• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nur benimkide 6ay emdi ama bendede hala ver süt geliyoo sıkınca

Canım benim kendiliğinden geliyor dra gidecem bi
emzireceğimde bu kadar gelmemişti

bu gun 3. evlilik yıldonumumuz
sabahtan beri çok yogun gectı
sacıma masa yaptırdım saldı sımdı çok moralım bozuldu
sabah 1 dılım ekmek 1 yumurta 1 dılım kasar peynırı
ara 1 tatlı kasıgı sarelle
oglen 1 kurabıye 1 tane biskrem
ara yok
akşama dısardan bişiler

Canım daha nice 3 hatta 30 yıllara inş

günaydın bayanlar.
inşallah herkesler iyidir. ben ne hikmetse bugün biraz halsizim,keyfim yok.
dün akşam biraz ateşim vardı,sanırım onun etkisi.
akşam evde yemek yemeyeyim dedim ama 1 tabak nohut yedim. ekmeksiz sadece nohut.
iş çıkışı halletmem gereken işler var. almam gerekenler var. of of hiç hevesimde yaa.
neyse daha fazla sıkmayayım sizi. bugün belki erken çıkarırlar. yarında belki öğleye kadar çalışabilirim.
buralarda olacağım geçmişe bakıyorum. aslı bu hafta izinli olacak.sanırım bayede izinli olacak. ben listelere bakmadım yaa yarına sıkışmamayım. kızlar kilolarınızı bu akşamda istemiştim dimi sizden. imkanınız varsa bu akşamdan olsun ama en geç yarın sabaha kadar olsun lütfen bacularım. öpüyorum sizleri. yine kafam karıştı ben şu listeleri kontrol edeyim.

Canım o hastalığın etkisinden kolay kolay geçmiyor bu hastalık
Kendine çok dikkat et canım
canım benim kilom aynı yine bi değişiklik yok mafoldumben

canım kosu bandının faydaları kı 2 gunde spor yapamadım bugun yaparım ınsallah 1 haftada 73.8-71.3=2.5 kg yapar sanrım bu haftanın sampıyonu benım :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Tebrik ederim canım seni
Hepsi gitsin o kiloların inş topluca

Kızlar klasik kahvaltımı yaptım
3 dilim kepek ekmeği
biraz peynir
2-3 tane zeytin ve çay
regl dönemindeyim hiç kilo veremedim :(

nur cnm kızım bırakınca beni gögüslerimde cok ağrı olmuştu dra gitmiştim ilaç verdi onu kullandım cnm onun etkisi oluyomuş ileride beze kist oluşumu için etkiliymişş önleyici demiştii

1yumurta yedimm
cnm nescafe cekti içem barii

elacım bende kahve delısı olarak senı anlıyorum
bız evlenmeden once çok kahve içiyordum dahılıye dr demır eksıklınden kaynaklandını soyledı 6 ay demır hapı ıçtım kahve ıstegım gıttı 1 sene agzıma surmedım tıksındım kı gunde 5 fıncan ıcerdım
senın bu kahve ıstegı kansızlıktan olabılır mı bu aralar bende içmeye basladım demır baktıracagım

Canım benim kendiliğinden geliyor dra gidecem bi
emzireceğimde bu kadar gelmemişti

Canım daha nice 3 hatta 30 yıllara inş

Canım o hastalığın etkisinden kolay kolay geçmiyor bu hastalık
Kendine çok dikkat et canım
canım benim kilom aynı yine bi değişiklik yok mafoldumben

Tebrik ederim canım seni
Hepsi gitsin o kiloların inş topluca

tesekkurler canım hepımın ınallah karalılıkla devam edebılırım insallah

elacım bende kahve delısı olarak senı anlıyorum
bız evlenmeden once çok kahve içiyordum dahılıye dr demır eksıklınden kaynaklandını soyledı 6 ay demır hapı ıçtım kahve ıstegım gıttı 1 sene agzıma surmedım tıksındım kı gunde 5 fıncan ıcerdım
senın bu kahve ıstegı kansızlıktan olabılır mı bu aralar bende içmeye basladım demır baktıracagım

cnm cok içmem 2 gecmez 1türk biri nescafe oda
demirimde iyiydi ama bilmiyomm:1:

nur cnm kızım bırakınca beni gögüslerimde cok ağrı olmuştu dra gitmiştim ilaç verdi onu kullandım cnm onun etkisi oluyomuş ileride beze kist oluşumu için etkiliymişş önleyici demiştii

Canım benim zaten damla damla gelirdi sütüm mama veriyordum üstünede çay yerine emiyordu işte süt olmayınca bende ilaç falanda kullanmamıştım

pazar günü iş yeri kahvaltı düzenlemişti iptalmiş sevindimm resmi ortam hiç sevmiyomm bide kızla zor oluyo bide evde daha az yerimmaklinialirimsmile

Canım benim zaten damla damla gelirdi sütüm mama veriyordum üstünede çay yerine emiyordu işte süt olmayınca bende ilaç falanda kullanmamıştım

cnmbende 6ay emzirdim ama mama takviye vardıı yoktu ama kızım bırakınca biriktii dr bidaha emzirmiceksen ilaç vereyim dedi rahatlatıı sende ağrı olmadımıı şişmişti gögüslerimmsempatiksalakcinni

mide bulantısı baş dönmesi ama daha önce öylesini yaşamaıştım okadar ağırdı
bide sarhoş gibiymişim bir sürü saçmalık yapmışım ertesi gün sen şunları söledin filan diyorlardı hiç birini hatırlamıyorum
bi gülüyormuşum bi ağlıyormuşum deli gibi yapmış beni:1:

kızlar sitede sorun vardı giremedim.şimdide geldim ama yapmam gereken önemli işlerim çıktı. buralarda olucam fırsat bulunca yazarım.öpüldünüz.

Eminecim benim hiç olmadı öyle bi durum ben emzirmeye inat ettim edince tek göğsümden geliyordu süt ,
göğsüm yara oldu ama öyle böyle bi yara değil dikişlik yara demişti dr sağıyordum makineyle 5 cc süt 10 cc kan geliyordu
Drum kızdı çocukta tiksinmişti zaten kan gelince bıraktım

nur senin kötüymüştü cnm bizim 6aya kadar sonra birden bıraktıı emmedi cok uğraştım ama nafilee
ağrı başlayınca dr gittm doğumu yaptırana ilaç verdi ilerde kist beze olşmasın dedii şte bende cok kullanamadımm yan etkisi cook dedi zaten odaa

Back