- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
çok fenaAni sinirlenmelerin var sanırım.. Düzelir herşey... Sen kafana takma yeter.

tüm sinirim kendime de aslında çözemedik aramızdaki meseleyi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fenaAni sinirlenmelerin var sanırım.. Düzelir herşey... Sen kafana takma yeter.
Dünü kandil günü ilan etsek ve kandil günlerinde serbest olsakGünaydın kızlar dün menümü yazmamıştım rezalet çünkü. Mutfaktan çıkamadım dün öğünler saçma sapan oldu o yüzden af diliyorum önce kendimden sonra sizden
7.30
1 haşlanmış yumurta,2 wasa,2 parmak beyaz peynir,5 zeytin, yarım kaşık ev kaymağı belki 1 çay kaşığı bal
11.00
1 bardak yeşil Çaylı metabolizma hızlandırıcı çayım,
14.30
1 bardak kefir
Aralarda 5-6 tane kandil simidi(dün minik minik kendim yapmıştım apartmana dağıtmak için ölçüyü iki katına çıkarınca 6 tepsi çıktı yemek yiyecek vakit de kalmadı maalesef öyle gecistirdim)
17.00
Eşim sağolsun gelirken lokma almış 4 tane yedim zor tuttum kendimi. Üstüne komşum kek verdi bir dilim de kek yedim.
18.30
2 kaşık hindi sote,7 kaşık ıspanak yemegi
21.30
4 kaşık yoğurt
Spor maalesef zamanım kalmadı. Tüm gün yemek ve kurabiye yaptım arada canlı ders yaptım derken gün bitti.su da 3.5-4 litre arası içtim
Kabak detoksu nasıl oluyor?
Seni çok iyi anlıyorum canım..çok fenakendimden korkutacak kadar ani ve çok sinirleniyorum çabuk geçiyor ama sanki hiçbirşeye ve hiçkimseye tahammülüm kalmamış gibi zaten sinirden belim de tuttu
tüm sinirim kendime de aslında çözemedik aramızdaki meseleyi(sigara içmem ben yüz ifadesi hoşuma gidiyor bu emojinin belirtmek istedim)
Aslında yerken ne düşündüm pek bilmiyorumspor sonrası 13.30daki menüyü yaptım aslında tavuk alacaktım üşendiğim için protein niyetine süt fıstık ezmesi falan kullanayım dedim. Tabi bana yetersiz geldiği için açlık hissi devam etti leblebi yedim. Sonraki öğünde kandil simidi falan yeniliyordu ve beynim aç olduğumu söylüyordu
o simide dadanmamak için leblebiye vurdum kendimi
Neyse ki ondan sonra 4.30 saat birşey yemedim
çözeceğim çözeceğim yaa.. artık sorumluluğu üstüme aldım.. kimse kimse için birşey yapmıyor bu iş senin, bu çocuk senin, bu vereceğin kilo senin.. bunun altından sen kalkacaksın. senin çabanla olacak sadece diyorum sürekliSeni çok iyi anlıyorum canım..
Kendine söz dinletemeyip kısır döngüye giren bizler maalesef yine kendimize yapıyoruz yanlışın en büyüğünü
Oysaki çaresiz değiliz.. Çare biziz..
Çaresiz değilim.. Çare benim..![]()
Bence hepimiz bu işi halledeceğiz. Hayatımızı yemekler ele geçirmeden kontrolü ele alacağız ve hayatımızı istediğimiz şekilde biz yönlendireceğiz
Hadi bakalım.. 3 gün sonrası da kendi düzenini oluşturursuncanım sabah 2 yumurta, peynir yeşillik yiyorsun öğlen akşam ana öğün olarak detoks dedikleri dünyanın en lezzetli mezesi diyebileceğim kabak az zeytinyağı dereotu ve yoğurt birleşimi bir yemek yiyorsun. ikindi ara öğünde de iki porsiyon meyve var
şekersiz çay ve kahve de serbest
nilay keçeci adında bir diyetisyenin programıymış.. arkadaş yapıcam dedi biz de eklenti olduk3 gün boyunca hep böyle besleniyorsun. ben kabağı çok sevdiğim için sıkılacağımı düşünmüyorum
Akşama kadar erimiş olur zaten..Günaydın herkese:) sabah dayanamadım 1.5 kandil simidi yedim ama günün kalanında dikkat edeceğim.
Ve demekle kalmıyor uygulamaya geçiyorsunçözeceğim çözeceğim yaa.. artık sorumluluğu üstüme aldım.. kimse kimse için birşey yapmıyor bu iş senin, bu çocuk senin, bu vereceğin kilo senin.. bunun altından sen kalkacaksın. senin çabanla olacak sadece diyorum sürekli
Allah kolaylık versin canım. Dikkat et kendineAynen öyle canım yaaaaaa nefes alamıyorum o derece![]()
Canım ya hadi başlayalım o zamanAy ben de sizleri gördüğüme sevindim açıkçası yaaa.. aman kimse bi yere kaybolmasın benim ortim vardı bi dene o da gelse keşke@Elifff80
Canım 13.30da yediğini öğle yemeği olarak mı yedin yoksa sabah akşam ana öğün yapıp aralarda atıştırma olarak mı besleniyorsun. aslında iki ara öğün birleşik bir şekilde 3 buçuk gibi yeseydin 13.30daki öğünün de bi tık daha güçlü olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
menün miden doymak bilmese de gayet güzel görünüyor
hoşşgeldin bercestemmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında yine takımda devam etmene sevindim.. inşalla fazlalıkları uğurladığın güzel anılar biriktireceğin bir yaşın olur
polokey o menü ne öyle gardaşımvalla benim beslenme biçimime pek uzak değil aslında ben pek yadırgamadım da bir misafirlik var belli ki.. olur böyle şeyler hemen vitesi 5e takıp tam gaz devam ediyoruz bugün perşembe bugünü çok çok iyi geçirmelisin
Normalde gündüz uyursan gece uyuyamazdim ama hasta gibi hiç çıkmak istemedim yataktan sadece uyudumDemekki uykuya ihtiyacı varmış bedeninin..