sende bendensin.valla rabiacım en sevdiğim yemekler arasındadır nohut, dün akşamda bugünün yemeğini pişirem dedim bir nefis koktuki sorma yemesem yemin olsun çatlardım.. kesinlikle haklısın canım,güven oldukça insanın hevesi kırılmıyor. ikisi birbirini tamamlıyor sanırım daha rahat oluyorum.ben de bayılırım haşlanmış nohuta:) yemekle gayet iyi yapmışsın canım. geçen sefer haşladım, yemeğe konulmadan öyle gitti:) birazı salataya birazı öyle atıştırmalık.
güçlü asuman geldi şimdi:) canım en önemli şey zaten öncelikle böyle kendine güven duyman. hastalıkla bile başederken güçlü olmamız lazım. salınca hepten gidiyor.
yok yetmedi canım ya hala uykulu gibiyim. bugün sporum da iptal olmuş. gerçi yine dışarı çıktım ama üzerimde bir yavaşlık var:)
ama sende dikkat et çok fazla iş falanmı yaptın hayatım,havamı çarptı seni hasta olmada fırsat uldukça dinlen canım.
tabi anne yemeği gibisi yok canım annemopuyorumnanaktan sağol dosbacım
sağol adcım amin Allah hepimizin eşlerine kolaylık versin inş.
ayrıca hepimize tek tek cevap verdiğin içinde teşekkürler çok tatlısınŞeniz
valla annem nasıl beceriyor bilmiyorum ama tarhanayı mükemmel yapıyor hatta hazır çorbamı kakalıyorsun bize diye söylüyorum ona kızıyor. ben onun yaptığı malzemelerle yapıyorum tamam güzel oluyor ama onun gibi değil. el lezzeti dedikleri bu olsa gerek.
amiiin sende sağol hayatım. ricaederim nihanım,
açık konuşmak gerekirse kaptan olmasam bu kadar umursaymıydım bilmiyorum ama inanın yazarken keyif duyuyorum. düşünüyorumda çağla ve melisde (eski kaptanlar)böyleydi herkese cevap yazmaya çalışırlardı. onları şimdi daha iyi anlıyorum.