Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
1dilim ekmek
1yemek kaşığı kuymak 2zeytin
Marul nane eksimen 1kucuk tabak

12.30 şekersiz türk kahvesi serçe parmağı kadar cevizli pekmezli sucuk.

18.00 Akşam
1kase yeşil mercimekli şehriyeli çorba
Fiirnda 4kofte 1servis kaşığı patates
Salata 1bardak ayran

1fincan Papatya çayı
1.5lt su
2mile leslie.

Harikasın canımmmm yaaaaa Ben akşama takım listesini paylaşayım burada. Sende menü kontrollerini yaparsın. Kim menü yazmamış, kim kaçamak yapmış bilelim hep birlikte
Tamam şekerim.. Yatmadan not defterimle birlikte bakarız kontrollere..

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 10.30
1 dilim tb ekmek
4 dilim sucuk
1 dilim kaşar

Ara 14.30
3 tane sarma

Akşam 18.00
2 kepçe mercimek çorbası
4 yk semizotu yemeği
2 parça fırın tavuk
2 dilim fırın patates

Su. 1.5 lt
Spor yok
Ödem için de maydonoz suyu kaynatıp limon sıkıp içtim 500 ml

Teşekkür ederim canım 1 hafta cenazemizden dolayı izin almıştım kaptandan menü yazamayacağım diye kalan günler her akşam yediklerimi yazdım buda beni motive ediyor.

11 mart perşembe
Sabah 11.00
domates salatalık peynir zeytin 2 dilim kepek ekmeği
Saat 14.00
Bir poaca
Saat 18.00
Mercimek çorbası, kış salatası, bulgur pilavı 4kaşık
19.00
Yarım Kalburbastı tadına bakmak için

2litre su
Bütüün gün koşturmaca

Son düzenleme:
Perşembe menüm

Saat 11:30
Sade kahve

Saat 13:00
1 kase domates çorbası
1 acı biber

Saat 19:00
1 yumurta
2 dilim köy peyniri
1 avuç fındık

Su
2,5 litre

Spor
1,5 saat yürüyüş

Kitap
Yesribde Bahar
(Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla.. Sizlere onlarla sükunet bulasınız diye nefislerinizden eşler yaratmış ve aranıza da sevgi ve merhamet ihsan etmiş olması O'nun ayetlerindendir. Hiç şüphe yok ki bunda düşünmesini bilen bir topluluk için ibretler vardır.)

Ya harikasın. Kayınvalidem 25ine kadar bende. Sonrasındsn emin değilim ama gittiğinde çok fazla dikkat edeceğimden eminim.

Öncelikler ellerine sağlık canım harika olmuş kontrol ama listeye göre takımın hali içler acısı. Herkes cıslı ve genel problemimiz spor yok. Ayrıca menü yazmayanlar var. Akşam uyuyakalmışım listeyi de yapamadım.

Aslında listem de yemekcyok bu hafta sabah kahve öğlen yoğurt zerdeçallı ama ilk gün yapamadım sonraki günlerde sabah hazirlayamadim zorlanıyorum yahu 1 yıldır evde hazır yap ye kaantin olsa kolaydı
Aslında çok kolay bunu hazırlamak ama akşamdan hazırlamanı tavsiye ediyorum ben sana. Ben öyle yapıyorum. Sabah bazen zor oluyor götüreceklerini hazırlamak. Akşamdan hazırlayıp, dolaba koyuyorum. Sabah gitmeden alıp çıkıyorum. Hiç zaman kaybı olmuyor. Sen de öyle yap. Listeni de bana özelden at olur mu? Ben şimdikini, hem yeni gelecek listeyi. Seni özellikle kontrol edeceğim

Maalesef öyle canım ama bugünden sonra eminim bu tablo düzelecek..
Ve yine eminim kimse tabloda kötü halde olmak istemeyecek..
Böylece hem kendimize hem takımımıza olan sorumluluğumuzu yerine getirmiş olacağız..
Biz harika, takım harika

Spor yapmıştım canım anlamışsın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…