Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Beslenme çantası hazırlar mısın kendine lütfen. Hergün dürüm mü olur çok sağlıksız.. Kabız olup bağırsakları kitlersin maazallah
Tamam zaten öncesinde diyet okulda daha kolay oluyordu bu hafta görev bitti haftaya daha iyi olur inşallah

Ben öğretmenim bu hafta ilk defa başladık ya sıkıntı orada her yer pis geliyor gözüme berbat ötesi
Önceden napiyordum bende şaşırıyorum 😅 ikiz olduğu için zor senin için ama planlamak önemli

ya ilk haftanın günahı olmaz ben de geçen haftayı öyle yalap şap diyim geçirdim ama hemen rahatsız olup çareler aramaya başladım sen de elbet çaresini bulacaksın tabi herkesin kendi şartlarına göre

ben memurum büromda buzdolabı var üst katta da minik bi lavabo mutfak gibi ama sadece bulaşık yıkanıyor temizdir ama bu ikisi ile halletmeye çalışıyorum bazı şeyleri öğlen yemekhanemiz var detoks bitince de oraya gidicem benim de sorunum zaman maalesef ama bulucam bir yolunu :rapci:

Tamam zaten öncesinde diyet okulda daha kolay oluyordu bu hafta görev bitti haftaya daha iyi olur inşallah

bazı özel zamanlar olmayabilir yürümeyebilir olmuyor bazen.. bizde zorlu dönemlerde günde 15 saat mesai yaptık tüm gün çalıştığımız oldu resmen gofretle beslendik gece 1de 2de gelen dürümleri kebapları yedik.. evden istediğini hazırla getir o çalışma temposu o stres başka bir hal başka bir durum.. ama o süreç de oluyor bitiyor normal rutine ne kadar hızlı dönersen o kadar az zararla atlatıyorsun görev bittiyse hemen sıkı yönetimi ilan edip zararsız atlatırsın bu haftayı :KK19:

bilemiyorum gram oynama yok anlamadim bi sorun var ama ne?
inşallah detoks işine yarar da motive eder.. benim kabakla ilk deneyimim değil daha önce dilara koçk'ın kabak çorbasını içmiştim iki gün ve o kadar şişirdi ki kabak beni tartıda bir iki gün sonra almıştım sonucunu.. sabırla bekle bozma sonucunu alacaksın inşallah:dua: bol bol su iç

İyi akşamlar kızlar dün menümü yazamadım bu ilkti alışkanlık haline getirmek istemiyorum günahıyla sevabıyla menüm
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Tere roka salatalık

Öğle 14.30
200 ml süt
1 dilim kakaolu kek

Akşam 18.00
Tavukdünyası kekiklim yarım porsiyon ev yapımı

19.00
2 tane kandil simiti
100 gr çikokatalı puding

Su 1.5 lt
Spor yok

Kızlar bu sayaçları nasıl oluşturdunuz? Çok güzel ve motive edici, bende yapayım.

İyi akşamlar kızlar dün menümü yazamadım bu ilkti alışkanlık haline getirmek istemiyorum günahıyla sevabıyla menüm
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Tere roka salatalık

Öğle 14.30
200 ml süt
1 dilim kakaolu kek

Akşam 18.00
Tavukdünyası kekiklim yarım porsiyon ev yapımı

19.00
2 tane kandil simiti
100 gr çikokatalı puding

Su 1.5 lt
Spor yok
günahı sevabı kaptan yorumlasın ben şuna deyinicem: menü paylaşımı konusundaki hassasiyetin harika :KK9: yazmaya karar vererek çok iyi yapmışsın.bugünü hafif atlatmalısın çünkü bugün perşembeee
ben de bu menü paylaşmayı alışkanlık haline getirmek istiyorum :dua:

Kızlar bu sayaçları nasıl oluşturdunuz? Çok güzel ve motive edici, bende yapayım.
Canım hesap detayları kısmına girersen alt kısımda boy kilonu yazıp kaydettiğinde oluyordu sanırım. Biz kullanali baya zaman oldu da kilo güncellemelerini oradan yapıyoruz yani.se ne bir dene olmazsa bakarız duruma🤭

Ben ben ben:KK3:o gönüllü olabilirim. Zaten bekçi modunda dolanıyorum takımda:duduk:

Harikasın canımmmm yaaaaa :KK36: :KK36: Ben akşama takım listesini paylaşayım burada. Sende menü kontrollerini yaparsın. Kim menü yazmamış, kim kaçamak yapmış bilelim hep birlikte :KK48::KK48:

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım
7.30
1 omlet,1 wasa,25 Gr hindi füme,1 parça ızgara peynir,1 kandil simidi
11.00
1 elma
13.30
6 kaşık ıspanak yemegi,3 kaşık hindi sote,1 dilim tam buğday ekmeği
15.00
1 kupa sütlü kahve,2 minik brownie😵
18.00
1 kase tarhana çorbası, 2 köfte büyüklüğünde tavuk,3 kaşık kabak yemegi
Bir ara öğün daha yaparım 9 Gibi kefir içeceğim
Su 3 litreyi geçti,200 ip atlama,5k walk leslie

Eda'cım hoş geldin canım. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Sağlık sektöründe çalıştığım için son zamanlarda fazla yoğunum. O yüzden seni hemen karşılayamadım. Daha önce hangi takımda yarışmıştın? Bir de biliyorsun ki senin diğer insanlara göre kilo vermen biraz daha zor olacak ama imkansız değil. Sadece daha sabırlı olman gerekiyor. Boyun oldukça güzel. Bu süreçte sadece bizimle mi devam edeceksin yoksa diyetisyen yardımı almayı düşünüyor musun?
meraba Ebru allah kolaylik versin sizlere,daha once 4. takimda yaristim,sadece sizle devam edicem simdilik ,bu sefer sonuca ulasmak istiyorum insallah

04.10
-1 kk peynir
-5 zeytin
-2 yumurta
-domates kurusu 3 4 parça
-yarım domates yarım salatalık
-1 kase tarhana
-5 kuru erik
-3 yk yulaf lapası
-domates+ salatalık
-yeşillik

19.20
-1 kase tarhana çorbası
-5 yk tavuk göğüsü
- soya sos+ 1 yk ketçap+ 1 tk bal ile sos
- bol salata

Bugün oruçtum 1 lt anca içmişimdir 2 yapmaya çalışacağım
1000 ip

kizlar menum
09:30 2 tambugday krep,16 zeytin,peynir
12:30 musakka,bulgur pilavi,1 bardak ayran
14:30 1 bardak greyfurt suyu,1 avuc kuru dut
18:30 kendi yaginda tavuk kanat, salata
2 litre su
Canım öncelikle şunu söyleyeyim 16 zeytin çok fazla içeriğinde çok yağ olduğu için biz de zayıflamaya çalışıyoruz sonuçta yarardan çok zararı olacaktır . Ayrıca kuru dut da çok şekerli miktara dikkat etmek gerek . Bir de menüleri yazarken miktar belirtiyoruz miktarları ne kadardı?

İyi akşamlar kızlar bugün niyetliydim
Sahurda sadece su içtim
19.15 te
1 kase tarhana çorbası
Küçük bir kase hoşaf (şeker yerine pekmez kullanıyorum)
Bol salata
Biber dolması kabuğu :KK48: :KK48: içini danası kabuğunu anası :KK70:
Şimdilik 1 litre su

İyi akşamlar kizlar
Sabah 1 poğaça

Öğlen
Dürüm cola

Akşam 1 tabak pirasa
3 litre su
Diyetisyenle görüştüm suyu artır haftaya okula uygun yapalım dedi listeyi

selam kizlar
*sabah 11 de tere, domates, biber, salatalik, maydanoz, peynir, zeytin, 2 haslanmis yumurta
*oglen 3 te 1 dilim ekmek iki kasik menemen
3 u birarada nescafe
*aksam 7 de 1 tabak yesilfasulye
1 lt su

Back
X