o iştahı başka şeylerle durdurmak lazım...
ben genelde canımın çektiği şeylere yaa bak dosba sen bunun tadını biliyosun ne gerek var şimdi kalori almaya diyorum ve daha hafif şeylere yöneliyorum
yarın eşimle 1 gün izin günümüz diyetisyen verdi... belki sizlerde denersiniz... ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım ödüllendirmek lazım dimi:))
buyrun beklerız teyzesi canım bısıler ıstedıgınde dısarı cık evde olunca mutlaka yıyorsunmenun süper dombili. biz de mi gelsek :)) ay benim iştahım açıldı yaw. sürekli canım bir şeyler istiyor ama asıl şimdi durmam lazımeyvahedigeldismile
ıyı fıkır bende bak kolay verılmıyoro iştahı başka şeylerle durdurmak lazım...
ben genelde canımın çektiği şeylere yaa bak dosba sen bunun tadını biliyosun ne gerek var şimdi kalori almaya diyorum ve daha hafif şeylere yöneliyorum
yarın eşimle 1 gün izin günümüz diyetisyen verdi... belki sizlerde denersiniz... ben bu hafta hiç kaçamak yapmadım ödüllendirmek lazım dimi:))
hulk canım çok az yiyorsun ve harika spor yapıyosun hedefine çok çabuk ulaşacağını düşünüyorum
günaydın geç bi kelime olur sanırım :))
nasılsınız...
haftasonu sessziliği çökmüş
dün hesapları yapıp çıkmıştım ama saolsun masal arkamdan düzeltmeleri yapmış hepinize teşekkür ederim
adcım sanırım şimdi düğündedir
bana gelince dün arkadaş çok şükür pasta çörek börek yerine yemek yapmış :))
çok mutlu oldum :))
1 kepçe çorba içtim
1 börek yedim (aslında yapmış )
3-4 köfte ve 2 tane kuru biber dolması yedim
iyi tarafı tatlı yapmamış yapsada yemeyeceğimi biliyordu :))
akşam ise normal diyetime uydum ekmek yemedim
1 kase çorba
2yk bulgur pilavı
4yk kereviz
yoğurt
meyve olarakta üzüm yedim
sütümü içemeden yattım
bugün listeme tam olarak devam ediyorum
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1dilim ekmek
ara olarakta elma yedim
öğleni bilmiyorum ama diyete uygun yerim
akşama belki misafirim gelecek
şimdilik bu kadar bi evimi temzileyeyim
gunaydın
sanada gunaydın ıyı eglencelerdunkı yedıklerım
sabah1dilm ekmek
patateslı omlet 3yk
ogleyok
arayok
ıkındi2tabak kıyalı sarımsaklı yogutlu makarna
akşam 2 bardak acık cay
gece1 mandalına ve1/2dılım ekmek peynir
bugun
sabah+oglen1dılım ekmek 1 yumurta peynır 3 zeytın
Merhaba kızlarr,dün tatildik çok şükürr:)) yazamadım spora filan gittim gidemeğim iki günün de acısını çıkardım.Sizler nasılsınız bakalım iyisinizdir umarım okurum geçmişi zaman buldukça.
Dünkü yediklerimi yazayım;
Sabah: 1 tane yumurta 1 dilim ekmek peynir 5 tane de zeytin şekersiz çay,
Ara : armut
Öğlen : yapamadım çünkü kahvaltımı geç yaptım sonrada spordan geldim bir armut yedim.
Akşam: karnıbahar yedim 5 kaşık ve bir dilim ekmek
Yatmadan önce de nescafe içtim şekersiz
Bu sabahta 1 dilim ekmekle minnacık peynir yedim kursa geldim ara öğün yapamadım öğlen de karnıbaharımı yedim ekmeksiz şimdide şöle çayla bisküvi istio cnm çok ama yemicem en hafif bişele atlatırım ara öğünü de öle işte...
yok canım eskişehir yolu üzerinde değil. istanbul yoluna paralel bir yer batıkent. eskişehir yoluna uzanan yerleri vardır belki. eskişehir yolu üzerinde polatlı vs var. tokinin turkuaz konutları var. konutkent üzeri geliyor herhalde otobüsler. yaşamkent vs.
merhaba kızlar ben geldim.... heyşey yolundadır umarım... benim sorunlar hala devam ediyor çokta içimizi rahatlatacak birşey duymadık doktordan, başka hastanelere ve başka prof.lara gitcez ama doktor bir kaç tane önerdi umarım onlardan güzel şeyler duyarız...
kaptan ben biraz çok oldum farkındayım ama artık döndüm ve aranızdayım, hepinizi çok özledim zaten sizlerle diyet yapmanın tadı bir başka
bu gün yediklerimi yazmayayımya zaten teyzem çeşit çeşit yemekler yapmıştı ye ye felan dedi benimde moralim bozuk diye biraz bozdum diyeti yarın güzelce sıkı sıkı diyete başlarım... geçmişi okuyamam diye artık burdan devam edelim çok hareketli bir gurubuz muhabbet maşallah iii eskiyi saatlerce okuyamam....
görüşürüz güzellerr...
Saol Dosbacım dün sen haleltmişsin zaten her şeyi ..
Çok güzel ya dışarıda da olsanız misafirlikte de gayet güzel uyuyorsun diyetine tebrik ederim seni ..
Makarna haricinde gayet güzelki ben de bugün pilan yedim :)
Acaba makarna pilav falan kaç kaşık ne kadar ekmek yerine geçiyor biliyor musnuuz?
2 yk makarna pıav bulgur 1 dılım ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?