Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ani sinirlenmelerin var sanırım.. Düzelir herşey... Sen kafana takma yeter.
çok fena kendimden korkutacak kadar ani ve çok sinirleniyorum çabuk geçiyor ama sanki hiçbirşeye ve hiçkimseye tahammülüm kalmamış gibi zaten sinirden belim de tuttu

tüm sinirim kendime de aslında çözemedik aramızdaki meseleyi (sigara içmem ben yüz ifadesi hoşuma gidiyor bu emojinin belirtmek istedim)

Dünü kandil günü ilan etsek ve kandil günlerinde serbest olsak

Kabak detoksu nasıl oluyor?

canım sabah 2 yumurta, peynir yeşillik yiyorsun öğlen akşam ana öğün olarak detoks dedikleri dünyanın en lezzetli mezesi diyebileceğim kabak az zeytinyağı dereotu ve yoğurt birleşimi bir yemek yiyorsun. ikindi ara öğünde de iki porsiyon meyve var
şekersiz çay ve kahve de serbest

nilay keçeci adında bir diyetisyenin programıymış.. arkadaş yapıcam dedi biz de eklenti olduk 3 gün boyunca hep böyle besleniyorsun. ben kabağı çok sevdiğim için sıkılacağımı düşünmüyorum

Seni çok iyi anlıyorum canım..
Kendine söz dinletemeyip kısır döngüye giren bizler maalesef yine kendimize yapıyoruz yanlışın en büyüğünü
Oysaki çaresiz değiliz.. Çare biziz..
Çaresiz değilim.. Çare benim..

Valla bu mesajından sonra bilincinden öperim sen bu işi halledeceksin belli

ben de herşeyi bilip hiçbir halt yapmayandım düne kadar şimdi bi adım attım devamı için dua ve çaba

çözeceğim çözeceğim yaa.. artık sorumluluğu üstüme aldım.. kimse kimse için birşey yapmıyor bu iş senin, bu çocuk senin, bu vereceğin kilo senin.. bunun altından sen kalkacaksın. senin çabanla olacak sadece diyorum sürekli

ben de herşeyi bilip hiçbir halt yapmayandım düne kadar şimdi bi adım attım devamı için dua ve çaba
Bence hepimiz bu işi halledeceğiz. Hayatımızı yemekler ele geçirmeden kontrolü ele alacağız ve hayatımızı istediğimiz şekilde biz yönlendireceğiz

Hadi bakalım.. 3 gün sonrası da kendi düzenini oluşturursun

Hayatımızda yaptığımız tüm doğruların sebebi o ilk adımdır zaten İlk adım aşkınaaaaa

Ve demekle kalmıyor uygulamaya geçiyorsun daha ne olsun yahu

Canım ya hadi başlayalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…