Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaaa böyle çok uzak kalıyorum sizden çıldıriciğimmmmmmm :mad::mad::mad:

Sohbete yetişemiyorum, geçmişe bakamıyorum :KK61::KK61:

Söyleyin bakim dün kaçamak yapan var mıydı?

Bana menü kontrolünde yardım edecek bir gönüllü lazım. Kim menü yazdı, kim yazmadı takip edemiyorum.

Takima kabul ettiginiz icin çok tesekurler
Kullanıcı Adı : Sibal57
İsim (İsteğe Bağlı ):Eda
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız:37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:Tokat
Boyunuz :170
Kilonuz:85.8
Hedef kilonuz :62
Kilo alma hikayeniz :Küçuklukten beri kiloya meyilli olmamin yani sira,dogumlarla alip bir turlu veremedigim,versemde sonunu getiremeyip tekrarlayan bir süreç,pko ve insülin direncimde var malesef
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Önce saglik,özguven,kendimle barismak icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :evet ama malesef sonunu getiremedim
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Eda'cım hoş geldin canım. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Sağlık sektöründe çalıştığım için son zamanlarda fazla yoğunum. O yüzden seni hemen karşılayamadım. Daha önce hangi takımda yarışmıştın? Bir de biliyorsun ki senin diğer insanlara göre kilo vermen biraz daha zor olacak ama imkansız değil. Sadece daha sabırlı olman gerekiyor. Boyun oldukça güzel. Bu süreçte sadece bizimle mi devam edeceksin yoksa diyetisyen yardımı almayı düşünüyor musun?

Günaydın kızlar.. Valla yeni yüzler görmek de tanıdık yüzler görmek de çok iyi geldi :KK36: takım sanki bıraktığım gibi çok mutlu oldum :KK19:

Biz iş yerinden kızlarla bugün kabak detoksuna başladık belki biraz eksi görürsem beni diyete başlamak hususunda motive edebilir :KK51:

kaptanım cuma günü itibariyle düzenli menü paylaşımı yapıcam mutlaka :KK15:
super bende basladim kabak detoksuna bakalim yarin gorucez

Ben nasıl alışacağım ya:KK57: çalışmayı unutmuşuz resmen
Bu hafta diyetsiz geçti resmen biraz önce durum yemek zorunda kaldım :olamaz: verdiğim kilolar gelecek diye çok üzüldüm yerken
Haftaya bir yolunu bulmam lazım

Bu hafta diyetsiz geçti resmen biraz önce durum yemek zorunda kaldım :olamaz: verdiğim kilolar gelecek diye çok üzüldüm yerken
evden goturebilirsin bence. bi tavuklu salata ya da ton balikli salata oglen seni idare eder.

Kızlar yaaaaa böyle çok uzak kalıyorum sizden çıldıriciğimmmmmmm :mad::mad::mad:

Bana menü kontrolünde yardım edecek bir gönüllü lazım. Kim menü yazdı, kim yazmadı takip edemiyorum.
Kaptanım bende çok yoğunum 5 gün yüzyüze açıldı sınıfımız özel eğitim olduğu için. eve gidiyorum bir koşuşturmaca bir yorgunluk bir halsizlik. ilk defa dün menümü yazamadım kendimide pek iyi hissetmiyorum diz kapağımda ki sorun geçmeye başladı en azından bükebiliyorum rahatca. 2 haftam boşa gitti resmen stabil durumdayım spora başlayıp acilen kaçmakları bırakmalıyım. Yardımcı olmayı çok isterdim ama çok yoğunum fırsat buldukça girip destek olmaya çalışırım.

Kaptanım bende çok yoğunum 5 gün yüzyüze açıldı sınıfımız özel eğitim olduğu için. eve gidiyorum bir koşuşturmaca bir yorgunluk bir halsizlik. ilk defa dün menümü yazamadım kendimide pek iyi hissetmiyorum diz kapağımda ki sorun geçmeye başladı en azından bükebiliyorum rahatca. 2 haftam boşa gitti resmen stabil durumdayım spora başlayıp acilen kaçmakları bırakmalıyım. Yardımcı olmayı çok isterdim ama çok yoğunum fırsat buldukça girip destek olmaya çalışırım.

Canımmm düşünmen yeter :KK36: :KK36: Sana da kolay gelsin, çok zor işiniz. Sağlığına dikkat et bu arada. Dizinde sorun varsa da çok yüklenme spora. Kendini yormadan yap. :KK39:

Evden götürmeye çalış canım. Hem sağlıklı olur hem de rahat edersin. Ben hastaneye bile salata yapıp getiriyorum şu aralar. Diyet listesine uymayan yemekler olduğunda çok etkili oluyor.

Evden götürmeye çalış canım. Hem sağlıklı olur hem de rahat edersin. Ben hastaneye bile salata yapıp getiriyorum şu aralar. Diyet listesine uymayan yemekler olduğunda çok etkili oluyor.
Ev yapımı sandviç bile iş görür bence tam buğday ekmeği çavdar ekmeğiyle falan

Canımmm düşünmen yeter :KK36: :KK36: Sana da kolay gelsin, çok zor işiniz. Sağlığına dikkat et bu arada. Dizinde sorun varsa da çok yüklenme spora. Kendini yormadan yap. :KK39:
Kaptancigim yapabileceğim bir şey olursa ben de yardımcı olmaya çalışırım takım kaptan yardımcısı olarak☺️ gerçi ben de inanılmaz yoğunum ama olsun🤭

Aslında listem de yemekcyok bu hafta sabah kahve öğlen yoğurt zerdeçallı ama ilk gün yapamadım sonraki günlerde sabah hazirlayamadim 🙈 zorlanıyorum yahu 1 yıldır evde hazır yap ye kaantin olsa kolaydı

Ben ben ben:KK3:o gönüllü olabilirim. Zaten bekçi modunda dolanıyorum takımda:duduk:

Beslenme çantası hazırlar mısın kendine lütfen. Hergün dürüm mü olur çok sağlıksız.. Kabız olup bağırsakları kitlersin maazallah

canım hiç sorma 8-5 oldu mesaimiz alışamıyorum yapamıyoruz hiçbir şey yıllarca nasıl çalıştım ne yaptım çözemiyorum büyük kızım ilkokula başladı ödevleri yetişmiyor ikizlerimle zaten ilgilenemiyorum ben hiçbir şeye vakit bulamıyorum haftasonu nasıl geçiyor nasıl bitiyor kafayı yemek üzereyim ciddi ciddi

ciddi bir plan program yapıp buna uymazsam hayatımı düzene koymazsam neler olucağını hiç bilmiyorum istifa bile gözüme gelmiyor değil inan ki:KK43: çevreme bakıyorum 3 çocuklu hiç anne yok çalışan :KK61: bir ben çekiyorum bunu sanki hiçbir şey yapamazken bu saatlerde ben napıyorum onu da bilmiyorum

mutlaka saatli planlı yaşama geçmeliyim mutlaka

senin çalışma şartların nasıl şu an mesleğin neydi

canım hiç sorma 8-5 oldu mesaimiz alışamıyorum yapamıyoruz hiçbir şey yıllarca nasıl çalıştım ne yaptım çözemiyorum büyük kızım ilkokula başladı ödevleri yetişmiyor ikizlerimle zaten ilgilenemiyorum ben hiçbir şeye vakit bulamıyorum haftasonu nasıl geçiyor nasıl bitiyor kafayı yemek üzereyim ciddi ciddi

ciddi bir plan program yapıp buna uymazsam hayatımı düzene koymazsam neler olucağını hiç bilmiyorum istifa bile gözüme gelmiyor değil inan ki:KK43: çevreme bakıyorum 3 çocuklu hiç anne yok çalışan :KK61: bir ben çekiyorum bunu sanki hiçbir şey yapamazken bu saatlerde ben napıyorum onu da bilmiyorum

mutlaka saatli planlı yaşama geçmeliyim mutlaka

senin çalışma şartların nasıl şu an mesleğin neydi
Ben öğretmenim bu hafta ilk defa başladık ya sıkıntı orada her yer pis geliyor gözüme berbat ötesi
Önceden napiyordum bende şaşırıyorum 😅 ikiz olduğu için zor senin için ama planlamak önemli

Back
X