Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet asumancım hafif oldu ama yetti zaten pek yiyesim yoktu annem zorla yedirdi
hadi inş bayram öncesi tutmakta çok iyiymiş Allah kabul etsin inş.

Allah kabul etsin nihancım. ben de tutmak istiyorum ama haftada 4 gün spora gidiyorum. bu aralar kilo verme moduna girmişken bırakmayım diyorum. inşallah bu kış ben de tutabilirim.

Allah kabul etsin nihancım. ben de tutmak istiyorum ama haftada 4 gün spora gidiyorum. bu aralar kilo verme moduna girmişken bırakmayım diyorum. inşallah bu kış ben de tutabilirim.

Amin canım Allah ömür verdikçe tutarsın canım kış daha yeni başladı inş uzun bi kış var önümüzde tutarız benimde daha çok borcum var

merhaba canım takımım:80:
bugün öğlen yemeğim
akşamdan kalan hamsi buğulama
3 kaşık kadar
1 dilim ekmek
3 kaşık salata(yeşilliği bol)
cnm afiyet olsun güzel bir beslenme olmuşş:81:

dosba, ızgaranan marka/model ben de merak ettim:))
bende bende merak ettim:79:

benimde borcum cok gecen sene emziriyodum bu sende cok sıcaktı tutamadımm kızda durmuyodu halsiz kalıyodumm allah nasip ederse bende tutcam yakın zamanda

aynen nihancım benim de çok:44: ama sen ne güzel başladın canım, maşallah sana.

ben buğünneler yaptım yazayım eşim hala gelemdi kim duysa izinde ama evde yok yine
bende yemeklerimi yaptım temizliğimi yaptım kız uyudu uyandı onu doyurdum bekliyomm
öğlen yemeğim karn yarık 2kaşık kadar,2kaşıkta barbunya,1kaşık yoğurt
ara yarım muz:)
akşam yemeğim sebze corbası,bamya,biraz karnı yarık biraz barbunya ,yoğurt cok muu 1tabağa almayı düşünüyom 1er kaşık

1'er kaşık çok değil aslında ama ben bu kadar çeşiti aynı anda yemeyi doğru bulmuyorum. karaciğerini yorarsın. sadece 2 çeşit yeterli bence.

belki corba içmem akşama salatada bu ara yapmıyomm cok yenmiyoo ben yiyorumm sadece bende yeşiliik yiyorum roka,tere ,maydonoz koyuyorumm masaya yiyorumm

neden çok çeşit yaptın ki canım

kızlar, akşam arkadaşın kınası var. oraya gideceğiz inşallah. şimdiye kadar yediklerimi yazayım:

kahvaltı: ıspanak kavurması(yumurtasız), 1 kk peynir ve 1 dilimden 2 lokma fazla ekmek + 1 kupa ıhlamur
ara: nar (temizleyip dolaba koyduğum için miktarı bilmiyorum)
öğle: 1 kase tavuk çorbası
ara: yarımdan fazla mu ve çeyrek havuç, 1 mandalina
ikindi: mantarlı tavuk sote ve naneli 3 kaşık yoğurt
ara: 1 hurma (nerdeyse unutuyordum:)) )

akşama erken gelirsek salatamı yerim inşallah. olmazsa da meyve ile idare etmek niyetindeyim. bu hafta meyveyi fazla almışım.

ben çıkıyorum kızlar
iyi akşamlar kendinize iyi bakın pazartesi görüşmek üzere:80:

inşallah rabia inşallah ilk fırsatta gidebilirim, hep niyetleniyorum ama muhakkak engelim çıkıyor. o dediklerini yapabilsem mikemmel olacak ama yapabilsem. :))))

evet asumancım hafif oldu ama yetti zaten pek yiyesim yoktu annem zorla yedirdi
hadi inş bayram öncesi tutmakta çok iyiymiş Allah kabul etsin inş.
afiyet olsun,anneni tebrik ederim ayrıca iyiki yedirmiş. inşallah hayatım niyetlendik ama nasip pazartesiye aksilik olmazsa başlıyorum.
eşin işlerini halledeince hayırlısı ile gelir hayatım dert etme sen. bu arada gözleri nasıl oldu iyileşebildimi bari inşallah iyidir elacım. tekrar geçmişolsun canım.
öğle yemeği gayet ölçülü fazla hiçbirşeyin yok ama akşam yemeğinde bencede çok karıştırma hayatım. karnıyarık ve barbunyadan yemişsin zaten. akşam çorba ve bamya ile geçiştirirsen iyi olur düşüncesindeyim. afiyet olsuuunn.
canım yediklerin afiyet olsun.
kınanız hayırlı olsun rabiacım. iyi eğlenceler.
hurmayı ben hala unutuyorum :))))

Kızlar merhaba, kötü bir gündü çok yoruldum yeni oturdum işyerim karmkarışık oldu toplantımız vardı üstün telefonum hiç susmadı, sevkıyat yapamadım müşteriler çıldırttı aman dolu iş net yoktu size de yazamadım sabah deli oldum.
Neyse yediklerimi yazayım dün akşam: 5-6 kaşık makarna domatesli, 1-2 kaşıkta fasulye yedim
Sabah: 1 dilim ekmek ve ince bir dilim kaşar
Ara: beyaz leblebi
Öğlen : Yoğurt fasulye bir dilim ekmek
ara yok burdan çıkıp spora gidicem kilo veremiyorum ama inatla gidiyorum üstüne moralim de bozuk ama ne yapalım daha da dikkatli olmam gerek sanırım.Yuluaflı bisküvimi aldım yerim biraz burdan spora gidicem çünkü akşam eve gidince yemem bir daha

iyi akşamlar nihancım iyi tatiller.

sabah 1 dilim ekmekle krem peynir yedim.
öğlen 1 tabak karnabahar,100 gr yoğurt 1 dilim ekmek.
saat 15.30-16.00 arası 1 porsiyon salata 1 dilim ekmek.
saat 16.00 1 fincan türk kahvesi.
şimdide 1 bardak çay.
yeşil çay içmedim su yine 250 ml ama eve gidince 1 lt daha içecem söz.
dün akşam ütümü bitirdim çok şükür. bu akşam evimi temizlicem.
hafta sonu annem ve babam gelebilirler,belli değil.
yapabilirsem pazar günü mutfaktan başlamak istiyorum bayram temizliğine. zaten mutfağım biterse gerisi kolay. girişimde yolluk var bu kaydırmaz yolluklardan epey kirlendi hava güzel olursa yarın iş çıkışı onu yıkıcam inşallah. hafta içi temizlik konusunda kendimi aşmak istiyorum epey yoğun olucam,orucumuda aksatmazsam benim için bol hareketli ve güzel bir hafta olur. şirketteki işlerimide yoluna sokarsam ne ala.
bu bayram 2. günü yada 1. günü akşamı eğer havalar iyi olursa ankaraya gitmek istiyoruz. arkadaşlarımız var benim amcam orda bakalım kısa kısa ziyaretler yapabiliriz. tabi hava durumu çok öenmli yağışlı bir hava olursa hiçbiryere gitmicez. ama güzel olursa dosbacım bilmiyorum artık çat kapı yapabilirim haberin olsun seni görmeyi çok isterim canımın içi. imkan olursa tabi. ama kısa zamanda olsa görmek isterim seni.
canlar bende birazdan çıkarım artık,yarın çalışıyorum saat 15.00 kadar buralarda olurum. hepinizi öpüyorum canlar. iyi akşamlar.

çok teşekkür ederim canım
ayy sonunda bitti valla hiç bitmeyecek gibiydi

Evet canım şort var bende
ooo mantı büyük bi kaçamak olmuş

bu arada nur sen hangisisin o resimde? ayrıca hangisi olursan ol orda 2 tane çıtır var:)) ya siz de kiloyu sorun ediyorsunuz ya biz ne yapalım:)

Ay canım ben 88 kilodan indim ama yinede var

Teşekkürler canım
Kızım sürekli eziyet ettiği için hiçbirşey yiyemedim
Ben bayramda zorluk çekmeyecem memlekete gitmiyorum çünkü

Sağol canım
boy 1.66 kilo 64.5

evet kaptan olsun benim oruçtan kaynaklandır sanırım aslında iftarlarda abartmadım da galiba sahurlarda abartmışım gözleme filan

Allah kabul etsin canım

Afidyet olsun canım

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Berbat bir gündü hiç iyi hissetmiyorum kendimi ..
Mİdem hem ağrıyor hem bulanıyor ..
Bu haftaki durumlarda baya kötü gibi ..
Sabah peynirli tost yedim
Akşam üstü küçük bir kek ..
Artık bir şey yiyemeyeceğim bulantıdan ..

merhaba citir kizlar nasilsiniz cok uzun bir zamandir giremiyorum calisiyorum tek kötü tarafim agrilarim basladi bu benim icin kötü bir gelisme sizler nasilsiniz insalah bundan sonra daha fazla girmeye calisacagim gecmisi okumadim herkes iyidir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…