Kalk zıpla yerinde 100 kez bari spor olsunselam kizlar
Ellssa in deyisiyle císsslí menumu yazayim.
kahvaltiya bi arkadasima gitmistim. iki gun evde olmiycam. ama aksam dikkat edicem.
*sabah 11 de yarim ekmek, karisik kizartma, sucuklu yumurta, 3 bardak sekerli cay
*oglen 3 te 3 bardak sekerli cay, yarim dilim kek, bir avuc cekirdek
*aksam 8 de bir kupa yesilcay
acikirsam yogurt yerim artik
Yok canım kaç aydır buradayım geçen hafta da 68 dim 70 diilNasıl yaa1 haftada mı
Kızlar ya bu hafta takım sonucu o kadar iyi olmasına rağmen yine ilk üçe girememişSouldfly canım tebrik ederim bireyselee üçüncü olmuşsun
Tebrikler canımAhh teşekkürleeerr teşekkürleeerr,
Aa ben de şimdi bakınıyorum kilonu kaçırdım mı diye..Beni affedin valla. O kadar üüzgünümki. Tartılamadım. Misafirim vardı yediğimin haddi hesabı yok vallahi. Ne saati belli ne miktarı. Suda içemedim. Sporda yok ağlamak istiyorum
Normalde gerçekten öyle yaparım. Ama kayınvalidemi kaç kere yazdım bilmiyorum. 25inden sonra sıkı bir diyet olacak benim için eminim. Yinede dikkat etmeye çalışıyorum resmen işe koyulmaktan tartılamadım çok üzgünüm gerçekten.Aa ben de şimdi bakınıyorum kilonu kaçırdım mı diye..
Olmaz ama tatlım toparla kendini yarına temiz bir sayfa aç. Misafir yesin sen saatinle ölçülü ye.
Hoşgeldin canım.. Katılabilirsin tabi..Merhaba, zayıflama yarışmasını arkadaşımdan öğrenip geldim. 13 uğurlu sayımdır. Direkt bu gruba katılabilir miyim yoksa önce ortak olan yarışmaya katılmak isteyenler grubuna mı yazmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?