Günlük tartılma bence.. Vücut tartıyı gördükçe ödem yapıyorRegl olursam şu siskinligim bir giderse inşallah listedeyim canım. Valla metabolizmam benle dalga geçiyor resmen dün daha düşük çıkmıştım bugün listeye girerim dedim bir baktım sonuç bu. Durmak yok ama yola devam
Aynen öyle cnm Allaha emanetiz resmen, çift maske takıyorum, sürekli dezenfenktan sıkıyorum, normalde servis kullanıyorum ama ne olur ne olmaz diye özel aracımla gidip geliyorum bu ara işe servistekileride riske atmamak için, vatandaşıda almıyoruz müdürlüğe kapıdan uzaktan hallediyolar işlerini, aldığımız önlemler bunlar umarım işe yararAma belirti çıkmıyor ki bazılarında bunu en iyi onlar biliyor aslında
İki kere domates salatalık yazmışım08.30: 2 kayısı kurusu
09.45
-1 kk peynir
-5 zeytin
-2.5yumurta+domates kurusu ile omlet
-yarım domates yarım salatalık
-yarım yer elması
-2 yk yulaf lapası
-domates+ salatalık
-3-4 kepekli grissini
12.00:1 küçük yeşil muz+5 kuru erik+ çeyrek proteinli bar
13.40(spor sonrası): barın geri kalanı
15.40
-fırında;
-1 kereviz + 1 havuç + yarım pancar
-4 yk yoğurt
18.45
-boll salata + 2 yk lor peyniri
3 lt su
1700 ip+ karın
Acabaaa saat 8 de leblebi yesem sıkıntı olur mu
Afiyet olsun canım domates kurusunu zeytinyağlı kekikli yemeyi çok severim ama yumurtada hiç denememiştim ilk kez duydum mutlaka deneyeceğimİki kere domates salatalık yazmışım
Afiyet olsun canım gaayet güzel bir menü günü kurtarmışsınİyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
8.30
1 porsiyon menemen,1 wasa,birkaç kare kaşar,1 parmak beyaz peynir
11.00
1 elma
13.30
1 kase tarhana çorbası,8 yemek kaşığı kabak yemeği
16.00
1 kupa sütlü kahve,2 kuru incir, alakasız ama kahveyi yaparken bir bardak kefir
18.30
2 köfte büyüklüğünde tavuk,3 kaşık makarna,salata
Su simdilik 2.5 litre,spor şimdilik yok belki ilerleyen saatlerde
Afiyet olsun canım günü erken kapatmışsın çok iyikizlar menum
10:00 2 yagda yumurta,4 zeytin,peynir,el kadar tam bugday krep
17: 4 kasik makarna,4 kasik pirasa salata,3 biber tursusu
aralarda 1 cay tabagi leblebi,20 kuru dut,12 kaju,1 mandalina,1 havuc
2 litre su,yarim saat tempolu yuruyus(90p)
Zeytin , domates kurusu ,baharat, zeytinyağı ile sos gibi birşeyde yapılıyor o da baya iyi tavsiye ederimAfiyet olsun canım domates kurusunu zeytinyağlı kekikli yemeyi çok severim ama yumurtada hiç denememiştim ilk kez duydum mutlaka deneyeceğim
Allah'a emanet olalım yeter canım..Aynen öyle cnm Allaha emanetiz resmen, çift maske takıyorum, sürekli dezenfenktan sıkıyorum, normalde servis kullanıyorum ama ne olur ne olmaz diye özel aracımla gidip geliyorum bu ara işe servistekileride riske atmamak için, vatandaşıda almıyoruz müdürlüğe kapıdan uzaktan hallediyolar işlerini, aldığımız önlemler bunlar umarım işe yarar
Eveet...08.30: 2 kayısı kurusu
09.45
-1 kk peynir
-5 zeytin
-2.5yumurta+domates kurusu ile omlet
-yarım domates yarım salatalık
-yarım yer elması
-2 yk yulaf lapası
-domates+ salatalık
-3-4 kepekli grissini
12.00:1 küçük yeşil muz+5 kuru erik+ çeyrek proteinli bar
13.40(spor sonrası): barın geri kalanı
15.40
-fırında;
-1 kereviz + 1 havuç + yarım pancar
-4 yk yoğurt
18.45
-boll salata + 2 yk lor peyniri
3 lt su
1700 ip+ karın
Acabaaa saat 8 de leblebi yesem sıkıntı olur mu
Kesinlikle denemeliyim.. Farklı tatları denemeye bayılırımZeytin , domates kurusu ,baharat, zeytinyağı ile sos gibi birşeyde yapılıyor o da baya iyi tavsiye ederim
Zeytinyağlı kekikli de çok lezzetli olur dimiAfiyet olsun canım domates kurusunu zeytinyağlı kekikli yemeyi çok severim ama yumurtada hiç denememiştim ilk kez duydum mutlaka deneyeceğim
Üff üff hemde nasılllZeytinyağlı kekikli de çok lezzetli olur dimi
Güzel bir pasta tarifi veririm ama linçlenmekten korkuyorumKesinlikle denemeliyim.. Farklı tatları denemeye bayılırımtariflerinize heerr zaman açığım hanımlarr
Şu an efibadem yapmak için un kavururken gönder bacım gönderGüzel bir pasta tarifi veririm ama linçlenmekten korkuyorum(aslında bence masum çünkü pandispanyasında 4 5 kaşıkcık un var(kocaa pasta) )
Cesaret edemedimŞu an efibadem yapmak için un kavururken gönder bacım gönder
Bi programda vardı ya iki kardeş kimse anlamasın diye kuş dili konuşuyorduşimdi bizde öyle mi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?