nihan afiyet olsuuun canım hafif bir öğle yemeği olmuş.
dosbacım geçende ben eşime söyledim eve alalım sürekli dışarıdamı uğraşıcaz rahat olur diye. olurmu olmazmı dedik öyle kaldı. sen hangi markayı kullanıyorsun ve kaça aldın diye sorsam olurmu ki.
canım bende nasipse pazartesiye başlıyorum oruca 1 hafta boyunca tutacağım inşallah.
Allah kabul etsin nihancım. ben de tutmak istiyorum ama haftada 4 gün spora gidiyorum. bu aralar kilo verme moduna girmişken bırakmayım diyorum. inşallah bu kış ben de tutabilirim.
aynen nihancım benim de çok:44: Ama sen ne güzel başladın canım, maşallah sana.
cnm afiyet olsun güzel bir beslenme olmuşş:81:
merhaba canım takımım:80:
bugün öğlen yemeğim
akşamdan kalan hamsi buğulama
3 kaşık kadar
1 dilim ekmek
3 kaşık salata(yeşilliği bol)
bende bende merak ettim:79:dosba, ızgaranan marka/model ben de merak ettim:))
benimde borcum cok gecen sene emziriyodum bu sende cok sıcaktı tutamadımm kızda durmuyodu halsiz kalıyodumm allah nasip ederse bende tutcam yakın zamandaAllah kabul etsin nihancım. ben de tutmak istiyorum ama haftada 4 gün spora gidiyorum. bu aralar kilo verme moduna girmişken bırakmayım diyorum. inşallah bu kış ben de tutabilirim.
aynen nihancım benim de çok:44: ama sen ne güzel başladın canım, maşallah sana.
ben buğünneler yaptım yazayım eşim hala gelemdi kim duysa izinde ama evde yok yine
bende yemeklerimi yaptım temizliğimi yaptım kız uyudu uyandı onu doyurdum bekliyomm
öğlen yemeğim karn yarık 2kaşık kadar,2kaşıkta barbunya,1kaşık yoğurt
ara yarım muz:)
akşam yemeğim sebze corbası,bamya,biraz karnı yarık biraz barbunya ,yoğurt cok muu 1tabağa almayı düşünüyom 1er kaşık
inşallah rabia inşallah ilk fırsatta gidebilirim, hep niyetleniyorum ama muhakkak engelim çıkıyor. o dediklerini yapabilsem mikemmel olacak ama yapabilsem. :))))işin zormuş dosbacım ama başarmışsın, tebrik ederim. erkeklere alışık olmadığı bir şeyi sevdirmek zor olabiliyor. bayramda da senin durum vahim gözüküyor canım:) ne yapsan göze batar şimdi. en iyisi azar azar yersin. belki de bu sene farklı olur:)teşekkür ederim canım. sen de inşallah haftaya mutlu olacaksın, ben inanıyorum.asumancım, bence de ilk fırsatta gidip bir değerlerini göstermen lazım. sonrasında bir diyetisyen ve bir de spor oldu mu tamadır.
afiyet olsun,anneni tebrik ederim ayrıca iyiki yedirmiş. inşallah hayatım niyetlendik ama nasip pazartesiye aksilik olmazsa başlıyorum.
evet asumancım hafif oldu ama yetti zaten pek yiyesim yoktu annem zorla yedirdi
hadi inş bayram öncesi tutmakta çok iyiymiş Allah kabul etsin inş.
eşin işlerini halledeince hayırlısı ile gelir hayatım dert etme sen. bu arada gözleri nasıl oldu iyileşebildimi bari inşallah iyidir elacım. tekrar geçmişolsun canım.ben buğünneler yaptım yazayım eşim hala gelemdi kim duysa izinde ama evde yok yine
bende yemeklerimi yaptım temizliğimi yaptım kız uyudu uyandı onu doyurdum bekliyomm
akşam yemeğim sebze corbası,bamya,biraz karnı yarık biraz barbunya ,yoğurt cok muu 1tabağa almayı düşünüyom 1er kaşık
canım yediklerin afiyet olsun.kızlar, akşam arkadaşın kınası var. oraya gideceğiz inşallah. şimdiye kadar yediklerimi yazayım:
kahvaltı: ıspanak kavurması(yumurtasız), 1 kk peynir ve 1 dilimden 2 lokma fazla ekmek + 1 kupa ıhlamur
ara: nar (temizleyip dolaba koyduğum için miktarı bilmiyorum)
öğle: 1 kase tavuk çorbası
ara: yarımdan fazla mu ve çeyrek havuç, 1 mandalina
ikindi: mantarlı tavuk sote ve naneli 3 kaşık yoğurt
ara: 1 hurma (nerdeyse unutuyordum:)) )
akşama erken gelirsek salatamı yerim inşallah. olmazsa da meyve ile idare etmek niyetindeyim. bu hafta meyveyi fazla almışım.
masalcım umarım görüşmen ii geçmiştir
hulkcım canım leblebi fazlaysa da takma kafana şimdi sen nasılda ter atuyosundur :))
nurcum çok tatlısın canım...temizlik bitti sanırım ??
nihancım orucu açmıştır acaba bize de dua ettimi?? (ben dosba = asiye ) umutma bizi de :))
kızlar anca bakabildimm ne yedim hiç söylemeyeyim topa tutarsınızz((KIYMALI MANTI SARIMAKLI YOĞURT VE SOSLU:)) 1tabakcıkk
nur cnm etekli olan sensin demii tam secemedimm
dosba misafirlerini atlatmışşsınn cnm akşamda güzel gecer inş
bu arada nur sen hangisisin o resimde? ayrıca hangisi olursan ol orda 2 tane çıtır var:)) ya siz de kiloyu sorun ediyorsunuz ya biz ne yapalım:)
nur canım evini güle güle kirlet, sanırım bayram temizliği yaptın. :81: aslında çok abartılıda beslenmiyorsun hayatım dün öğle yemeği bile yememişsin. sende ben gibi takılı kaldın aynı kiloda. ütünü de halledersin inşallah çabucak.bende dün yaptım bitti çok şükür. darısı başına.sonrada bi güzel dinlen hayatım.
masalcım haklısın bayram önlemini anlamlıyız hayatım,yoksa üstüne eklenir baklavalar dolmalar.
kahvaltımıda yaptımm
klasik kahvaltı yarım simit,yumurta ekstra
üstüne türk kahvesi
eşim birazdan gidecek cumaya felan gideyim dedi bende yemek yaparım birazda temizzzlik
nur güle güle kirken cnm seyin boyun kaçtı ki şimdi kaç kilosun?
dosbacım sook diyettendir cnm geri dönüşüü sanırım
masalcım zaten bünye tepki vermiştir cnm cok kısa zamanda cok kilo verin dinlen ama az yeee:)))
neyneyse cnm senvermişin sadece herhalde tebrikler
adcnm benimdebazen öyle oluyoo 2gün önce eksik sonra fazla bende anlamıyomm:)))
spor bende bi başlasam eşimde burdaki salona izinvermiyoo yoksa benim kilodan cok sarkanları yağları yakmam lazım kilo kalmadıı yağda gitmiyo sporsuzz
evet kaptan olsun benim oruçtan kaynaklandır sanırım aslında iftarlarda abartmadım da galiba sahurlarda abartmışım gözleme filan
ben buğünneler yaptım yazayım eşim hala gelemdi kim duysa izinde ama evde yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?