- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Benim sporum vardı ama olsunduuu13.Takım Cuma Raporu
Eyslg menü cıslı-spor var
Sibal57 Araların saati yok-Spor var
@polokey2244 menü cıslı-spor yok
pessinus menü güzel-spor yok
Bravequeen menü güzel-spor yok
dira90 menü cıslı-spor yok
afrasyab08 menü cıslı-spor yok
@bi-zuzu menü cıslı-spor yok
Souldfly menü cıslı-spor yok
@Aysegul 6666 Akşam çok geç yenen menü cıslı-spor yok
Ellssa menü cıslı-spor var
Bende merak ediyodum senin kg.nu akreple yarış sonucuna bakicaktimNormalde gerçekten öyle yaparım. Ama kayınvalidemi kaç kere yazdım bilmiyorum. 25inden sonra sıkı bir diyet olacak benim için eminim. Yinede dikkat etmeye çalışıyorum resmen işe koyulmaktan tartılamadım çok üzgünüm gerçekten.
Bütün grupların icindemiKızlar ya bu hafta takım sonucu o kadar iyi olmasına rağmen yine ilk üçe girememişSouldfly canım tebrik ederim bireyselee üçüncü olmuşsun
Oy kıyamam nasıl mahçupBeni affedin valla. O kadar üüzgünümki. Tartılamadım. Misafirim vardı yediğimin haddi hesabı yok vallahi. Ne saati belli ne miktarı. Suda içemedim. Sporda yok ağlamak istiyorum
hoş buldum, teşekkürlerHoşgeldin canım.. Katılabilirsin tabi..
Hosgeldin canimHerkese merhaba ve günaydın.
Kullanıcı Adı : yeninesilsosyolog
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87,5
Hedef kilonuz :60 (aslında sayı olarak hedefim yok, hangi kiloda sağlıklı olacaksam onu istiyorum ama boyuma göre 60 kilo civarı idealim olur diye tahmin ediyorum)
Kilo alma hikayeniz : oldum olası kiloluydum ama son yıllarda eve kapandım biraz, o yüzden arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Haftaya cuma.. Bekle. Kendimi cezalandırıcam gerçektenBende merak ediyodum senin kg.nu akreple yarış sonucuna bakicaktim
Hemde nasıl mahcup ve üzgünOy kıyamam nasıl mahçupafiyet bal şeker olsun olur arada bir
Eveet,Aa ben de şimdi bakınıyorum kilonu kaçırdım mı diye..
Olmaz ama tatlım toparla kendini yarına temiz bir sayfa aç. Misafir yesin sen saatinle ölçülü ye.
Dün diyetisyen istediğin bir şey var mı bu hafta dedi. Yaprak sarması dedimBugünde okula sarma getirmiştim yemeden eve geldim ölümüne aç başım dönüyor mesajlarada bakmamıştım ona rağmen 58.7 çıktım. Sevindim artı çıkacaktım yoksa.. şimdi yemeğe yumulayım afiyetle
Kaptanım gözünüz aydın 60lı rakamlara gelmişsiniz. Çok sevindim diyetisyenle düzenli yapılınca hakkaten şakır şakır gitmiş kilolar.. maaşallah
Yaa sorma kaptancığım evden çalışma bitti tam gaz başladım işe pertim çıkıyor eve nası geliyorum bilmiyorumaslında yavaş yavaş düzenimi oturtuyodum ama, müdürlükten 2 arkadaşın testi pozitif çıktı 2 kişide şüpheli, kalanlarımızda temaslı ama evede yollamadılar bizi, 4 kişi eksilince işleride bize kaldı haftaya yoğunluğum azalınca tam gaz devam etcem çok abarttım malesef bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?