Tamam şekerim.. Yatmadan not defterimle birlikte bakarız kontrollere..Harikasın canımmmm yaaaaaBen akşama takım listesini paylaşayım burada. Sende menü kontrollerini yaparsın. Kim menü yazmamış, kim kaçamak yapmış bilelim hep birlikte
Kolay gelsin, yeni görevinde başarılar canım.. Sanırım biraz daha dikkat etmeye başlamalıyız takımcaTamam şekerim.. Yatmadan not defterimle birlikte bakarız kontrollere..
Teşekkür ederim canım 1 hafta cenazemizden dolayı izin almıştım kaptandan menü yazamayacağım diye kalan günler her akşam yediklerimi yazdım buda beni motive ediyor.günahı sevabı kaptan yorumlasın ben şuna deyinicem: menü paylaşımı konusundaki hassasiyetin harikayazmaya karar vererek çok iyi yapmışsın.bugünü hafif atlatmalısın çünkü bugün perşembeee
ben de bu menü paylaşmayı alışkanlık haline getirmek istiyorum
Kız ne uyuması yarın misafirim var sabahtan beri hazırlık yapıyorum kayınvalidem burda ya ikimiz koca tencere dolma sardık pasta börek yarın sabaha salatalarım kaldı ütü bile yaptım pertim şimdi aldım elime
Ya harikasın. Kayınvalidem 25ine kadar bende. Sonrasındsn emin değilim ama gittiğinde çok fazla dikkat edeceğimden eminim.Perşembe menüm
Saat 11:30
Sade kahve
Saat 13:00
1 kase domates çorbası
1 acı biber
Saat 19:00
1 yumurta
2 dilim köy peyniri
1 avuç fındık
Su
2,5 litre
Spor
1,5 saat yürüyüş
Kitap
Yesribde Bahar
(Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.. Sizlere onlarla sükunet bulasınız diye nefislerinizden eşler yaratmış ve aranıza da sevgi ve merhamet ihsan etmiş olması O'nun ayetlerindendir. Hiç şüphe yok ki bunda düşünmesini bilen bir topluluk için ibretler vardır.)
Süpersin canım eline sağlık11 Mart Perşembe 13.takım raporu
LAydLiNe
1-bi-zuzu Çarşamba menüsü cıslı, spor yok
Perşembe menüsü güzel, spor yok.
2-pessinus menü cıslı, spor yok
3-Sibal57 menü güzel, spor yok
4-Bravequeen menü cıslı, spor var
5-polokey2244 menü güzel, spor yok
6-berceste_ menü cıslı, spor yok
7-afrasyab08 menü cıslı, spor yok
8-dira90 menü güzel, spor var
9-Mehtoskuzu menü cıslı, spor yok
Yok canım 3 litre içtiğim suyu 4 litre yap dedianlamadim 3 lt suyu mu arttir dedi diyetisyen
Öncelikler ellerine sağlık canım harika olmuş kontrol ama listeye göre takımın hali içler acısı. Herkes cıslı ve genel problemimiz spor yok. Ayrıca menü yazmayanlar var. Akşam uyuyakalmışım listeyi de yapamadım.11 Mart Perşembe 13.takım raporu
LAydLiNe
Aslında çok kolay bunu hazırlamak ama akşamdan hazırlamanı tavsiye ediyorum ben sana. Ben öyle yapıyorum. Sabah bazen zor oluyor götüreceklerini hazırlamak. Akşamdan hazırlayıp, dolaba koyuyorum. Sabah gitmeden alıp çıkıyorum. Hiç zaman kaybı olmuyor. Sen de öyle yap. Listeni de bana özelden at olur mu? Ben şimdikini, hem yeni gelecek listeyi. Seni özellikle kontrol edeceğimAslında listem de yemekcyok bu hafta sabah kahve öğlen yoğurt zerdeçallı ama ilk gün yapamadım sonraki günlerde sabah hazirlayamadimzorlanıyorum yahu 1 yıldır evde hazır yap ye kaantin olsa kolaydı
Günaydın canımGünaydın kızlar takımı bugün ben açayım
İçimden bir ses diyor ki bugün herkes harika sonuçlar alacak
Maalesef öyle canım ama bugünden sonra eminim bu tablo düzelecek..Öncelikler ellerine sağlık canım harika olmuş kontrol ama listeye göre takımın hali içler acısı. Herkes cıslı ve genel problemimiz spor yok. Ayrıca menü yazmayanlar var. Akşam uyuyakalmışım listeyi de yapamadım.
Spor yapmıştım canım anlamışsın sanırım11 Mart Perşembe 13.takım raporu
LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?