• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

asuman zaten sabah erken de olabilir yazmış. kalan üçlü olarak yarın bildirimde bulunuruz inşallah. umarım beklediğimize değer:Saruboceq:

kızlar aramı da yaptım
1 biberiye çayı
2ceviz 2 kaysı

akşam yemeğimi de pişiriyorum eski diyete sönmek moral oldu :))
mercimek çorbası yapıyorum
kereviz pişirdim
ama eşim akşama kurufasülye yemeye gidelim diyo... haftada 2 defa baklagil var diyetimde ama et yerine ben öğlen et yedim
bakalım nolcak
yarında arkadaşa gidiyoruz

nasılsınız şekerler
benim başım çatlıyor herhalde stresten migren ben geliyorum diyor napacağımı şaşırdım kriz anı için ilacım var onu içecem ama eşimi bekliiyyorum çünkü içtiğim anda 15 dakika çıldırtıyor ağrı kızla ilgilenemem

kızlar girenler tekrar kilolarını yazabilir mi??
çnk adcım şimdi tek tek aramak zorunda kalacak :((
ben aşağıya bi tane yazayım sizde alıntı yaparak devam ettirin kaptana yardımcı olmuş olalım

nasılsınız şekerler
benim başım çatlıyor herhalde stresten migren ben geliyorum diyor napacağımı şaşırdım kriz anı için ilacım var onu içecem ama eşimi bekliiyyorum çünkü içtiğim anda 15 dakika çıldırtıyor ağrı kızla ilgilenemem

canım geçmiş olsun çok zor bi hastalık
bence sınavı falan unut
sadece kendini ve sağlığını düşün gerisi boş...
kızınla yatıp uyumayı denesen....acaba onun uyku saati geçti mi??

canım geçmiş olsun çok zor bi hastalık
bence sınavı falan unut
sadece kendini ve sağlığını düşün gerisi boş...
kızınla yatıp uyumayı denesen....acaba onun uyku saati geçti mi??

Sağol canım
Ben unutuyorumda bilinç altım unutmuyor, kızımda uyandı çizgi film izliyoruz beraber gözümü kapatıyorum aç diye ağlıyor beraber izleyecekmişiz

Sağol canım
Ben unutuyorumda bilinç altım unutmuyor, kızımda uyandı çizgi film izliyoruz beraber gözümü kapatıyorum aç diye ağlıyor beraber izleyecekmişiz

ayyy çok cadı yaaa
bi de komut veriyo...ama bu yaşta böyleler sonra anlar seni hiç üzmez

nur gecmiş olsun cnmm regle dönemi tutuyo migren stresten felann
ilacı al cnm hemen ilerleyince felaket oluyoo
dosbacımm az ye o zaman cnmm

nur gecmiş olsun cnmm regle dönemi tutuyo migren stresten felann
ilacı al cnm hemen ilerleyince felaket oluyoo
dosbacımm az ye o zaman cnmm

Sağol canım benim
valla bu havalarıda pek sevmiyor bu illet

o kızlar varya cok bilmiş 2yaş senderomu nasılsır bilmemde bizimkii çileden cıkartıyo 2yaşta nasılsır bilmem

Ayyyy şimdi böyleler
2 yaş akannehirakannehir:1shok:

Back