Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim NeyneysecimKendini aktif tut canım bundan sonra da. Trekking vs işte çok faydası oluyor. Okulunda bir sürü kulüp vardır, o tarz şeyler de olur. Kendinle fazla başbaşa kalınca da atıyor sigortalar. Neşeli olmak sana yakışıyor:)
nbr kızlar bi bakayım dedim
akşam ne yedimm hiçbişey nerdeyse sigara böreği 2tane ama fırında domates 2kupa yesil cay
buğün 4fincan yeşilcay içtimm:)) yarım mandalina bidee cok az yedim aralarda yeşil cay ve fındık yedimm inş ödem gider reglem bitsem zaten incem birazz hemen yatayım diyorumm bişey yemeden yarında eşim nöbetçi yarında uyarımm inş çünkü fazla cıkıyom gider inşş
ben kacar yarın grş kızalr iyi gecelerr
ii akşamlar kızlar ben geldim
dombili canım tebrik ederim nice yıllara...
masalcım ii olmana çok sevindim canım...
bayecim en kısa zamanda aramızda görmek isteriz ama misafirlerini ihmal etme tekrar başınız saolsun
elacım takmamaya çalış kızın eğer 2 yaşında ise kesin kanıtlanmış biz kadınların 30yaş sendromu gibi onlarında 2 yaş sendromu varmış :)) sabredin diyorlar
bana gelince kumaşımı aldım terziye verdim adcım canım sormuşsun evet modelim vardı netten buldum canım... bitmiş hali ile foto koyarım inş.
sonra akşam yemeğim
4yk kabak
1 light ekmek
1çb yoğurt
üzerine değişik bi çay içtim ama içinde ne varsa beni çok mutlu etti :))sakinleştirici bişiydi... bergamut ve çin çayıymış
sonra dr. gittik
günümün güzel kısmı bu idi... çok gelişme varmış artık yürüyüşe az da olsa izin verdi... bi de kramplarım vardı kalsiyum verdi acaba kilo yapar mı araştırayım :))
ii geceler kızlar
artık gözlerim kapanıyor
yarın ablam geliyor ama kalıcı değil sabah giremesemde inş. öğleden sonra gelirim
afiyet olun cnm yarım dilim ekmeği yemeseydin keske patates yemişsingünaydın kızlar
dün akşam yediklerim
1 kase çorba
4 yk patates püresi
yarım dilim ekmek
sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek
canım çok istediği için yarım küçük kase puding(tarçınlı)
1,5 saat yürüyüş
cnm verdin sanırım gecen hafta kaçtı?bu arada yazmayı unuttum sabah tartıldım 58.8 kilom
cnm biraz fazlamı olmuş ne zemuszemusbayecim gemıs olsun canım
daha oncekılerı okumadım
dun akşam 1 kofte 1 büftek
1 tavuk buftek vede pıyaz yedim
3 dılımde ekmek
ama tatlı yemedim
2 gundur spor yapamadım dun kuafor falan vakıt olmadı
ondan oncekı gunde temızlık derken işte kaynadı
gecen hafta 73.8
bu hafta 71.3 yarın bıldırım yapamazsam bunu alırsınız sehır dısına cıkabılırız kesın degıl
zemuszemus
afiyet olun cnm yarım dilim ekmeği yemeseydin keske patates yemişsin
yürüyüşle eritmişsindir inş
cnm verdin sanırım gecen hafta kaçtı?
cnm biraz fazlamı olmuş ne zemuszemus
cnm nasıl gectii günün akşam yemek güzelmiydi kaçıncı yıla girmiştiniz aklinialirimsmile
cnm ne güzel kilo vermişsinn maşşalah darısı başımıza
cnm istersen ben yapayım ölcülerini boyunu felan msj at bana sana link atarım ytapıştırırsınecet canım verdim 59.5 tum
ya ben bu çizelgeyle uğraşıyorum sabahtan beri sinir oldum yaptım ama başta ve sonda kilomu göstermiyor
afiyet olsun cnmGünaydın sevgili takımımmm :))
Sabah kahvaltımı yazayım; tost yedim yağsız iki dilim ekmekle yaptım suyumu içiyorum yeşilçay içerim birazdan da...
Bu arada yarın sabah bildirim yapamayabilirim evde olacağım çünkğ ben sabah tartıldım 78.7 çıktım tartı da buna da şükür gidiyo yavaş yavaş inşallah hepsinden kurtulurum...
3. senemızzemuszemus
afiyet olun cnm yarım dilim ekmeği yemeseydin keske patates yemişsin
yürüyüşle eritmişsindir inş
cnm verdin sanırım gecen hafta kaçtı?
cnm biraz fazlamı olmuş ne zemuszemus
cnm nasıl gectii günün akşam yemek güzelmiydi kaçıncı yıla girmiştiniz aklinialirimsmile
cnm ne güzel kilo vermişsinn maşşalah darısı başımıza
cnm istersen ben yapayım ölcülerini boyunu felan msj at bana sana link atarım ytapıştırırsın
afiyet olsun cnm
azda olsa gitmiş ne güzell
masalcım,
çok konuşmak da yakışıyor canım:) biz dinleriz seni:)
doktor randevun inşallah iyi geçer, umarım önemli bir şey değildir.
dombili,
2.5 kilo vermişsin, maşallah kıza.s.