Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hulk canım çok az yiyorsun ve harika spor yapıyosun hedefine çok çabuk ulaşacağını düşünüyorum

ben de öyle yapıyordum, kendi kendime bunu yesen nolacak ki tadını zaten biliyorsun ve de işte suçluluk duyacaksın vs diyordum.. ama başkaları hasta olur iştahtan kesilir, ben grip oldum daha iştahlı oldum. dün kaçamak olarak yarım dilim pasta yedim. başka kaçamak yapmasam iyi olacak. ama haftada 1 gün kaçamak fikrine katılıyorum. olmuyor çünkü sürekli. illaki canımız istiyor.

izin gününüzü keyifle geçirin inşallah dosbacım.

menun süper dombili. biz de mi gelsek :)) ay benim iştahım açıldı yaw. sürekli canım bir şeyler istiyor ama asıl şimdi durmam lazımeyvahedigeldismile
buyrun beklerız teyzesi canım bısıler ıstedıgınde dısarı cık evde olunca mutlaka yıyorsun
ıyı fıkır bende bak kolay verılmıyor
bır bakmıssın kı ıncelmıssın ıncecık olmussun, 6'lı rakamları goreceksın az kaldı dıye durduruyorum
tatlı hamur ısı yapmıyorum
sebze yemeklerınde et varsa yag koymuyorum zeytın yaglıları 500gr sebzeye 1 yk yag koyuyorum boyle oluncaz az yıyorum eve abur cubur almıyorum
mısafırımden artanları buzluga kaldırıyorum tatlı pasta vb mısafırlerımle evlerıne yolluyorum eslerınızde tatsın dıyorum 1 gun abartmadan ara vermek ıyı oluyor bende o arayı cumakşamı dugunde verdım et agıtlıklıydı corba ıcmedım tatlı yemedım pasta yemedım baklavamı arkadasa verdım
sımdık kılo verdıgımı gorunce dıyorum kı basarıyorsun az kaldı

hulk canım çok az yiyorsun ve harika spor yapıyosun hedefine çok çabuk ulaşacağını düşünüyorum

Ayy canım benim sağoll valla moral oldu da ben uzun süredir ekmeği kestim suyumu filan dikkat edip mutlaka 2 lt ye tamamlıyordum ama arada abur cubur yiyodum işte şimdi onu da kestim makarna filan yemiyorum bi de yani diyeceğim vücudum alıştı çok da tepki vermiyor gibi bu düzene bana öyle geliyor yani.
Ekstradan sporumu yapıyorum şimdi, işte inşallah veririm ama hedefim 65 şimdilik o kiloya ulaşayım 60 sonrada hep birlikte verelim inşallah... :))

Saol Dosbacım dün sen haleltmişsin zaten her şeyi ..
Çok güzel ya dışarıda da olsanız misafirlikte de gayet güzel uyuyorsun diyetine tebrik ederim seni ..

Makarna haricinde gayet güzelki ben de bugün pilan yedim :)
Acaba makarna pilav falan kaç kaşık ne kadar ekmek yerine geçiyor biliyor musnuuz?

Çok iyi yapmışsın spor hem iyi de hissettiriyor kendini spordan sonra meyve de gayet güzel ..
Şekersiz çayın olumlu olumsuz etkileri nedir acaba bilen var mı?
Ben bugünlerde çok çay içtim de ..

Bana gelince ..
Sabah k special
Öğlen az pilav ve kuru fasülye ..
akşam da sade çorba ...

selam kardeş takım nasılsınız maşallah çok güzel gidiyorsunuz kızlar çok azimlisiniz dilerin en kısa zamanda hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız öptüm hepinizi hoşçakalın

evet masalcım iyi oldu valla takımı öyle görünce hepimize ayrı bir azim geliyor caım

günaydınlar kızlar.

masalcım genelde hafta sonları zaten biraz durgun oluyordu ama bu hafta sonu oldukça durdu:) ben gripten uyumuş kalmışım bebişi uyuturken, diğer arkadaşlar da yoğun bir haftasonu geçiriyor sanırım.

Günaydın Neyneysecim ..
Geçmiş olsun grip salgını var heralde dinlen bol bol ki iyi ol ..
Ciddi anlamda boştu bu hafta sonu ben de alışmışım eve girdiğim gibi bakıyorum ..
Annem yine mi kk diyor :)

canım benim yön algım çok iyi değildir. batıkentin nerde olduğunu biliyorum ama tarif edebilir miyim diye düşündüm:) olmadı. ankarada oturan diğer kızlar yardımcı olur belki. batıkentte carrefour falan var, eskiden oraya gidiyorduk.

yok canım eskişehir yolu üzerinde değil. istanbul yoluna paralel bir yer batıkent. eskişehir yoluna uzanan yerleri vardır belki. eskişehir yolu üzerinde polatlı vs var. tokinin turkuaz konutları var. konutkent üzeri geliyor herhalde otobüsler. yaşamkent vs.

merhaba kızlar ben geldim.... heyşey yolundadır umarım... benim sorunlar hala devam ediyor çokta içimizi rahatlatacak birşey duymadık doktordan, başka hastanelere ve başka prof.lara gitcez ama doktor bir kaç tane önerdi umarım onlardan güzel şeyler duyarız...
kaptan ben biraz çok oldum farkındayım ama artık döndüm ve aranızdayım, hepinizi çok özledim zaten sizlerle diyet yapmanın tadı bir başka
bu gün yediklerimi yazmayayım ya zaten teyzem çeşit çeşit yemekler yapmıştı ye ye felan dedi benimde moralim bozuk diye biraz bozdum diyeti yarın güzelce sıkı sıkı diyete başlarım... geçmişi okuyamam diye artık burdan devam edelim çok hareketli bir gurubuz muhabbet maşallah iii eskiyi saatlerce okuyamam....
görüşürüz güzellerr...

Teşekkür ederim Neyneysecim ..
Anladığım kadarıyla beytepeye baya uzak değil mi?

Hoşgeldin tekrardan ..
Umarım iyi gelişmeler olur sağlığınla ilgili ...

Ben de savsakladım bu sıralarda biraz
yarın daha düzgün başlarım
Ankarayı da özledim sanırım ama keyfim hiç yok bir kaç günden beri
Şimdi de yoldayım ..
Sabah klasik kahvaltı yaptım abartmadan
Öğlen bamya yedim biraz
Akşamda 4 tane köfte ..
Arada çay çok içtim
Yeşil çayı da içmedim pek Eskişehirdeyken
Arada da cevizle badem yedim

Kızlar merhaba,ya fena gribe yakalandım dün akşamdan beri ki çabalarımdan sonra interneti çalıştırmayı başardım size yazabildim.
Valla kızlar bugün ne ara öğün kaldı ne ana öğün dün akşam ekmeksiz balık yedim 5-6 tane, sabah kaktım bişi istemedi canım yemeden çıktım.Öğlen gelince de bi tane pastane poğaçası yedim çay içtim çıktım mevlüt'e gittim ordada pilav tatlı filan verdiler tatlı hiç yemedim pilavdan da en fazla 3 kaşık yedm tavukla ayran içtim bi de şimdide mandalina yedim ama çok halsizim ya grip olmam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…