütün menülerinde var bu. Akşam yediğin şehriye çorbası ve havuç salatası kan şekeri dengeni bozduğu için arkadan kaçamak gelmiş. Protein eklemen lazım ya öğle yemeğine, ya akşam yemeğine. Su az. Spor gayet güzel.
Kızlar ya bu hafta takım sonucu o kadar iyi olmasına rağmen yine ilk üçe girememiş @Souldfly canım tebrik ederim bireyselee üçüncü olmuşsun
Ben de çok üzüldüm buna
Kötü ve sağlıksız bir gün geçirmişsin.
Gün çok geç başlamış. Gün içinde toplam meyve porsiyonu çok fazla olmuş. Kötü de olsa menü yazmak iyi geliyor insana. Eminim bugün daha güzel olacaktır menün.
Beni affedin valla. O kadar üüzgünümki. Tartılamadım. Misafirim vardı yediğimin haddi hesabı yok vallahi. Ne saati belli ne miktarı. Suda içemedim. Sporda yok ağlamak istiyorum
Cuma günleri tartılmamız çok önemli canım. Yarışmanın asıl amacı o. Şu an deneme süresindesin ve dün bildirim yapmadığın için free listeye dahi giremedin. Cuma günleri azami dikkat istiyorum senden. Ne olursa olsun tartılıp bildirmemiz çok önemli.
Cuma menüm

13:00
Kaymak
Lavaş
Peynir
Kış çayı

15:00
Karışık çerez
1 bardak gazoz

18:30
Lahmacun
Turp
Acı biber

Spor
1+1
2 saat yürüyüş

Su
2 litre
Canım menü yazarken miktarları da yazarsan daha iyi olur. Su ve yürüyüş oldukça iyi. Kaymak, çerez ve gazoz çok cıss olmuş.
25 ini bekleme. Daha 12 gün var o zamana. Şimdiden başla lütfen. Hiç olmazsa porsiyon küçült. Ve birazcık da iradeli olman lazım zayıflayabilmen için. Eminim yapabilirsin. Akşama menünü bekliyorum mutlaka.
Haftaya cuma.. Bekle. Kendimi cezalandırıcam gerçekten
Yok öyle cezalandırma felan. Dün dünde kaldı. Geçti gitti. Bu hafta sağlıklı ve düzenli menüler bekliyorum senden. Anlaştık mı?

benim vucuduma iki ögun guzel oluyo,canjm cok tatli istedigi icin dut yiyorum,ayran ekledim bugun,cok tesekurler kaptanim

İki öğün bence metabolizmayı yavaşlatıyor. Üç ana öğün mutlaka şart. Bir ara ben de denemiştim iki öğünü çünkü sabahları uyandığım zaman canım kahvaltı yapmak istemiyordu. Kendime büyük kötülük etmişim ki bunu diyetisyene başladıktan sonra fark ettim. Dut yedikçe tatlı isteğin artacak ama. Miktar olarak da fazla yemişsin zaten. Kuru meyveler resmen kalori bombası. Dikkatli tüketmek lazım. Tatlı isteğini tarçınlı sütle çözebilirsin. Aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…