• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar kızlar

Ay canım ben 88 kilodan indim ama yinede var

Sağol canım
boy 1.66 kilo 64.5

nurcum maşallah çok güzel kilo vermişsin sen. inşallah ben de görebilirim 64.5'ları. kaça ulaşmak istiyorsun sen canım? boyun benimle aynı:)) ben 60 düşünüyorum.

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Berbat bir gündü hiç iyi hissetmiyorum kendimi ..
Mİdem hem ağrıyor hem bulanıyor ..
Bu haftaki durumlarda baya kötü gibi ..
Sabah peynirli tost yedim
Akşam üstü küçük bir kek ..
Artık bir şey yiyemeyeceğim bulantıdan ..

hayırdır canım. üşüttün mü sen yoksa? veya yediğin bir şey dokunmuş olabilir eğer ki stres kaynaklı değilse?

Kızlar nerelerdesiniz?

ben oğlanı yatırmak için yanına uzandım. bir yandan da düşünüyorum şimdi kalkınca ne yesem diye:)) hepsi yalan oldu, çünkü uyumuşum:)

akşam kınada kuru pasta verdiler, yemedim. yanımda elma ve mandalina götürmüştüm onları yedim. sonra kuruyemiş geldi. ondan da 1 avuç kadar nohut yedim. yalnız bu dışı çıtır gibi olan beyazlardan.

Son düzenleme:
günaydın kızlar...
unutmadan ızgaramın markasını sormuşsunuz...önceden dandik bişi kullandım sonra çabuk bozuldu attık geçen sene t...l sen herşeyi düşünürsün :))) aldık sanırım 290 idi şimdi belki biraz daha düşmüştür bilemiyorum...evin içinde yapıyorum kokusuz dumansız tabii balkon kapısına yakın yerde ama yinede ette hiç koku yapmıyo haliyle balıkta normal bi koku oluyo...
geçen sene fiyatı bana çok gelmişti ama kullandıkça nedenini anladım :))

kızlar dün pek ii değildim
akşama kadar hiç bişi yemedim
gece saat 11 de 1 kase çorba 2 parçada pide yedim ama istemeyerek
biraz rahatsızım...
bu sabahta sadece 1 yumurta yedim canım bişi çekmio

günaydınlar kızlar

nurcum maşallah çok güzel kilo vermişsin sen. inşallah ben de görebilirim 64.5'ları. kaça ulaşmak istiyorsun sen canım? boyun benimle aynı:)) ben 60 düşünüyorum.

hayırdır canım. üşüttün mü sen yoksa? veya yediğin bir şey dokunmuş olabilir eğer ki stres kaynaklı değilse?

ben oğlanı yatırmak için yanına uzandım. bir yandan da düşünüyorum şimdi kalkınca ne yesem diye:)) hepsi yalan oldu, çünkü uyumuşum:)

CAnım galiba üşüttüm hasta oluyorum.
Mide bulantısı halsizlik isteksizlik baş ağrısı ..
Kalkamıyorum yerimden...
Bugün biliyorsun poğaça ile kek hazırlayacaktım :)
Artık nasıl görünüyorsam hastasın sen olmaz dendi :)
Bugün yataktan çıkmayı düşünmüyorum ben de ...
İyi olmuş Neneysecim uyuman yemektense :)

akşam kınada kuru pasta verdiler, yemedim. yanımda elma ve mandalina götürmüştüm onları yedim. sonra kuruyemiş geldi. ondan da 1 avuç kadar nohut yedim. yalnız bu dışı çıtır gibi olan beyazlardan.
Mükemmelsin ya meyvelerini götürmüşsün falan çok güzel olmuş ..
O kadar nohuttan da bir şey olmaz sanırım.
Dün pek bakamamıştım da akşam yemeğini yedikten sonra mı gittiniz?
Yoksa arada kaynadı mı?

günaydın kızlar...
unutmadan ızgaramın markasını sormuşsunuz...önceden dandik bişi kullandım sonra çabuk bozuldu attık geçen sene t...l sen herşeyi düşünürsün :))) aldık sanırım 290 idi şimdi belki biraz daha düşmüştür bilemiyorum...evin içinde yapıyorum kokusuz dumansız tabii balkon kapısına yakın yerde ama yinede ette hiç koku yapmıyo haliyle balıkta normal bi koku oluyo...
geçen sene fiyatı bana çok gelmişti ama kullandıkça nedenini anladım :))

Günaydın Dosbacım ..
Ben alıştım her şeyimi tost makinası ile yapmaya resmen ızgara niyetine kullanıyorum.
Balıkta mı denesem ki:D:D

biraz rahatsızım...

Dikkat et kendine de hasta olmadan bu dönemde önlemini al.
Yoksa çok zor oluyor.
Senin canın sıkılıyor gibiydi biraz ondan mı yoksa?

Kızlar kavitasyon için ne düşünüyorsunuz ..
Malum bazı sitelerden gelen indirim fırsatları var gözüme çarptı ..
Hoş gibi de duruyor araştırdım biraz faydalı gibi ..
Özellikle Ankarada oturan arkadaşlar Gülden güzellik salonu ile ilgili bilginiz var mı?

selam kızlar

ne yazayım bilemedim şimdi.
durun bayatım beler gördüm. ela rahatsızlanmış geçmiş olsun canım. aynı sıkıntı dün akşam bendede başladı,baş dönmesi bulantı tahminim tansiyonum düşmüştü. o yüzden iş flan yapamadım tabi herşeyim yarım kaldı.
karamanlı sana da geçmiş olsun hayatım sıkıntıların artmış yine. hayırlısı geçer inşallah.
başka başka......
valla kızlar bazı şeyler tek taraflı olmuyor. yani ben hep kendi adıma birşeyler yapmaya çalıştığım zaman soğuyorum sonradan aynı şeyleri yapmak zor geliyor.
neyse canım sıkkın biraz idare ediverin
bu arada kalori cezası ile ilgili önerisi olan varmı diye sorayım tekrar.
pazartesiden itibaren kaçamak yapanlara cezalar uygulanıyor. sizlerde netten bu konuyla ilgili araştırma yaparsanız sevinirim.
buralarda olmaya çalışacağım. gitmeden uğrarım yine. kendinize iyi bakın.
ha birde; takıma yeni arkadaşlar davet edeceğim.
malum şişgodan ses seda yok gelirsede artık sırada beklicek malesef yapacak birşey yok. :24:

adcım dünde benim tansiyonum düştü ve bayıldım ... şu aralar kendime dikkat etmem lazım ama nerde...
bugün kalkmadan yatmam lazımmış... kalmayacağım ama evdeki durum beni rahatsız ediyor...yemekte yok dışardan yemekte istemiyorum kalkınca eşim kızıyo :((

slm kızlar nasılsınız
dosba gecmiş olsun cnm dikkat et kendine tansiyon felanmı cnm yoka bebişmii benimde öyle başlamıştı belirtiler döneme bulantı:)
kahvaltıda yarım simit
öğlen eşim tost iştedi aslında yemeğim vardı ama ona yapınca bende kendime yaptım 2dilimden peynirlii
gecmişi okuyamadımm

bu arada asuman yeni arkadaş cağıracam yazmış cnm ethos eldi okudun mu bilmiyom dönmek istiyodu aklıma geldi ethosla görüş istersen

dosbacım geçmiş olsun,inşallah sebebi bebiştir. :)))

elacım ethoş ogün geldi sonra ortalarda yok, canım etoşum bana kırılmasın darılmasın ama izinden öncede işleri sebebiyle fazla gelemiyordu.şimdide tam oturtamadı diye düşünüyorum bazı şeyleri. çok fazla gelememesindende böyle anlıyorum. öyle olması çok faydalı olmaz diye düşünüyorum. biraz daha zamana ihtiyacı olabilir etoşumun.

biraz rahatsızım...

geçmiş olsun canım. acaba elanın dediği gibi bebiş olabilir mi? hayırlısı canım.

CAnım galiba üşüttüm hasta oluyorum.
Mide bulantısı halsizlik isteksizlik baş ağrısı ..
Kalkamıyorum yerimden...
Bugün biliyorsun poğaça ile kek hazırlayacaktım :)
Artık nasıl görünüyorsam hastasın sen olmaz dendi :)
Bugün yataktan çıkmayı düşünmüyorum ben de ...
İyi olmuş Neneysecim uyuman yemektense :)

Mükemmelsin ya meyvelerini götürmüşsün falan çok güzel olmuş ..
O kadar nohuttan da bir şey olmaz sanırım.
Dün pek bakamamıştım da akşam yemeğini yedikten sonra mı gittiniz?
Yoksa arada kaynadı mı?

geçmiş olsun canım. nazar mı değdi takımımıza herkes birer birer hasta olmaya başladı:) kendini sıcak tut, geçer inşallah canım.

yemek maalesef arada kaynadı. saat 7'de kına olunca, hazırlıklar falan anca oldu.. ben zaten yemek yiyemeyeceğimi düşünerek meyvemi almıştım yanıma.

Kızlar kavitasyon için ne düşünüyorsunuz ..
Malum bazı sitelerden gelen indirim fırsatları var gözüme çarptı ..
Hoş gibi de duruyor araştırdım biraz faydalı gibi ..
Özellikle Ankarada oturan arkadaşlar Gülden güzellik salonu ile ilgili bilginiz var mı?

canım bunlar senin uzmanlık konuların:)) ben kavitasyon ne onu bile bilmiyorum:78: bahsettiğin güzellik salonunu da duymadım. hangi semtte? oraya yakın oturan arkadaşlar bilir belki.

selam kızlar

durun bayatım beler gördüm. ela rahatsızlanmış geçmiş olsun canım. aynı sıkıntı dün akşam bendede başladı,baş dönmesi bulantı tahminim tansiyonum düşmüştü. o yüzden iş flan yapamadım tabi herşeyim yarım kaldı.
karamanlı sana da geçmiş olsun hayatım sıkıntıların artmış yine. hayırlısı geçer inşallah.
başka başka......
valla kızlar bazı şeyler tek taraflı olmuyor. yani ben hep kendi adıma birşeyler yapmaya çalıştığım zaman soğuyorum sonradan aynı şeyleri yapmak zor geliyor.
pazartesiden itibaren kaçamak yapanlara cezalar uygulanıyor. sizlerde netten bu konuyla ilgili araştırma yaparsanız sevinirim.
malum şişgodan ses seda yok gelirsede artık sırada beklicek malesef yapacak birşey yok. :24:

asumancım noldu yaw? evde mi işler karıştı? her neyse düzelir umarım..

ceza benim rüyama girmiş:)) güya 2 tane kek mi yiyorum, ne olduğunu da hatırlamıyorum. gece boyunca onun kalorisi ile uğraştım:)) başlamadan kabus oldu yani:)

canım bence de yeni arkadaşlar davet etsen iyi olacak. izinli arkadaşların sayısı arttı. geri dönmeyi düşünüyorlar tabi ama sayımız fazla olunca daha neşeli oluyor.

yok rabiacım evde herşey yolunda şükür. ne bileyim bazen insanlar canımı sıkıyor işte. neyse boşver,
hayırdır ya bu kalori işi rüyana kadar girmiş. anlaşıldı çok kaçamak yapacaksın herhalde sen. :)))
şaka bir yana ben ip almayı düşünüyorum kendime bana bol bol ip atlama cezası verseniz akşam yatmadan önce yapayım. yoksa hergün istesemde yapamam herhalde.

bencede yeni arkadaşlar gelmesi gerekiyor rabiacım. burada amaç bol motivasyon buda çok fazla paylaşımla oluyor,izne ayrılan arkadaşlar paylaşımlarını sürdürmediği sürece ne zaman tam anlamıyla döneceklerini bilemiyorum. döndüklerinde bol paylaşım şartıyla tekrar aramızda olabilirler. şimdilik şişgo arkadaşımızın yerine aktif olacak bir arkadaş alalım daha sonra gelmeyenler olursa tekrar değerlendirme yaparız.

Son düzenleme:
kızlar bebiş mi diye sormuşsunuz ama kesinlikle değil :((
zaten dün kadın doğumcuda bayıldım... ama inanın şu an anlatmak istemiyorum sıkıntılı bi dönem geçiriyorum
annemin gelmesini bekliyordum o da gelemedi duygusal olarak zor bi dönem geçiriyorum :((

yediklerime gelince sabah 1 yumurta
öğle 1 elma
biraz öncede 5-6 tane sarma yedim
kalkıp yemek yapamıyorum dışardanda canım bişi istemio... eşimde işten dün izin almıştı bugün alamaz... kısacası kötüyüm

selam kızlar

başka başka......

Kalorilere göre olsa kaptancığım ..
Mesela 100 kalori 200 kalori arası .. o gün ekmek yemesin
200-300 arası yarım saat yürüyüş gibi olabilir mi?

adcım dünde benim tansiyonum düştü ve bayıldım ... şu aralar kendime dikkat etmem lazım ama nerde...
bugün kalkmadan yatmam lazımmış... kalmayacağım ama evdeki durum beni rahatsız ediyor...yemekte yok dışardan yemekte istemiyorum kalkınca eşim kızıyo :((

Dosbacım dikkat et kendine bu sıralarda pek iyi değil gibisin.
Yediklerine tabiki dikkat et ama sağlığın çok daha önemli.
nerede bayıldın?
Birşey olmadı değil mi?
Yanında kimse var mıydı cidden korktum.

geçmiş olsun canım. acaba elanın dediği gibi bebiş olabilir mi? hayırlısı canım.

geçmiş olsun canım. nazar mı değdi takımımıza herkes birer birer hasta olmaya başladı:) kendini sıcak tut, geçer inşallah canım.

yemek maalesef arada kaynadı. saat 7'de kına olunca, hazırlıklar falan anca oldu.. ben zaten yemek yiyemeyeceğimi düşünerek meyvemi almıştım yanıma.

canım bunlar senin uzmanlık konuların:)) ben kavitasyon ne onu bile bilmiyorum:78: bahsettiğin güzellik salonunu da duymadım. hangi semtte? oraya yakın oturan arkadaşlar bilir belki.

asumancım noldu yaw? evde mi işler karıştı? her neyse düzelir umarım..

ceza benim rüyama girmiş:)) güya 2 tane kek mi yiyorum, ne olduğunu da hatırlamıyorum. gece boyunca onun kalorisi ile uğraştım:)) başlamadan kabus oldu yani:)

canım bence de yeni arkadaşlar davet etsen iyi olacak. izinli arkadaşların sayısı arttı. geri dönmeyi düşünüyorlar tabi ama sayımız fazla olunca daha neşeli oluyor.

Yemek arada kaynayınca nohutlar hiç bir şey kalmış neyneysecim ..
Cidden herkes hasta izinliler çok.
Genel olarak pek keyfimizde yok sanırım nazar değdi bize nazar ...
Kavitasyonla bölgesel zayıflama oluyormuş.
Normalde 320 tl indirimle 59 tlye düşmüş.
4 seans kavitasyon 4 seans power plate 4 seansta pasif jimlastik.
Araştırdım ve 1 seansta 2-12 cm arası incelme oluyormuş :S
Bilmiyorum ama güzel gibi geldi.
Hangi semtte nerede öğrenemedim.
Mailime gelince gördüm fırsatı da ..
zaten dün kadın doğumcuda bayıldım... ama inanın şu an anlatmak istemiyorum sıkıntılı bi dönem geçiriyorum
annemin gelmesini bekliyordum o da gelemedi duygusal olarak zor bi dönem geçiriyorum :((

Şimdi okudum canım nerede bayıldığını ..
Dikkat et lütfen kendine.
Ertelendi mi annenin gelmesi yoksa iptal mi oldu?
Umarım bir an önce atlatırsın sıkıntılarını

yok rabiacım evde herşey yolunda şükür. ne bileyim bazen insanlar canımı sıkıyor işte. neyse boşver,
hayırdır ya bu kalori işi rüyana kadar girmiş. anlaşıldı çok kaçamak yapacaksın herhalde sen. :)))
şaka bir yana ben ip almayı düşünüyorum kendime bana bol bol ip atlama cezası verseniz akşam yatmadan önce yapayım. yoksa hergün istesemde yapamam herhalde.

bencede yeni arkadaşlar gelmesi gerekiyor rabiacım. burada amaç bol motivasyon buda çok fazla paylaşımla oluyor,izne ayrılan arkadaşlar paylaşımlarını sürdürmediği sürece ne zaman tam anlamıyla döneceklerini bilemiyorum. döndüklerinde bol paylaşım şartıyla tekrar aramızda olabilirler. şimdilik şişgo arkadaşımızın yerine aktif olacak bir arkadaş alalım daha sonra gelmeyenler olursa tekrar değerlendirme yaparız.

bizden bir sıkıntı olursa söyle canım, olur mu? böyle kendini takımla ilgili bir sorundan dolayı sıkmanı istemem. sen bizim biricik kaptanımızsın:54:

yani inşallah bol kaçamak yapmayacağımdır:)) dün eşimin daha önce aldığı ama bedeni olmadığı için giyemediğim yarım pardesüyü giydim kınaya ve oldu. süper bir motivasyonmuş gerçekten. giyemediğiniz bir şeyi giyebilmek gibisi yok. sırada koton'dan alacağım pantolonlar var. oranın pantolonlarını çok severim ama bedeni olmadığı için yanaşamıyordum. amacımı korumak adına kaçamak yapmiyciim.

ben sana su içme cezası düşünüyorum ama ip atlama da olur canım.:82: sen yeter ki iste:))

yeni arkadaşımızı heyecanla bekliyoruz o halde canım.

Allah yardımcın olsun canım. Sana dua ederim inşallah toparlanırsın.:71:

yediklerime gelince sabah 1 yumurta
öğle 1 elma
biraz öncede 5-6 tane sarma yedim
kalkıp yemek yapamıyorum dışardanda canım bişi istemio... eşimde işten dün izin almıştı bugün alamaz... kısacası kötüyüm

evde meyve varsa onlardan yemeye çalış canım. beslenmen az tabi ama konuyu bilmeyince bir şey demek elden gelmiyor. inşalah herneyse atlatırsın.

Kalorilere göre olsa kaptancığım ..
Mesela 100 kalori 200 kalori arası .. o gün ekmek yemesin
200-300 arası yarım saat yürüyüş gibi olabilir mi?

Yemek arada kaynayınca nohutlar hiç bir şey kalmış neyneysecim ..
Cidden herkes hasta izinliler çok.
Genel olarak pek keyfimizde yok sanırım nazar değdi bize nazar ...
Kavitasyonla bölgesel zayıflama oluyormuş.
Normalde 320 tl indirimle 59 tlye düşmüş.
4 seans kavitasyon 4 seans power plate 4 seansta pasif jimlastik.
Araştırdım ve 1 seansta 2-12 cm arası incelme oluyormuş :S
Bilmiyorum ama güzel gibi geldi.
Hangi semtte nerede öğrenemedim.
Mailime gelince gördüm fırsatı da ..

Bu kalori aralığı fikri güzel bence ama kalori aralıkları sabit olmasın. Şöyle ki 100-200 tamam ama 200'in üstüne çıkınca 50 artsın: 200-250 gibi. daha üstte daha az artsın. demek istediğim şu, 100-200 kalori masum ama kalori arttıkça toleransımız azalsın ve aralığı küçük tutalım.

Kavitasyonu da öğrenmiş oldum, bana faydan çok masalcım:)) Poer plate ile ilgili geçenlerde şu sitede bir yazıya denk gelmiştim. Fikir olsun dersen:

power plate

Fiyatı güzel düşmüş. Araştırdıktan sonra düşünebilirsin. KK'dan o merkeze gidenlerin topiği falan yok mu?

Back