Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence harika. Çok güldüm

Günaydın herkese
Ben dün akşam pert gibi yatmisim okulda çok yoruluyorum resmen hamlamisim pandemide hergun spor yaptığım halde böyle oluyorsam diğerlerini düşünemiyorum
Neyse uyuyakaldim yazamadım akşam sadece mercimek çorbası ve salata yedim
Nasıl uyudum onu bilmiyorum ama

Günaydın kızlar.. Valla yeni yüzler görmek de tanıdık yüzler görmek de çok iyi geldi takım sanki bıraktığım gibi çok mutlu oldum

Biz iş yerinden kızlarla bugün kabak detoksuna başladık belki biraz eksi görürsem beni diyete başlamak hususunda motive edebilir

kaptanım cuma günü itibariyle düzenli menü paylaşımı yapıcam mutlaka

Ay ben de sizleri gördüğüme sevindim açıkçası yaaa.. aman kimse bi yere kaybolmasın benim ortim vardı bi dene o da gelse keşke Elifff80
Canım 13.30da yediğini öğle yemeği olarak mı yedin yoksa sabah akşam ana öğün yapıp aralarda atıştırma olarak mı besleniyorsun. aslında iki ara öğün birleşik bir şekilde 3 buçuk gibi yeseydin 13.30daki öğünün de bi tık daha güçlü olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

menün miden doymak bilmese de gayet güzel görünüyor

hoşşgeldin bercestemmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında yine takımda devam etmene sevindim.. inşalla fazlalıkları uğurladığın güzel anılar biriktireceğin bir yaşın olur

polokey o menü ne öyle gardaşım valla benim beslenme biçimime pek uzak değil aslında ben pek yadırgamadım da bir misafirlik var belli ki.. olur böyle şeyler hemen vitesi 5e takıp tam gaz devam ediyoruz bugün perşembe bugünü çok çok iyi geçirmelisin

dünkü menümü de yazayım

kahvaltı 7.00
pırasalı mayalı poğaça
peynirli mayalı poğaça
1 bardak l.cola

ara 10.00
Sade türk kahvesi
beyaz çikolatalı gofret

öğlen 12.00
pırasa kavurması
ayran
2 tane wasa

ara 15.00
şekersiz sütlü neskafe

akşam 23.00 (arada sinir krizi geçirdiğimden midem almadı yemek yiyemedim)
1 kase salatalı makarna

1 kase yoğurtlu brokoli karnabahar

Aslında yerken ne düşündüm pek bilmiyorum spor sonrası 13.30daki menüyü yaptım aslında tavuk alacaktım üşendiğim için protein niyetine süt fıstık ezmesi falan kullanayım dedim. Tabi bana yetersiz geldiği için açlık hissi devam etti leblebi yedim. Sonraki öğünde kandil simidi falan yeniliyordu ve beynim aç olduğumu söylüyordu o simide dadanmamak için leblebiye vurdum kendimi Neyse ki ondan sonra 4.30 saat birşey yemedim

Demekki uykuya ihtiyacı varmış bedeninin..

Kahvaltı kola... Yapmaa bu bizi üzer

Kabak detoksu nasıl oluyor?

Ani sinirlenmelerin var sanırım.. Düzelir herşey... Sen kafana takma yeter.

Dünkü menüm

Sahur
1 bardak su

İftar 19:15
1 kase domatesli şehriye çorbası
Yarım porsiyon pirinç pilavı
2 pirzola tavuk
Acı biber

21:00
1 dilim şam tatlısı
1 kase sütlaç
1 kase karışık çerez
Çay

Dün oruçta çok zorlandım ama akşamı gördüm şükür.. Sanırım düşen kan şekerini ancak toparladım çay saatinde

Su
2 litre

Spor
1+1
2 saat yürüyüş

Seval umarım bugünden itibaren düzelir menülerin neresini elestirecegimi şaşırdım ama en fena gelen kahvaltıda kola ve gece öğün saatin.

Günaydıınnnn
Güzel bir gün olsun hepimize yarın tartı günü, bugünü güzel değerlendirelim özellikle ben

Günaydın kızlar dün menümü yazmamıştım rezalet çünkü. Mutfaktan çıkamadım dün öğünler saçma sapan oldu o yüzden af diliyorum önce kendimden sonra sizden
7.30
1 haşlanmış yumurta,2 wasa,2 parmak beyaz peynir,5 zeytin, yarım kaşık ev kaymağı belki 1 çay kaşığı bal
11.00
1 bardak yeşil Çaylı metabolizma hızlandırıcı çayım,
14.30
1 bardak kefir
Aralarda 5-6 tane kandil simidi(dün minik minik kendim yapmıştım apartmana dağıtmak için ölçüyü iki katına çıkarınca 6 tepsi çıktı yemek yiyecek vakit de kalmadı maalesef öyle gecistirdim)
17.00
Eşim sağolsun gelirken lokma almış 4 tane yedim zor tuttum kendimi. Üstüne komşum kek verdi bir dilim de kek yedim.
18.30
2 kaşık hindi sote,7 kaşık ıspanak yemegi
21.30
4 kaşık yoğurt
Spor maalesef zamanım kalmadı. Tüm gün yemek ve kurabiye yaptım arada canlı ders yaptım derken gün bitti.su da 3.5-4 litre arası içtim

Seval umarım bugünden itibaren düzelir menülerin neresini elestirecegimi şaşırdım ama en fena gelen kahvaltıda kola ve gece öğün saatin.
aynen canım dediğim gibi inşallah düzenli menü paylaşımına başlayacağım yani burda düzenden kastım menünün düzenli olması paylaşımın değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…