Tamam zaten öncesinde diyet okulda daha kolay oluyordu bu hafta görev bitti haftaya daha iyi olur inşallahBeslenme çantası hazırlar mısın kendine lütfen. Hergün dürüm mü olur çok sağlıksız.. Kabız olup bağırsakları kitlersin maazallah
Ben öğretmenim bu hafta ilk defa başladık ya sıkıntı orada her yer pis geliyor gözüme berbat ötesi
Önceden napiyordum bende şaşırıyorumikiz olduğu için zor senin için ama planlamak önemli
bilemiyorum gram oynama yok anlamadim bi sorun var ama ne?Ooo iddialısın bu hafta
Tamam zaten öncesinde diyet okulda daha kolay oluyordu bu hafta görev bitti haftaya daha iyi olur inşallah
inşallah detoks işine yarar da motive eder.. benim kabakla ilk deneyimim değil daha önce dilara koçk'ın kabak çorbasını içmiştim iki gün ve o kadar şişirdi ki kabak beni tartıda bir iki gün sonra almıştım sonucunu.. sabırla bekle bozma sonucunu alacaksın inşallahbilemiyorum gram oynama yok anlamadim bi sorun var ama ne?
günahı sevabı kaptan yorumlasın ben şuna deyinicem: menü paylaşımı konusundaki hassasiyetin harikaİyi akşamlar kızlar dün menümü yazamadım bu ilkti alışkanlık haline getirmek istemiyorum günahıyla sevabıyla menüm
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
Tere roka salatalık
Öğle 14.30
200 ml süt
1 dilim kakaolu kek
Akşam 18.00
Tavukdünyası kekiklim yarım porsiyon ev yapımı
19.00
2 tane kandil simiti
100 gr çikokatalı puding
Su 1.5 lt
Spor yok
Canım hesap detayları kısmına girersen alt kısımda boy kilonu yazıp kaydettiğinde oluyordu sanırım. Biz kullanali baya zaman oldu da kilo güncellemelerini oradan yapıyoruz yani.se ne bir dene olmazsa bakarız durumaKızlar bu sayaçları nasıl oluşturdunuz? Çok güzel ve motive edici, bende yapayım.
Ben ben beno gönüllü olabilirim. Zaten bekçi modunda dolanıyorum takımda
meraba Ebru allah kolaylik versin sizlere,daha once 4. takimda yaristim,sadece sizle devam edicem simdilik ,bu sefer sonuca ulasmak istiyorum insallahEda'cım hoş geldin canım. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Sağlık sektöründe çalıştığım için son zamanlarda fazla yoğunum. O yüzden seni hemen karşılayamadım. Daha önce hangi takımda yarışmıştın? Bir de biliyorsun ki senin diğer insanlara göre kilo vermen biraz daha zor olacak ama imkansız değil. Sadece daha sabırlı olman gerekiyor. Boyun oldukça güzel. Bu süreçte sadece bizimle mi devam edeceksin yoksa diyetisyen yardımı almayı düşünüyor musun?
Canım öncelikle şunu söyleyeyim 16 zeytin çok fazla içeriğinde çok yağ olduğu için biz de zayıflamaya çalışıyoruz sonuçta yarardan çok zararı olacaktır . Ayrıca kuru dut da çok şekerli miktara dikkat etmek gerek . Bir de menüleri yazarken miktar belirtiyoruz miktarları ne kadardı?kizlar menum
09:30 2 tambugday krep,16 zeytin,peynir
12:30 musakka,bulgur pilavi,1 bardak ayran
14:30 1 bardak greyfurt suyu,1 avuc kuru dut
18:30 kendi yaginda tavuk kanat, salata
2 litre su
anlamadim 3 lt suyu mu arttir dedi diyetisyenİyi akşamlar kizlar
Sabah 1 poğaça
Öğlen
Dürüm cola
Akşam 1 tabak pirasa
3 litre su
Diyetisyenle görüştüm suyu artır haftaya okula uygun yapalım dedi listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?