• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sizin listeniz değişti mi aynı listeye devammi ediyorsunuz acaba

Benim listem her hafta değişiyor canım. Eklemeler çıkarmalar oluyor. Bu haftanın listesini de atacağım birazdan. Benim kilomda olanlar porsiyon miktarlarını örnek alabilirler aslında.

Dün diyetisyen istediğin bir şey var mı bu hafta dedi. Yaprak sarması dedim :KK53::KK53::KK48: Baktı gözüme bir süre :KK70::KK70::KK70:Yapınca bir kaç tane yapmayacaksın de mi dedi. Yani dedim bir tencere yaparım. O zamanda bir kaç taneyle durmazsın dedi. Tamam en iyisi ben bu işten vazgeçeyim dedim :KK61::KK61:Diyetisyen bile anladı benim yemeye başlayınca durmayacağımı :işsiz::işsiz:
Ama yani sarma bu :KK68: bende hic dayanamiyorum o yuzden yapmiyorum ne zamandir.

Onu biliyordum canım da iş yoğunluğunun bu kadar artmış olabileceğini tahmin edemedim, gerçi benim de çok yoğunlaştı. Sana da bulaşacak diye bir şey yok önce bunu aklından çıkarma canım. Psikolojini de kötü etkileme. Beslenmene dikkat et ama bu çok ye anlamında değil. Kaliteli ve sağlıklı beslen. Ellerini her fırsatta yıka ve özellikle yüz bölgene dokunmamaya özen göster. Maskeni mümkünse eve gidene kadar hiç ama hiç çıkarma. Buna lavabolar da dahil. Yemek saatinde de mutlaka havalandırılabilen bir ortamda sosyal mesafene dikkat ederek yemeğini ye. Siperlik takıyor musunuz çalışırken? Yoksa siperlik de takabilirsin. Hastalığın nereden geleceği hiç belli olmuyor. Ben hastaneden kapmadım ama eşim tuttu getirdi eve. Komedi gibi bir durumdu resmen. Ve şunu aklınızdan çıkarmayın hastalık 10 günde bitmiyor. En az bir 15-20 gün hasta kişiyle kişisel temasa girmemek lazım. Bazılarında bu durum daha da uzuyor. Bence hastalığın çabuk artmasındaki sebeplerden bir tanesi de bu. Çünkü insanlar iyileştiklerini zannediyorlar.
Ne güzel yazmışsın cnm ❤️ ilk haber gelince çok panikledim astımım var diye çok korkuyorum, ama şuan iyiyim, yemeği aynen dediğin gibi yapıyorum cnm müdürlüğün camlarıda açık genelde zaten, suyu çok içince sürekli lavobaya gittiğim için azalttım baya rahatım artık😬 siperlik takmıyorum cnm çift maske takıyorum öğleden sonrada mutlaka değiştiriyorum maskeyi

Kızlar naber bikac gundur düzensiz besleniyorum unutmadan yazayım hemen
Kahvalti yapmadım
12 de 1 ad pankek
13te 1 kalın dilim pasta
16 da 3 4 ad findik
17.30 2 3 kasik pirinc pilavi kuru fasulye karışımı 2 kasik mantar sote 1 dilim ekmek tereyag
Şimdilik 1lt ye yakın su
Pilates karışık kişilerden yaptım 20 30 dk arası

Saat 12:00 ye kadar hiçbir şey yememen arkasından pankek yemen üzerine pasta çok ama çok sağlıksız olmuş. Akşamın güzel ama gün içi hiç denge ve düzen yok. Su çok az olmuş. En az 2 litreye tamamlamışsındır umarım. Spor :KK9::KK9:
kizlar menum
10:00 2 yagda yumurta,4 zeytin,peynir,el kadar tam bugday krep
17: 4 kasik makarna,4 kasik pirasa salata,3 biber tursusu
aralarda 1 cay tabagi leblebi,20 kuru dut,12 kaju,1 mandalina,1 havuc
2 litre su,yarim saat tempolu yuruyus(90p)
Neden iki öğün yapıyorsun canım, özel bir sebebi mi var? Aralarda yediğin kuru dut ve kaju fazla olmuş. Su ve spor gayet güzel. Yoğurt, kefir ve proteinli süt'te ekle ara öğününe.
LAydLiNe LAydLiNe kaptanim ben listeye girebilmek icin izne ayrildigim kiloyumu beklemek zorundayim
Hayır canım izne ayrıldığın kilo miktarı fazla olduğu için bekletmeden alacağım seni listeye. Yazmıştım alıntı yaparak görmedin galiba. Düzenli paylaşım ve menü bekliyorum senden :KK39:Haftaya listedesin inşallah o yüzden artık daha dikkatli olman lazım.
Menü paylaşayım hemencecik

Kahvaltı 10.30
Yarım tandır lavaşı (inceydi)
3 çatal sucuklu yumurta
1 kk peynir

Saat 12.30 da
1 kase hoşaf (pekmezle yaptım)

Saat 16 da 6 7 tane küçük top çikolata( hani şu pirinç patlaklı ufacık)

17 de 3 yk kadar sarımsaklı yogurtlu patlıcan biber közlemesi

Saat 18.30 da
2 dilim t.b ekmek
2 yk patates püresi
Bol acı biber

Sporum yok bel agrım çokk
İlerleyen saatlerde yeşil çay içerim
Patates püresi ve çikolatalar hiç olmamış canım. Su ne kadar içtin?
İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
8.30
1 porsiyon menemen,1 wasa,birkaç kare kaşar,1 parmak beyaz peynir
11.00
1 elma
13.30
1 kase tarhana çorbası,8 yemek kaşığı kabak yemeği
16.00
1 kupa sütlü kahve,2 kuru incir, alakasız ama kahveyi yaparken bir bardak kefir🙈
18.30
2 köfte büyüklüğünde tavuk,3 kaşık makarna,salata
Su simdilik 2.5 litre,spor şimdilik yok belki ilerleyen saatlerde
Harika bir menü olmuş. Hem doyurucu, hem sağlıklı. Diyetisyen bana makarna verdiğinden beridir makarnalar da gözüme cıss olarak görünmüyor :KK70::KK70::KK70:
08.30: 2 kayısı kurusu
09.45
-1 kk peynir
-5 zeytin
-2.5yumurta😂 +domates kurusu ile omlet
-yarım domates yarım salatalık
-yarım yer elması
-2 yk yulaf lapası
-domates+ salatalık
-3-4 kepekli grissini

12.00:1 küçük yeşil muz+5 kuru erik+ çeyrek proteinli bar
13.40(spor sonrası): barın geri kalanı

15.40
-fırında;
-1 kereviz + 1 havuç + yarım pancar
-4 yk yoğurt

18.45
-boll salata + 2 yk lor peyniri

3 lt su
1700 ip+ karın

Acabaaa saat 8 de leblebi yesem sıkıntı olur mu :KK64: :KK64: :KK64:
Kahvaltın çok fazla olmuş canım. Yulaf olmasa olurmuş. 3-4 kepekli grissini yerine bir dilim tam buğday ekmeği yiyebilirdin. Su çok güzel. Sporunda öyle. Leblebi yedin mi? Eğer gece saat 00:00 civarı ve sonrasında uyuyorsan saat 21:30 a 2-3 kaşık yoğurt ya da bir bardak kefir ekleyebilirsin.

Herkese merhaba ve günaydın.

Kullanıcı Adı : yeninesilsosyolog
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87,5
Hedef kilonuz :60 (aslında sayı olarak hedefim yok, hangi kiloda sağlıklı olacaksam onu istiyorum ama boyuma göre 60 kilo civarı idealim olur diye tahmin ediyorum)
Kilo alma hikayeniz : oldum olası kiloluydum ama son yıllarda eve kapandım biraz, o yüzden arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hosgeldin canım

dun fotografin yanina nick ve tarih yazmamistim LAydLiNe LAydLiNe

Eklentiler

• 20210313_093003-1.webp
    20210313_093003-1.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın kızlar mutlu hafta sonları :KK68: iki gün boyunca çalıştay ım olacak uzaktan da olsa iki gün yemeklerimi düzenleyemeyebilirim saatleri çok kötü çünkü. Şimdiden bilgisini vereyim:KK48:

Akşamdan bir sonraki günü planla ve hazırlık yap mutlaka. Yeni başlamışken ucunu kaçırmaman lazım. Bence yapabilirsin. Ayrıca kaçamak yapma lütfen çünkü kiloda seni geçmek istemiyorum, farkındaysan sana yaklaştım sayılır:eek::eek::eek:

Herkese merhaba ve günaydın.

Kullanıcı Adı : yeninesilsosyolog
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 160
Kilonuz: 87,5
Hedef kilonuz :60 (aslında sayı olarak hedefim yok, hangi kiloda sağlıklı olacaksam onu istiyorum ama boyuma göre 60 kilo civarı idealim olur diye tahmin ediyorum)
Kilo alma hikayeniz : oldum olası kiloluydum ama son yıllarda eve kapandım biraz, o yüzden arttı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : sağlıklı ve fit olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Hoş geldin canım aramıza. Tam da yerine gelmişsin bu arada. Umut ediyorum ki takımdan ideal kilona inip ayrılacaksın :KK36: :KK36: :KK36:

Hemde nasıl mahcup ve üzgün😒 düü amaaa dün tartılamadığım için bugün bildirmek istedimm.
Gecen hafta cuma 79.1
Bu sabah 78.1 yaani - 1 tam - 1 kilo 😊😊 biraz vicdanım rahatladı desem yerii..

Eğer dünkü yediklerini yememiş olsaydın bugün çok daha güzel bir sonuç görecektin biliyorsun di mi? Ya da dün tartılmayı unutmasaydın kim bilir sonuç ne kadar güzeldi :KK39: Yani vicdanını rahatlatma ama dünde de takılıp kalma. Olan olmuş. Bundan sonra önümüze bakacağız ve eminim daha güzel sonuçlar göreceğiz hep birlikte. Anlaştık mı?

Akşamdan bir sonraki günü planla ve hazırlık yap mutlaka. Yeni başlamışken ucunu kaçırmaman lazım. Bence yapabilirsin. Ayrıca kaçamak yapma lütfen çünkü kiloda seni geçmek istemiyorum, farkındaysan sana yaklaştım sayılır:eek::eek::eek:
Biraz yemeğim var canım kabak ve makarna.ancak akşam için pide yaptıracağız içini biz hazırlayıp bir iki dilim yemek istiyorum açıkçası bol salatayla. Öğleni sebzeyle geçirelim de akşam duruma göre bakacagim

Biraz yemeğim var canım kabak ve makarna.ancak akşam için pide yaptıracağız içini biz hazırlayıp bir iki dilim yemek istiyorum açıkçası bol salatayla. Öğleni sebzeyle geçirelim de akşam duruma göre bakacagim

Bence bir dilim tadımlık ye. Fazlasını yeme. Diyetisyene de yaz bence menüyü. Hiç olmazsa sana miktar ayarlaması yapsın. Yanına yoğurt, ayran bol yeşillik lazım. Normalde listende ne var?

Kızlar bu arada az önce okuldan bir arkadaşın covid pozitif olduğunu öğrendim. Önceki hafta sadece 5 gün karantinada kaldı nasıl olduysa bu hafta da hep okuldaydi. Aynı ortamları da paylaştık off çok moralim bozuldu. Hayırlısı olur inşallah kendisi hastaneye yatmış şimdi:(

Bence bir dilim tadımlık ye. Fazlasını yeme. Diyetisyene de yaz bence menüyü. Hiç olmazsa sana miktar ayarlaması yapsın. Yanına yoğurt, ayran bol yeşillik lazım. Normalde listende ne var?
Listem biraz genel aslında ama kendim ayarlayabilirim. Bir öğün sebze bir öğün protein şeklinde. Sebzenin yanında çorba etin yanında makarna veya bulgur ve salata var. Ayarlarım sanırım

Back
X