Bu kalori aralığı fikri güzel bence ama kalori aralıkları sabit olmasın. Şöyle ki 100-200 tamam ama 200'in üstüne çıkınca 50 artsın: 200-250 gibi. daha üstte daha az artsın. demek istediğim şu, 100-200 kalori masum ama kalori arttıkça toleransımız azalsın ve aralığı küçük tutalım.
Kavitasyonu da öğrenmiş oldum, bana faydan çok masalcım:)) Poer plate ile ilgili geçenlerde şu sitede bir yazıya denk gelmiştim. Fikir olsun dersen:
power plate
Fiyatı güzel düşmüş. Araştırdıktan sonra düşünebilirsin. KK'dan o merkeze gidenlerin topiği falan yok mu?
Kızlar merhaba, Nasılsınız ben iyi değilim moralim sıfır.Ya dünden beri bu kilo olayını düşünüyorum ben fazla mı yiyorum kaçamak mı yaptım diye yok aksine gittikçe azaltıyorum ama yok veremediğim kilo aldım bi de üstüne sıkıldım diyetisyen araştırıyorum belki bi kontrol altında diyet yapmam gerekiyor bi de onu deneyeyim bakalım ama nereye gidiyim napıyım bilmiyorum bakalım yazarım size de haber veririm bu arada Adcim benden yana problem varsa giremediğimden dolayı kilo da veremedim izinli filan olabilirim diyetisyen bulup da başladığım da gelirim tekrar benim için sorun değil yani.
masalcım kız sabah sabah burgeri yemeyi nasıl başardınn:))))
Hoşgeldiniz efendim buyurun buyurun ..
Hafta sonu biraz sakin oluyor buralar ama boş bırakmamaya çalışıyoruz Takyoncum ..
ben burdayım masalcımm
iadei ziyarete geldim .)))) şaka yaa valla burasıda benim takımım gibi oldu artık hepiniz çok misafirperversiniz teşekkür edereim
her zaman bekleriz şekerimmm:90::92:iadei ziyarete geldim .)))) şaka yaa valla burasıda benim takımım gibi oldu artık hepiniz çok misafirperversiniz teşekkür edereim
Ben de artık kardeş takıma daha sık gelmeye başladım farkettin mi:)
Selam verip çıkmıyorum hem de takipteyim ...
her zaman bekleriz şekerimmm:90::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?