- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Çok acıktım biraz bekleyeyim dedim olmadıı. Size attıktan sonra bir iki bişey yedimAYY DAHA NE OLSUN GÜZEL MENÜ. ÇİĞKÖFTEYLE AYRAN İÇSEYDİN KIZZ CANIM ÇEKTİ
AKŞAMI ÇOK ERKEN KAPATMIŞSIN GİBİ GELDİ. AMA GÜZEL MENÜ.
ÇOK KÖTÜ DEĞİL. DÖNER EKMEĞİNİN İÇİNİ ALSAYDIN KEŞKE
Yine hesap detaylarından değiştiriliyorYa şu VKI ve KİLO saati gibi bişey varya hani hepimizin yorumunun altında. Onda başlangıç kilosu şimdiki kilo diye bişey var. Nasıl değişiyor atıyorum 10kilo verdimayy hedefe 9 kaldı bu arada çok az kaldı
Salatayla akşamı geçirenlere hayranım açlığın en çok bastırdığı zaman yatana kadarBen şuan maş fasülyesi haşlıyorum
Yoğurt+ yeşillikler güzel salata olur. Hem akşamı hafif kapatmış olurum diye düşündüm
Sen sivasta miydin mehtap madımak güzel olurMadımaak
Keşke öyle kaldaydıııı . bende pek geçirebilmiş sayılmamSalatayla akşamı geçirenlere hayranım açlığın en çok bastırdığı zaman yatana kadar
Ay harika. Bazen vicdan azabı işe yarıyorGünaydın Kızlar,
Perşembe ve cuma çok yediğim için utandığım sanırım buraya yazamadım. Dün bir arkadaşımla konuştum bunun yanlış olduğunu hatırladım. Arada bozsam dahil devam etmem gerekiyor. Bunu bir bitiriş olarak değil ders olarak görmek istiyorum. Umarım öyle olur. Deneme sürem bugün itibarıyla başlarsa çok daha doğru olur sanırım, çok yedim diye cuma bildirim de yapmadım.
dün toparlamaya başladım. Günü 1000 kalori ile bitirdim, gece yoga yaptım. 2 lt su içtim. Bugün de spor yapmaya başlıyorum. Hafta içi olmamasına rağmen şimdi erken kalktım. 1 saat yürüyüş yapacağım.
Protein yook meyve yok sebze yook salata yook. Bacım naptın senGunaydin kizlar
Dunki menumu paylaşayım radara takilmadan
Kahvalti 10.00
Limonlu ılık su 1 bardak
Sucuklu yumurta 2 yada 3 yemek kaşığı kadar 2 dilim peynir 4 zeytin salatalik ceyrek simit
15.00 te ceyrek simit ve bi parca ekmek koparıp arasına yemek yaparken kiyma sote koyup yedim 1 dilim kadar diyelim
17.00 Aksam yemegi
1.5 servis kasigi kiymali patates yemegi
2 ad findik lahmacun
Su 1.5lt
Spor 3 Tibet egzersizi 10 dk squat
Evet sivaslıyım eşimde öyle. Kayınvalidem yaptı baya güzeldi gercektenSen sivasta miydin mehtap madımak güzel olur
Hafi bakalım hep birlikte hanımlar. Ben inanılmaz gaza geliyorum burda. YapacağızGünaydın hanımlar, mutlu pazarlar. Bugün itibariyle start veriyorum ben de. Hayırlı uğurlu olsun
Aklıma geldi canım da yoğurdum bitmiş.AYY DAHA NE OLSUN GÜZEL MENÜ. ÇİĞKÖFTEYLE AYRAN İÇSEYDİN KIZZ CANIM ÇEKTİ
AKŞAMI ÇOK ERKEN KAPATMIŞSIN GİBİ GELDİ. AMA GÜZEL MENÜ.
ÇOK KÖTÜ DEĞİL. DÖNER EKMEĞİNİN İÇİNİ ALSAYDIN KEŞKE
cumadan itibaren 3 ögun yaparim söylediginiz gibi kaptanim,farki anlarim önemli olan saglikli gitsin kilolar,dut yemem artik tesekkur ederim❤İki öğün bence metabolizmayı yavaşlatıyor. Üç ana öğün mutlaka şart. Bir ara ben de denemiştim iki öğünü çünkü sabahları uyandığım zaman canım kahvaltı yapmak istemiyordu. Kendime büyük kötülük etmişim ki bunu diyetisyene başladıktan sonra fark ettim. Dut yedikçe tatlı isteğin artacak ama. Miktar olarak da fazla yemişsin zaten. Kuru meyveler resmen kalori bombası. Dikkatli tüketmek lazım. Tatlı isteğini tarçınlı sütle çözebilirsin. Aklında olsun.
Yumurta var kıyma var.. ProteinProtein yook meyve yok sebze yook salata yook. Bacım naptın sen
Afiyet olsun. Akşama daha çok var ama, kan şekerin aniden düşerse baklavaya kesin düşersintunaydin kizlar sabah guzel bi salata yaptim. iyi geldi o siskinlik olmuyor. aksama da enginar yapicam. ama simdi acimsu iceyim bari. yoksa nescafe ve baklava aklimdan cikmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?