Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

08.45
-2 kk peynir
-5 zeytin
-2 yumurta + 2.5 yk yulaf unu+ çb süt ile krepler
-domates+ salatalık

10.30
-türk kahvesi
-1 avuç karışık kuruyemiş

13.30
-1 bardak süt+1.5 yk yulaf unu +1 yk fıstık ezmesi+5 6 dut kurusu

14.30: midem doymak bilmediğinden 1 avuç leblebi

15.30:midem hâla doymak bilmediğinden 1 avuç daha leblebi

18.00: maden suyu

20.00: 2 tabak karnabahar kısırı
-3 yk tavuk göğsü
-1 tabak tarhana çorbası
-1 bardak ayran

3 lt su
2000 ip
Bence harika. Çok güldüm 😂

Günaydın herkese :KK3:
Ben dün akşam pert gibi yatmisim okulda çok yoruluyorum resmen hamlamisim 😂 pandemide hergun spor yaptığım halde böyle oluyorsam diğerlerini düşünemiyorum 😅😅
Neyse uyuyakaldim yazamadım akşam sadece mercimek çorbası ve salata yedim
Nasıl uyudum onu bilmiyorum ama :-)

Günaydın kızlar.. Valla yeni yüzler görmek de tanıdık yüzler görmek de çok iyi geldi :KK36: takım sanki bıraktığım gibi çok mutlu oldum :KK19:

Biz iş yerinden kızlarla bugün kabak detoksuna başladık belki biraz eksi görürsem beni diyete başlamak hususunda motive edebilir :KK51:

kaptanım cuma günü itibariyle düzenli menü paylaşımı yapıcam mutlaka :KK15:

Vaaaay, bizim kızlar toplanmış, toplanmış, toplanmış😃😃 çoook sevindim sizi gördüğüme, hoşgeldiniz canlar 🙋
Nerelerdesiniz, nasılsınız? Özlettiniz kendinizi...
Bende bi dönem uzak kalsamda yine kürkçü dükkanındayım, gerçi düzenli uğrayamadım bu hafta😔
Ay ben de sizleri gördüğüme sevindim açıkçası yaaa.. aman kimse bi yere kaybolmasın benim ortim vardı bi dene o da gelse keşke :KK51: Elifff80 Elifff80 :KK200:
08.45
-2 kk peynir
-5 zeytin
-2 yumurta + 2.5 yk yulaf unu+ çb süt ile krepler
-domates+ salatalık

10.30
-türk kahvesi
-1 avuç karışık kuruyemiş

13.30
-1 bardak süt+1.5 yk yulaf unu +1 yk fıstık ezmesi+5 6 dut kurusu

14.30: midem doymak bilmediğinden 1 avuç leblebi

15.30:midem hâla doymak bilmediğinden 1 avuç daha leblebi

18.00: maden suyu

20.00: 2 tabak karnabahar kısırı
-3 yk tavuk göğsü
-1 tabak tarhana çorbası
-1 bardak ayran

3 lt su
2000 ip
Canım 13.30da yediğini öğle yemeği olarak mı yedin yoksa sabah akşam ana öğün yapıp aralarda atıştırma olarak mı besleniyorsun. aslında iki ara öğün birleşik bir şekilde 3 buçuk gibi yeseydin 13.30daki öğünün de bi tık daha güçlü olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

menün miden doymak bilmese de gayet güzel görünüyor :KK19:
İyi akşamlar kizlar ben eskilerdenim
Özledim sizi
Bu hafta liselerde sınavlar başladı çok riskli ortam inşallah ikinci koronayi kapmayiz 🙏🙏
Dün doğumgünümdü pastalar havada uçtu :olamaz: okulda kantin yok çay bile bulamıyoruz bu haftayı kilo almadan atlatirsam iyi olur öğlen dışardan söylüyoruz akşama sadece çorba salata yedim diyetisyen kızacak valla bu hafta 😂😂

hoşşgeldin bercestemmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında yine takımda devam etmene sevindim.. inşalla fazlalıkları uğurladığın güzel anılar biriktireceğin bir yaşın olur :KK15:

Bugün aşırı yedim :olamaz:
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
2dilim ekmek çay

Sat 13.30 da
Yarım kase mantar çorbası

Buraya kadar hersey normal....

Akşam 19.00
Yarım kase mercimek çorbası
Fırında tavuk
3 yk pilav
Bi sürü içli köfte... bi sürü... tek içimi rahatlatan haşlanmış olmaları...

Bi çatal sütlü irmik topu
1 tanecik fındık kurabiye minicik.
1 ısırık tahinli kurabiye
Çay

22.15 te bir tane maden suyu içtim.
Uff yazarken fenalık geldi. Yarın oruçluyum Allah'ın izniyle daha da sahur yapmam..

polokey o menü ne öyle gardaşım :KK57: valla benim beslenme biçimime pek uzak değil aslında ben pek yadırgamadım da bir misafirlik var belli ki.. olur böyle şeyler hemen vitesi 5e takıp tam gaz devam ediyoruz bugün perşembe bugünü çok çok iyi geçirmelisin

dünkü menümü de yazayım

kahvaltı 7.00
pırasalı mayalı poğaça
peynirli mayalı poğaça
1 bardak l.cola

ara 10.00
Sade türk kahvesi
beyaz çikolatalı gofret

öğlen 12.00
pırasa kavurması
ayran
2 tane wasa

ara 15.00
şekersiz sütlü neskafe

akşam 23.00 :KK57::KK57: (arada sinir krizi geçirdiğimden midem almadı yemek yiyemedim)
1 kase salatalı makarna

1 kase yoğurtlu brokoli karnabahar

Ay ben de sizleri gördüğüme sevindim açıkçası yaaa.. aman kimse bi yere kaybolmasın benim ortim vardı bi dene o da gelse keşke :KK51: Elifff80 Elifff80 :KK200:

Canım 13.30da yediğini öğle yemeği olarak mı yedin yoksa sabah akşam ana öğün yapıp aralarda atıştırma olarak mı besleniyorsun. aslında iki ara öğün birleşik bir şekilde 3 buçuk gibi yeseydin 13.30daki öğünün de bi tık daha güçlü olsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

menün miden doymak bilmese de gayet güzel görünüyor :KK19:

hoşşgeldin bercestemmm doğum günün kutlu olsun yeni yaşında yine takımda devam etmene sevindim.. inşalla fazlalıkları uğurladığın güzel anılar biriktireceğin bir yaşın olur :KK15:

polokey o menü ne öyle gardaşım :KK57: valla benim beslenme biçimime pek uzak değil aslında ben pek yadırgamadım da bir misafirlik var belli ki.. olur böyle şeyler hemen vitesi 5e takıp tam gaz devam ediyoruz bugün perşembe bugünü çok çok iyi geçirmelisin
Aslında yerken ne düşündüm pek bilmiyorum 😂😂 spor sonrası 13.30daki menüyü yaptım aslında tavuk alacaktım üşendiğim için protein niyetine süt fıstık ezmesi falan kullanayım dedim. Tabi bana yetersiz geldiği için açlık hissi devam etti leblebi yedim. Sonraki öğünde kandil simidi falan yeniliyordu ve beynim aç olduğumu söylüyordu 😂😂 o simide dadanmamak için leblebiye vurdum kendimi :KK48::KK48: Neyse ki ondan sonra 4.30 saat birşey yemedim

Günaydın herkese :KK3:
Ben dün akşam pert gibi yatmisim okulda çok yoruluyorum resmen hamlamisim 😂 pandemide hergun spor yaptığım halde böyle oluyorsam diğerlerini düşünemiyorum 😅😅
Neyse uyuyakaldim yazamadım akşam sadece mercimek çorbası ve salata yedim
Nasıl uyudum onu bilmiyorum ama :-)
Demekki uykuya ihtiyacı varmış bedeninin..

dünkü menümü de yazayım

kahvaltı 7.00
pırasalı mayalı poğaça
peynirli mayalı poğaça
1 bardak l.cola

ara 10.00
Sade türk kahvesi
beyaz çikolatalı gofret

öğlen 12.00
pırasa kavurması
ayran
2 tane wasa

ara 15.00
şekersiz sütlü neskafe

akşam 23.00 :KK57::KK57: (arada sinir krizi geçirdiğimden midem almadı yemek yiyemedim)
1 kase salatalı makarna

Kahvaltı kola... Yapmaa bu bizi üzer:KK12::KK12:

Günaydın kızlar.. Valla yeni yüzler görmek de tanıdık yüzler görmek de çok iyi geldi :KK36: takım sanki bıraktığım gibi çok mutlu oldum :KK19:

Biz iş yerinden kızlarla bugün kabak detoksuna başladık belki biraz eksi görürsem beni diyete başlamak hususunda motive edebilir :KK51:

kaptanım cuma günü itibariyle düzenli menü paylaşımı yapıcam mutlaka :KK15:
Kabak detoksu nasıl oluyor?

dünkü menümü de yazayım

kahvaltı 7.00
pırasalı mayalı poğaça
peynirli mayalı poğaça
1 bardak l.cola

ara 10.00
Sade türk kahvesi
beyaz çikolatalı gofret

öğlen 12.00
pırasa kavurması
ayran
2 tane wasa

ara 15.00
şekersiz sütlü neskafe

1 kase salatalı makarna

Ani sinirlenmelerin var sanırım.. Düzelir herşey... Sen kafana takma yeter.

Dünkü menüm

Sahur
1 bardak su

İftar 19:15
1 kase domatesli şehriye çorbası
Yarım porsiyon pirinç pilavı
2 pirzola tavuk
Acı biber

21:00
1 dilim şam tatlısı
1 kase sütlaç
1 kase karışık çerez
Çay

Dün oruçta çok zorlandım ama akşamı gördüm şükür.. Sanırım düşen kan şekerini ancak toparladım çay saatinde :KK23:

Su
2 litre

Spor
1+1
2 saat yürüyüş

dünkü menümü de yazayım

kahvaltı 7.00
pırasalı mayalı poğaça
peynirli mayalı poğaça
1 bardak l.cola

ara 10.00
Sade türk kahvesi
beyaz çikolatalı gofret

öğlen 12.00
pırasa kavurması
ayran
2 tane wasa

ara 15.00
şekersiz sütlü neskafe

1 kase salatalı makarna

Seval umarım bugünden itibaren düzelir menülerin neresini elestirecegimi şaşırdım ama en fena gelen kahvaltıda kola ve gece öğün saatin.

Günaydıınnnn :KK200: :KK200: :KK200:
Güzel bir gün olsun hepimize :KK200::KK200::KK200::KK200: yarın tartı günü, bugünü güzel değerlendirelim :KK200::KK200: özellikle ben :KK59:

Günaydın kızlar dün menümü yazmamıştım rezalet çünkü. Mutfaktan çıkamadım dün öğünler saçma sapan oldu o yüzden af diliyorum önce kendimden sonra sizden
7.30
1 haşlanmış yumurta,2 wasa,2 parmak beyaz peynir,5 zeytin, yarım kaşık ev kaymağı belki 1 çay kaşığı bal
11.00
1 bardak yeşil Çaylı metabolizma hızlandırıcı çayım,
14.30
1 bardak kefir
Aralarda 5-6 tane kandil simidi(dün minik minik kendim yapmıştım apartmana dağıtmak için ölçüyü iki katına çıkarınca 6 tepsi çıktı yemek yiyecek vakit de kalmadı maalesef öyle gecistirdim)
17.00
Eşim sağolsun gelirken lokma almış 4 tane yedim zor tuttum kendimi. Üstüne komşum kek verdi bir dilim de kek yedim.
18.30
2 kaşık hindi sote,7 kaşık ıspanak yemegi
21.30
4 kaşık yoğurt
Spor maalesef zamanım kalmadı. Tüm gün yemek ve kurabiye yaptım arada canlı ders yaptım derken gün bitti.su da 3.5-4 litre arası içtim

Seval umarım bugünden itibaren düzelir menülerin neresini elestirecegimi şaşırdım ama en fena gelen kahvaltıda kola ve gece öğün saatin.
aynen canım dediğim gibi inşallah düzenli menü paylaşımına başlayacağım yani burda düzenden kastım menünün düzenli olması paylaşımın değil :KK51:

Back
X