Ay canım ben 88 kilodan indim ama yinede var
Sağol canım
boy 1.66 kilo 64.5
Kızlar merhaba nasılsınız ?
Berbat bir gündü hiç iyi hissetmiyorum kendimi ..
Mİdem hem ağrıyor hem bulanıyor ..
Bu haftaki durumlarda baya kötü gibi ..
Sabah peynirli tost yedim
Akşam üstü küçük bir kek ..
Artık bir şey yiyemeyeceğim bulantıdan ..
Kızlar nerelerdesiniz?
günaydınlar kızlar
nurcum maşallah çok güzel kilo vermişsin sen. inşallah ben de görebilirim 64.5'ları. kaça ulaşmak istiyorsun sen canım? boyun benimle aynı:)) ben 60 düşünüyorum.
hayırdır canım. üşüttün mü sen yoksa? veya yediğin bir şey dokunmuş olabilir eğer ki stres kaynaklı değilse?
ben oğlanı yatırmak için yanına uzandım. bir yandan da düşünüyorum şimdi kalkınca ne yesem diye:)) hepsi yalan oldu, çünkü uyumuşum:)
Mükemmelsin ya meyvelerini götürmüşsün falan çok güzel olmuş ..akşam kınada kuru pasta verdiler, yemedim. yanımda elma ve mandalina götürmüştüm onları yedim. sonra kuruyemiş geldi. ondan da 1 avuç kadar nohut yedim. yalnız bu dışı çıtır gibi olan beyazlardan.
günaydın kızlar...
unutmadan ızgaramın markasını sormuşsunuz...önceden dandik bişi kullandım sonra çabuk bozuldu attık geçen sene t...l sen herşeyi düşünürsün :))) aldık sanırım 290 idi şimdi belki biraz daha düşmüştür bilemiyorum...evin içinde yapıyorum kokusuz dumansız tabii balkon kapısına yakın yerde ama yinede ette hiç koku yapmıyo haliyle balıkta normal bi koku oluyo...
geçen sene fiyatı bana çok gelmişti ama kullandıkça nedenini anladım :))
kızlar dün pek ii değildim
akşama kadar hiç bişi yemedim
gece saat 11 de 1 kase çorba 2 parçada pide yedim ama istemeyerek
biraz rahatsızım...
bu sabahta sadece 1 yumurta yedim canım bişi çekmio
kızlar dün pek ii değildim
akşama kadar hiç bişi yemedim
gece saat 11 de 1 kase çorba 2 parçada pide yedim ama istemeyerek
biraz rahatsızım...
bu sabahta sadece 1 yumurta yedim canım bişi çekmio
CAnım galiba üşüttüm hasta oluyorum.
Mide bulantısı halsizlik isteksizlik baş ağrısı ..
Kalkamıyorum yerimden...
Bugün biliyorsun poğaça ile kek hazırlayacaktım :)
Artık nasıl görünüyorsam hastasın sen olmaz dendi :)
Bugün yataktan çıkmayı düşünmüyorum ben de ...
İyi olmuş Neneysecim uyuman yemektense :)
Mükemmelsin ya meyvelerini götürmüşsün falan çok güzel olmuş ..
O kadar nohuttan da bir şey olmaz sanırım.
Dün pek bakamamıştım da akşam yemeğini yedikten sonra mı gittiniz?
Yoksa arada kaynadı mı?
Kızlar kavitasyon için ne düşünüyorsunuz ..
Malum bazı sitelerden gelen indirim fırsatları var gözüme çarptı ..
Hoş gibi de duruyor araştırdım biraz faydalı gibi ..
Özellikle Ankarada oturan arkadaşlar Gülden güzellik salonu ile ilgili bilginiz var mı?
selam kızlar
ne yazayım bilemedim şimdi.
durun bayatım beler gördüm. ela rahatsızlanmış geçmiş olsun canım. aynı sıkıntı dün akşam bendede başladı,baş dönmesi bulantı tahminim tansiyonum düşmüştü. o yüzden iş flan yapamadım tabi herşeyim yarım kaldı.
karamanlı sana da geçmiş olsun hayatım sıkıntıların artmış yine. hayırlısı geçer inşallah.
başka başka......
valla kızlar bazı şeyler tek taraflı olmuyor. yani ben hep kendi adıma birşeyler yapmaya çalıştığım zaman soğuyorum sonradan aynı şeyleri yapmak zor geliyor.
neyse canım sıkkın biraz idare ediverin
bu arada kalori cezası ile ilgili önerisi olan varmı diye sorayım tekrar.
pazartesiden itibaren kaçamak yapanlara cezalar uygulanıyor. sizlerde netten bu konuyla ilgili araştırma yaparsanız sevinirim.
buralarda olmaya çalışacağım. gitmeden uğrarım yine. kendinize iyi bakın.
ha birde; takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim.
malum şişgodan ses seda yok gelirsede artık sırada beklicek malesef yapacak birşey yok.
selam kızlar
ne yazayım bilemedim şimdi.
durun bayatım beler gördüm. ela rahatsızlanmış geçmiş olsun canım. aynı sıkıntı dün akşam bendede başladı,baş dönmesi bulantı tahminim tansiyonum düşmüştü. o yüzden iş flan yapamadım tabi herşeyim yarım kaldı.
karamanlı sana da geçmiş olsun hayatım sıkıntıların artmış yine. hayırlısı geçer inşallah.
başka başka......
valla kızlar bazı şeyler tek taraflı olmuyor. yani ben hep kendi adıma birşeyler yapmaya çalıştığım zaman soğuyorum sonradan aynı şeyleri yapmak zor geliyor.
neyse canım sıkkın biraz idare ediverin
bu arada kalori cezası ile ilgili önerisi olan varmı diye sorayım tekrar.
pazartesiden itibaren kaçamak yapanlara cezalar uygulanıyor. sizlerde netten bu konuyla ilgili araştırma yaparsanız sevinirim.
buralarda olmaya çalışacağım. gitmeden uğrarım yine. kendinize iyi bakın.
ha birde; takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim.
malum şişgodan ses seda yok gelirsede artık sırada beklicek malesef yapacak birşey yok.
adcım dünde benim tansiyonum düştü ve bayıldım ... şu aralar kendime dikkat etmem lazım ama nerde...
bugün kalkmadan yatmam lazımmış... kalmayacağım ama evdeki durum beni rahatsız ediyor...yemekte yok dışardan yemekte istemiyorum kalkınca eşim kızıyo(
geçmiş olsun canım. acaba elanın dediği gibi bebiş olabilir mi? hayırlısı canım.
geçmiş olsun canım. nazar mı değdi takımımıza herkes birer birer hasta olmaya başladı:) kendini sıcak tut, geçer inşallah canım.
yemek maalesef arada kaynadı. saat 7'de kına olunca, hazırlıklar falan anca oldu.. ben zaten yemek yiyemeyeceğimi düşünerek meyvemi almıştım yanıma.
canım bunlar senin uzmanlık konuların:)) ben kavitasyon ne onu bile bilmiyorum:78: bahsettiğin güzellik salonunu da duymadım. hangi semtte? oraya yakın oturan arkadaşlar bilir belki.
asumancım noldu yaw? evde mi işler karıştı? her neyse düzelir umarım..
ceza benim rüyama girmiş:)) güya 2 tane kek mi yiyorum, ne olduğunu da hatırlamıyorum. gece boyunca onun kalorisi ile uğraştım:)) başlamadan kabus oldu yani:)
canım bence de yeni arkadaşlar davet etsen iyi olacak. izinli arkadaşların sayısı arttı. geri dönmeyi düşünüyorlar tabi ama sayımız fazla olunca daha neşeli oluyor.
kızlar bebiş mi diye sormuşsunuz ama kesinlikle değil(
zaten dün kadın doğumcuda bayıldım... ama inanın şu an anlatmak istemiyorum sıkıntılı bi dönem geçiriyorum
annemin gelmesini bekliyordum o da gelemedi duygusal olarak zor bi dönem geçiriyorum(
yok rabiacım evde herşey yolunda şükür. ne bileyim bazen insanlar canımı sıkıyor işte. neyse boşver,
hayırdır ya bu kalori işi rüyana kadar girmiş. anlaşıldı çok kaçamak yapacaksın herhalde sen. :)))
şaka bir yana ben ip almayı düşünüyorum kendime bana bol bol ip atlama cezası verseniz akşam yatmadan önce yapayım. yoksa hergün istesemde yapamam herhalde.
bencede yeni arkadaşlar gelmesi gerekiyor rabiacım. burada amaç bol motivasyon buda çok fazla paylaşımla oluyor,izne ayrılan arkadaşlar paylaşımlarını sürdürmediği sürece ne zaman tam anlamıyla döneceklerini bilemiyorum. döndüklerinde bol paylaşım şartıyla tekrar aramızda olabilirler. şimdilik şişgo arkadaşımızın yerine aktif olacak bir arkadaş alalım daha sonra gelmeyenler olursa tekrar değerlendirme yaparız.
kızlar bebiş mi diye sormuşsunuz ama kesinlikle değil(
zaten dün kadın doğumcuda bayıldım... ama inanın şu an anlatmak istemiyorum sıkıntılı bi dönem geçiriyorum
annemin gelmesini bekliyordum o da gelemedi duygusal olarak zor bi dönem geçiriyorum(
yediklerime gelince sabah 1 yumurta
öğle 1 elma
biraz öncede 5-6 tane sarma yedim
kalkıp yemek yapamıyorum dışardanda canım bişi istemio... eşimde işten dün izin almıştı bugün alamaz... kısacası kötüyüm
Kalorilere göre olsa kaptancığım ..
Mesela 100 kalori 200 kalori arası .. o gün ekmek yemesin
200-300 arası yarım saat yürüyüş gibi olabilir mi?
Yemek arada kaynayınca nohutlar hiç bir şey kalmış neyneysecim ..
Cidden herkes hasta izinliler çok.
Genel olarak pek keyfimizde yok sanırım nazar değdi bize nazar ...
Kavitasyonla bölgesel zayıflama oluyormuş.
Normalde 320 tl indirimle 59 tlye düşmüş.
4 seans kavitasyon 4 seans power plate 4 seansta pasif jimlastik.
Araştırdım ve 1 seansta 2-12 cm arası incelme oluyormuş :S
Bilmiyorum ama güzel gibi geldi.
Hangi semtte nerede öğrenemedim.
Mailime gelince gördüm fırsatı da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?