Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bencede yaptığımız kaçamakların kalori aralığına göre cezaları olsun
ben spor yapamıyorum ama listenden şunları çıkar denilebilir
yada en sevdiğin şu besini 1 kilo verene kadar hiç yeme gibi...

Teşekkür ederim Neyneysecim sonuçta bildiklerimizi paylaşıyoruz değil mi?
Baktım topiklere herkes çok memnun ...
Düşünüyorum aslında ama biraz daha kilo vereyim de sıkılaştırmak için diyorum inşallah yine olur böyle kampanyalar ben arayınca da ..

Kızlar merhaba, Nasılsınız ben iyi değilim moralim sıfır.Ya dünden beri bu kilo olayını düşünüyorum ben fazla mı yiyorum kaçamak mı yaptım diye yok aksine gittikçe azaltıyorum ama yok veremediğim kilo aldım bi de üstüne sıkıldım diyetisyen araştırıyorum belki bi kontrol altında diyet yapmam gerekiyor bi de onu deneyeyim bakalım ama nereye gidiyim napıyım bilmiyorum bakalım yazarım size de haber veririm bu arada Adcim benden yana problem varsa giremediğimden dolayı kilo da veremedim izinli filan olabilirim diyetisyen bulup da başladığım da gelirim tekrar benim için sorun değil yani.

Acaba çok az yedin de metabolizma falan mı çok yavaşladı ki?
Dıyetisyenden yardım almak iyi olabilir tabi ..
Ayrıca bir kaç gün dikkat etmeyip yesen de tekrar kilo vermeye başlarsın diye düşünüyorum.

dosbacım inş önemli bişey yoktur cnm dikkat et kendine tekrar gecmiş olsunn
hulk cnm odaklama kendinii cok bence bir başarı öyküsü okumuştum takrıkca daha cok alıyoo kilo psikoloji bozuluyo sonra kendi kendine bırakıyoo yicem felan diyor ve bakıyorki kilo vermeye başlıyo az az ve cok yiterek zayıflıyo aslında bizim yaptığımız yanlışlardan biri ben dahil sanki yemeyince zayıflıcaz gibi geliyo< az az yesek daha cok vereceğiz kiloları biz napıyoruz yemiyoruz yemiyoruz birden yükleniyoruz ve sonuç hüsran oluyor
aklımagelen bişeyi daha paylaşayım bilmeyen vardır belki beyine 15dk sonra doydum emri gidiyomuş yani 15 dakika ne kadar yersen kalıyoo yavaş yememiz lazımm cevremdede yavaş yiyen insanlar dah zayıf:))))

Kızlar merhaba ..
Bugün sabah Burger yedim 2 tane domates 2 dilim kepekli ekmek ..
Öğlen bir tane çikolatalı gofret ..
Akşam da mercimek çorbası ile kırmızı biberli yoğurt yedim ..
Su tüketimimi çok azalttığımı fark ettim onu arttırdım.
Bu saatten sonra da yeşil çay veya başka bir bitki çayı içebilirim ..

Hoşgeldiniz efendim buyurun buyurun ..
Hafta sonu biraz sakin oluyor buralar ama boş bırakmamaya çalışıyoruz Takyoncum ..

ben burdayım masalcımm

Canım seni gördüm de ben bırakmıyoruz derken ne kadar sakin olsa da birileri girip tamamen boş bırakmamaya çalışıyor ama daha sakin oluyor anlamında söyledim zaten ..

iadei ziyarete geldim .)))) şaka yaa valla burasıda benim takımım gibi oldu artık hepiniz çok misafirperversiniz teşekkür edereim

Ben de artık kardeş takıma daha sık gelmeye başladım farkettin mi:)
Selam verip çıkmıyorum hem de takipteyim ...

Bu arada aylık bir liste varmış ben ilk kez gördüm çok şaşırdım ...
İncelemedeyim :)
Ve farkettim de ben de başlayalı 1 aya yakın olmuş ..
O kadar olduğunu fark etmemiştim :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…