Ben de yeni geldim. 85 ile başladım. 84 tüm geçtiğimiz Cuma. Hedefim 55 ..İnşallah senin hedefin ne, ne aşamadasın?
hosgeldin canim. boy kilo ayniyiz. insallah hedefimize ulasiriz.Kullanıcı Adı :elaalemi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Memur
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.57
Kilonuz: 66.9
Hedef kilonuz : 52
Kilo alma hikayeniz : Strresli dönemlerde kilo almaya meyilli bir bünyem var. Üç yıl kadar önce 55kiloya kadar düşmüştüm. Hatta bu kilonun bir kısmını Cuma zayıflama grupları sayesinde vermiltim. Ancak ne yazık ki korona döneminde çok kilo aldım.66.9 rakamını tartıda gördüm. 55 kiloyu yeniden tartıda görmek istiyorum. Grubun bana yardımcı olacağına inanıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı, fit, hareketli olmayı istediğim kıyafetleri giyebilmeyi özledim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Katıldım ama tam zamanını hatırlamıyorum 14. gruptaydım. 2016 ya da 2017 senesiydi sanırım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
@
LAydLiNe benim gruba katılabileceğimi yazmış, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :) Umarım istediğimiz kilolara birbirimize destek olarak ulaşırız.
Dimi öyle olduOoooo gün çöpe gitmiş
Selam canım ilk hedef 80 uzak hedef 72 inşallahHoşgeldin o zamanHedefin kaç kilo?
Anlaştık canim kaptanim çok özledim bu arada ben 89.1 kiloyummHoş geldin fıstığımmmmmm
Hadi bu kez bitirelim bu işi. Ama kaçmak yok ona göre anlaştık mı?
Hoşgeldin canımSelam canım ilk hedef 80 uzak hedef 72 inşallah
Kullanıcı Adı :senem
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :39
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ankara
Boyunuz :160
Kilonuz:86,6
Hedef kilonuz :61,1
hep kilolu bir çocuktum kilolarla savaştım ama hamilelikler beni daha kötü yaptı.94,5 kg ile başladım bu sabah 86.6 çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : rahat nefes almak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır yeni gördüm
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. okudum kabul ettim
Çok kötüsün yabu alkışlar akşam yenen keke gelsiinn
Amin hepimizin inşallah, herkese hayırlı kandiller dilerimBen de sahurda 1 bardak su içtim sadece... Allah kabul etsin tatlıım
Hosgeldiniz bende yeniyim gruptaKullanıcı Adı :elaalemi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo alma hikayeniz : Strresli dönemlerde kilo almaya meyilli bir bünyem var. Üç yıl kadar önce 55kiloya kadar düşmüştüm. Hatta bu kilonun bir kısmını Cuma zayıflama grupları sayesinde vermiltim. Ancak ne yazık ki korona döneminde çok kilo aldım.66.9 rakamını tartıda gördüm. 55 kiloyu yeniden tartıda görmek istiyorum. Grubun bana yardımcı olacağına inanıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı, fit, hareketli olmayı istediğim kıyafetleri giyebilmeyi özledim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Katıldım ama tam zamanını hatırlamıyorum 14. gruptaydım. 2016 ya da 2017 senesiydi sanırım.
@
LAydLiNe benim gruba katılabileceğimi yazmış, beni de aranıza alırsanız çok sevinirim :) Umarım istediğimiz kilolara birbirimize destek olarak ulaşırız.
Vaaaay, bizim kızlar toplanmış, toplanmış, toplanmışGünaydın kızlar.. takım bıraktığım gibi valla maşallah ne muhabbet ne muhabbetbazen ben mi uğursuzum acaba ben gelince kesiliyor bu muhabbetler diye düşünüyorum
benim de her zamanki gibi bir gün iyi bir gün kötü menüm yerle bir oldu dünyazmayı düşünmüyorum
Merhaba tanıştığıma çok memnun oldun. Oldukça sağlıklı ve verimli bir gün olmuş. Buğday krep’in özel bir tarifi var mı? Merak ettim.meraba kizlar
09:30
2 tane tam bugday krep,8 zeytin,acuka,pey nir
14:30 ananas,1 avuc kuru dut
17:00 musakka,bulgur pilavi,salata
2 litre su,1 saat tempolu yuruyus(180 puan)
Hosgeldiniz bende yeniyimKullanıcı Adı :elaalemi
İsim (İsteğe Bağlı ):
@
1 yumurta,2-3 kasik un koydum,sutle actim,3 krep cikti 2 sini yedimMerhaba tanıştığıma çok memnun oldun. Oldukça sağlıklı ve verimli bir gün olmuş. Buğday krep’in özel bir tarifi var mı? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?