Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ii akşamlar kızlar ben geldim
dombili canım tebrik ederim nice yıllara...
masalcım ii olmana çok sevindim canım...
bayecim en kısa zamanda aramızda görmek isteriz ama misafirlerini ihmal etme tekrar başınız saolsun
elacım takmamaya çalış kızın eğer 2 yaşında ise kesin kanıtlanmış biz kadınların 30yaş sendromu gibi onlarında 2 yaş sendromu varmış :)) sabredin diyorlar

bana gelince kumaşımı aldım terziye verdim adcım canım sormuşsun evet modelim vardı netten buldum canım... bitmiş hali ile foto koyarım inş.
sonra akşam yemeğim
4yk kabak
1 light ekmek
1çb yoğurt
üzerine değişik bi çay içtim ama içinde ne varsa beni çok mutlu etti :))sakinleştirici bişiydi... bergamut ve çin çayıymış
sonra dr. gittik
günümün güzel kısmı bu idi... çok gelişme varmış artık yürüyüşe az da olsa izin verdi... bi de kramplarım vardı kalsiyum verdi acaba kilo yapar mı araştırayım :))

ii geceler kızlar
artık gözlerim kapanıyor
yarın ablam geliyor ama kalıcı değil sabah giremesemde inş. öğleden sonra gelirim

Çok teşekkür ederim Neyneysecim
Ne zaman kendimi dinlersem o zaman problem oluyor
Elimden geldikçe böyle yapacağım artık
Bir de ben neşeli olunca genelde çok konuşuyorum :)

Afiyet olsunn Elacımm ..
Reglden sonra cidden farkediyorsun kilo verişini
iyi uykular ..

Teşekkür ederim canım :)
Ciddi misin 2 yaşındaki çocuğunda mı sendromu varmış ..
Nasıl şaşırdım bak.
Dur bakalım daha neler duyacağız ..

Bitmiş haliyle de üstündeki haliyle de koy da görelim Dosbacım ..
Afiyet olsun ..
Çok sevindim ama sakın birden yorma kendini çok dikkat et sağlık her eşyden önce gelir ama kilo vermen de yararlı oluyordur değil mi? Sonuçta belinin taşıdığı ağırlık azalacak.

Kalsiyum yapmaz kilo için rahat bir şekilde kullanabilirsin
ii geceler kızlar
artık gözlerim kapanıyor
yarın ablam geliyor ama kalıcı değil sabah giremesemde inş. öğleden sonra gelirim

iyi geceler tatlı rüyalar.
Ben de gündüzleri çok fazla giremiyorum bu hafta.
sabah doktora gideceğim.( Önemli bir şey değil cildiye bacağımda değişik bir şeyler çıktı da)
Öğleden sonra girmeye çalışırım ama bir şey çıkar büyük ihtimalle ben yine gece gelir okurum.

Cuma günü bildirim yapıyor muymuşuz?
Bir ara olmayabilir diye okumuştum da

günaydın kızlar
dün akşam yediklerim
1 kase çorba
4 yk patates püresi
yarım dilim ekmek

sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek

canım çok istediği için yarım küçük kase puding(tarçınlı)

1,5 saat yürüyüş

bayecim gemıs olsun canım
daha oncekılerı okumadım
dun akşam 1 kofte 1 büftek
1 tavuk buftek vede pıyaz yedim
3 dılımde ekmek
ama tatlı yemedim
2 gundur spor yapamadım dun kuafor falan vakıt olmadı
ondan oncekı gunde temızlık derken işte kaynadı
gecen hafta 73.8
bu hafta 71.3 yarın bıldırım yapamazsam bunu alırsınız sehır dısına cıkabılırız kesın degıl

günaydınnn
yağmurlu,gökgürültü bir sabahtan
uyuyacaktım aslında ama uykum kaçtıı kalktımm
2dilim lıgt ekmekle 1kk peynirr yeşil cayy:))
buğünde tutacağım ama yarın tatill eşim evde ne kadar sıkarım bilmiyorum kendimi şimdiden planlar yapıyoo cünkü ama hava kötü planlar iptal olur gibimegeliyoo

zemuszemus afiyet olun cnm yarım dilim ekmeği yemeseydin keske patates yemişsin
yürüyüşle eritmişsindir inş

bu arada yazmayı unuttum sabah tartıldım 58.8 kilom
cnm verdin sanırım gecen hafta kaçtı?

cnm biraz fazlamı olmuş ne zemuszemus
cnm nasıl gectii günün akşam yemek güzelmiydi kaçıncı yıla girmiştiniz aklinialirimsmile
cnm ne güzel kilo vermişsinn maşşalah darısı başımıza

Son düzenleme:
masalcım,

çok konuşmak da yakışıyor canım:) biz dinleriz seni:)

doktor randevun inşallah iyi geçer, umarım önemli bir şey değildir.

dombili,

2.5 kilo vermişsin, maşallah kıza.s.

Son düzenleme:

ecet canım verdim 59.5 tum

ya ben bu çizelgeyle uğraşıyorum sabahtan beri sinir oldum yaptım ama başta ve sonda kilomu göstermiyor

Günaydın sevgili takımımmm :))
Sabah kahvaltımı yazayım; tost yedim yağsız iki dilim ekmekle yaptım suyumu içiyorum yeşilçay içerim birazdan da...
Bu arada yarın sabah bildirim yapamayabilirim evde olacağım çünkğ ben sabah tartıldım 78.7 çıktım tartı da buna da şükür gidiyo yavaş yavaş inşallah hepsinden kurtulurum...

ecet canım verdim 59.5 tum

ya ben bu çizelgeyle uğraşıyorum sabahtan beri sinir oldum yaptım ama başta ve sonda kilomu göstermiyor
cnm istersen ben yapayım ölcülerini boyunu felan msj at bana sana link atarım ytapıştırırsın

afiyet olsun cnm
azda olsa gitmiş ne güzell

günaydın bayanlar.
inşallah herkesler iyidir. ben ne hikmetse bugün biraz halsizim,keyfim yok.
dün akşam biraz ateşim vardı,sanırım onun etkisi.
akşam evde yemek yemeyeyim dedim ama 1 tabak nohut yedim. ekmeksiz sadece nohut.
iş çıkışı halletmem gereken işler var. almam gerekenler var. of of hiç hevesimde yaa.
neyse daha fazla sıkmayayım sizi. bugün belki erken çıkarırlar. yarında belki öğleye kadar çalışabilirim.
buralarda olacağım geçmişe bakıyorum. aslı bu hafta izinli olacak.sanırım bayede izinli olacak. ben listelere bakmadım yaa yarına sıkışmamayım. kızlar kilolarınızı bu akşamda istemiştim dimi sizden. imkanınız varsa bu akşamdan olsun ama en geç yarın sabaha kadar olsun lütfen bacularım. öpüyorum sizleri. yine kafam karıştı ben şu listeleri kontrol edeyim.

3. senemız
evet fazla oldu
ama evlilik yıldonumumuz napalım kıamadım obur hafta telefı ederım artık

cnm istersen ben yapayım ölcülerini boyunu felan msj at bana sana link atarım ytapıştırırsın

afiyet olsun cnm
azda olsa gitmiş ne güzell

masalcım,

çok konuşmak da yakışıyor canım:) biz dinleriz seni:)

doktor randevun inşallah iyi geçer, umarım önemli bir şey değildir.

dombili,

2.5 kilo vermişsin, maşallah kıza.s.

canım kosu bandının faydaları kı 2 gunde spor yapamadım bugun yaparım ınsallah 1 haftada 73.8-71.3=2.5 kg yapar sanrım bu haftanın sampıyonu benım :):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…