- 8 Ağustos 2008
- 35.470
- 43.199
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de böyle düşünüp yazamam diye hemen yazdımBenim menümü yazacak yüzüm yok maalesefbattı balık yan gider deyip yedim de yedim. Yarına yapacaklarını planladım ama inşallah düzgün bir menüyle geleceğim
Dur yazayım mademBen de böyle düşünüp yazamam diye hemen yazdım
11 de sade kahve yanında metro dediğin metro çikolata değil mi kuzum bide arada albeni, çerez çok fena olmuş yediğin pek bişeyde yok çok sağlıksız ve yüksek kalori olmuş bu hafta başka kaçamak yapma benceBugünkü menüm
11:00
Sade kahve metro
12:30
3 dilim peynir
Bal kaymak pide
Kış çayı
15:00
1 kase karışık çerez
16:00
1 albeni
18:30
4 küçük lahmacun
Acı biber turp
Spor yok bugün
Su
2,5 litre
Evet canım ya toparlamam lazım11 de sade kahve yanında metro dediğin metro çikolata değil mi kuzum bide arada albeni, çerez çok fena olmuş yediğin pek bişeyde yok çok sağlıksız ve yüksek kalori olmuş bu hafta başka kaçamak yapma bence![]()
Öncelikle hoşgeldin canım aramıza. Adımların oldukça güzel maşallah ama menüne gelirsek ekmek olarak beyaz ekmek yerine tam buğday, çavdar vs tercih edersen daha doyurucu olacaktır. Latte ben de çok severim ama kalorisi maalesef çok yüksek belki filtre kahve tarzı bir şey tercih edilebilirdi hele ki akşam hiç olmamış ama son akşam sendromu diyorsunHoş buldum arkadaşlar çok teşekkürler :)
İlk menümü paylaşıyorum, eksiklik ya da yanlışlık görürseniz uyarmanızı bekliyorum..
Sabah 8.30
2 yumurtalı menemen
8 siyah zeytin
Çeyrek beyaz ekmek
Öğlen 14.00
Peynirli yarım simit
Latte (dışarıdan orta boy aldım kaç ml bilmiyorum)
Akşam 20.30
1 tane Tavuk Burger
Küçük boy patates kızartması
Yarım bardak kola
2 litre su içtim
11250 adım attım: 165 puan
Akşam büyük vurgun yaptım farkındayımklasik son akşam yemeği sendromu.
Ah bu güzel yorumun için teşekkür ederimÖncelikle hoşgeldin canım aramıza. Adımların oldukça güzel maşallah ama menüne gelirsek ekmek olarak beyaz ekmek yerine tam buğday, çavdar vs tercih edersen daha doyurucu olacaktır. Latte ben de çok severim ama kalorisi maalesef çok yüksek belki filtre kahve tarzı bir şey tercih edilebilirdi hele ki akşam hiç olmamış ama son akşam sendromu diyorsunyarından itibaren daha güzel olacaktır menülerin biz de arada cozutuyoruz sonra toparliyoruz sen de yaparsın inanıyorum
Maşallah maşallahHemde nasıl mahcup ve üzgündüü amaaa dün tartılamadığım için bugün bildirmek istedimm.
Gecen hafta cuma 79.1
Bu sabah 78.1 yaani - 1 tam - 1 kilobiraz vicdanım rahatladı desem yerii..
Sen bir ileri iki geri yapmaya devam edersen olacağı bu
Artık yapmazsın diye ümit ediyorum![]()
AYY DAHA NE OLSUN GÜZEL MENÜ. ÇİĞKÖFTEYLE AYRAN İÇSEYDİN KIZZ CANIM ÇEKTİIyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1servis kaşığı yumurtalı menemen
1dilim tb ekmek
2zeytin 1dilim peynir salatalık maydanoz
1kozde kapya biber.
Şekersiz çay.
12.00 şekersiz türk kahvesi
1ceviz 1hurma
14.00 5cig köfte 4yaprak marul
Yeşilçay
18.30 Akşam
1dilim tb ekmek
1kase buğdaylı nohutlu yoğurt çorbası
1kucuk tabak ıspanakyemeği yoğurtlu
Salata.
2.5lt su..
2mile leslie(Reglim bitene kadar spor hafif takiliyorum.)
AKŞAMI ÇOK ERKEN KAPATMIŞSIN GİBİ GELDİ. AMA GÜZEL MENÜ.09.30
-2 yk lor peynir
-5 zeytin
-2 yumurta + yarım biber ile omlet
-yarım domates yarım salatalık
-yarım yer elması yarım biber
-3 4 dilim kuru domates + 1 tk zeytinyağı
12.00: yeşil çay
12.40: yeşil elma
15.00
-1 sb süt+ 2 yk yulaf uny ile lapa
-2 kuru kayısı
-1 çk fıstık ezmesi
17.15
-4 yk maş fasülyesi+3 yk yoğurt
-1 avuç leblebi
2.5 lt su
1000 ip + karın
ÇOK KÖTÜ DEĞİL. DÖNER EKMEĞİNİN İÇİNİ ALSAYDIN KEŞKEİyi geceler herkese,
11:00
2 dilim su böreği, 3 zeytin, 1 lokma helva, domates salatalık, yeşillik.
15:00
1 dilim börek
18:00
Yarım ekmek et döner, bol yeşillik
21.00
Yarım elma, yarım armut, yarım portakal
2 litre su spor yok
Yine kötü bi menü oldu![]()
Bence es geçme biliyor musun hatırladığın kadarını yaz. Gecen gün misafirim vardı bende yazamadım sonra cok pişman oldum saati belli olmasa bile ne yediğin bellidir az cok. Kacta kapattıgını falan yaz mesela tavsiye ederim. Bir atlarsan devamı gelirBugünkü menüm çok saçma allak bullak kaçta yediğimi bile hatırlamıyorum öğleden sonra ful dışarıdaydım,bugünlük es geçtim![]()