nur benimkide 6ay emdi ama bendede hala ver süt geliyoo sıkınca
bu gun 3. evlilik yıldonumumuz
sabahtan beri çok yogun gectı
sacıma masa yaptırdım saldı sımdı çok moralım bozuldu
sabah 1 dılım ekmek 1 yumurta 1 dılım kasar peynırı
ara 1 tatlı kasıgı sarelle
oglen 1 kurabıye 1 tane biskrem
ara yok
akşama dısardan bişiler
günaydın bayanlar.
inşallah herkesler iyidir. ben ne hikmetse bugün biraz halsizim,keyfim yok.
dün akşam biraz ateşim vardı,sanırım onun etkisi.
akşam evde yemek yemeyeyim dedim ama 1 tabak nohut yedim. ekmeksiz sadece nohut.
iş çıkışı halletmem gereken işler var. almam gerekenler var. of of hiç hevesimde yaa.
neyse daha fazla sıkmayayım sizi. bugün belki erken çıkarırlar. yarında belki öğleye kadar çalışabilirim.
buralarda olacağım geçmişe bakıyorum. aslı bu hafta izinli olacak.sanırım bayede izinli olacak. ben listelere bakmadım yaa yarına sıkışmamayım. kızlar kilolarınızı bu akşamda istemiştim dimi sizden. imkanınız varsa bu akşamdan olsun ama en geç yarın sabaha kadar olsun lütfen bacularım. öpüyorum sizleri. yine kafam karıştı ben şu listeleri kontrol edeyim.
canım kosu bandının faydaları kı 2 gunde spor yapamadım bugun yaparım ınsallah 1 haftada 73.8-71.3=2.5 kg yapar sanrım bu haftanın sampıyonu benım :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
1yumurta yedimm
cnm nescafe cekti içem barii
Kızlar klasik kahvaltımı yaptım
3 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
2-3 tane zeytin ve çay
regl dönemindeyim hiç kilo veremedim
Canım benim kendiliğinden geliyor dra gidecem bi
emzireceğimde bu kadar gelmemişti
Canım daha nice 3 hatta 30 yıllara inş
Canım o hastalığın etkisinden kolay kolay geçmiyor bu hastalık
Kendine çok dikkat et canım
canım benim kilom aynı yine bi değişiklik yok mafoldumben
Tebrik ederim canım seni
Hepsi gitsin o kiloların inş topluca
elacım bende kahve delısı olarak senı anlıyorum
bız evlenmeden once çok kahve içiyordum dahılıye dr demır eksıklınden kaynaklandını soyledı 6 ay demır hapı ıçtım kahve ıstegım gıttı 1 sene agzıma surmedım tıksındım kı gunde 5 fıncan ıcerdım
senın bu kahve ıstegı kansızlıktan olabılır mı bu aralar bende içmeye basladım demır baktıracagım
nur cnm kızım bırakınca beni gögüslerimde cok ağrı olmuştu dra gitmiştim ilaç verdi onu kullandım cnm onun etkisi oluyomuş ileride beze kist oluşumu için etkiliymişş önleyici demiştii
Canım benim zaten damla damla gelirdi sütüm mama veriyordum üstünede çay yerine emiyordu işte süt olmayınca bende ilaç falanda kullanmamıştım
sağol canımguzel olmus
canım gule gule kullan
nur cnm kızım bırakınca beni gögüslerimde cok ağrı olmuştu dra gitmiştim ilaç verdi onu kullandım cnm onun etkisi oluyomuş ileride beze kist oluşumu için etkiliymişş önleyici demiştii
evet minicikk hap
kızlar sitede sorun vardı giremedim.şimdide geldim ama yapmam gereken önemli işlerim çıktı. buralarda olucam fırsat bulunca yazarım.öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?