Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sende bendensin.valla rabiacım en sevdiğim yemekler arasındadır nohut, dün akşamda bugünün yemeğini pişirem dedim bir nefis koktuki sorma yemesem yemin olsun çatlardım.. kesinlikle haklısın canım,güven oldukça insanın hevesi kırılmıyor. ikisi birbirini tamamlıyor sanırım daha rahat oluyorum.
ama sende dikkat et çok fazla iş falanmı yaptın hayatım,havamı çarptı seni hasta olmada fırsat uldukça dinlen canım.

valla annem nasıl beceriyor bilmiyorum ama tarhanayı mükemmel yapıyor hatta hazır çorbamı kakalıyorsun bize diye söylüyorum ona kızıyor. ben onun yaptığı malzemelerle yapıyorum tamam güzel oluyor ama onun gibi değil. el lezzeti dedikleri bu olsa gerek.
amiiin sende sağol hayatım. ricaederim nihanım,
açık konuşmak gerekirse kaptan olmasam bu kadar umursaymıydım bilmiyorum ama inanın yazarken keyif duyuyorum. düşünüyorumda çağla ve melisde (eski kaptanlar)böyleydi herkese cevap yazmaya çalışırlardı. onları şimdi daha iyi anlıyorum.

kafamdaki sorular cokk iyide var kötüdee
tayin cıkcak bekliyoz neresi olcak napcaz öyle böylee
buğün yarın dün derken kafa kalmıyoo kızım saolsun bunaltıyoo ne gittiğim yerde mutsuzum burnumdan getiriyoo benmi eğiteemiyorum diyorum acaba çok meraklııaynı yaşıtlarına bakıyorum oturuyolar bziim neresi karışcak neresi kırılcak onun peşindee

ay adcım aynen benim annemde çok güzel yapar tarhanayı ama ben yapıyorum onunki gibi olmuyor zamanla olcak galiba hazır çorbaları hiç sevmiyorum ben ama zorda kalınca mecbur yapıyorumbilmiyorumkismile
tabi kaptan olmanın getirdiği sorumlulukta var kolay gelsin adcım işin zor gerçekten..

uyuyamadım ben yaa aslında uykum var ama yatınca kafamadan milyonlarca sorular oluştu kalktımmm(((

seni anlıyorum hayatım, çok birikince okuması zor gerçekten. tamam canım işlerini halledersin kısa sürede inşallah. kafanda model belirledin sanırım. ben gittim hazır aldım. gerçi diktirmek istesem vaktim olurmuydu bilmiyorum malum 18 günün sonunda düğün yapıyoruz.
hani vardır ya vücut için detokslar aslında sanırım onu önce beyin için yapmalıyız ama bunu evde yada çarşıda yapmak olmazki. şöyle bir aycık belkide daha az herşeyden herkesten uzak sevdiğinle birlikte hiçbirşey düşünmeden nezih bir yerde yaşayabilsek sanırım çok iyi gelir.
hadi kızlar ben kaçtım
ancak hazırlanır çıkarım
hepinizi öpüyorum akşam vaktim olursa uğrarım
kolay gelsin.
canım tayin olabilecekler yerler bellimi inşallah size huzur verecek yerler olur. kaç senedir muğladasınız eminecim alışmışsındır sen şimdi oralara zor gelir başka yere gidince. Allah kolaylık versin sizlerede hayatım. zor işler bunlar.
canım benim her çocuk bir olmaz asla başkasının çocuğuyla kendi çocuğunu kıyaslama. bu sefer sürekli kızarsın yavruna. çocuk çünkü meraklı yapacak birşey yok. o öyle diyede sen kendini eve kapatak değilsin. komşularına giderken onun evde sevdiği oyuncaklrını götürüyormusun hayatım. belki faydası olur. sana tavsiyem asla ve asla çocuğuna kalabalık ortamda kızma hayatım inan daha asi oluyorlar. ev sahibi anlayışla karşılasın,kırmıyor dökmüyorsa, sorun yok. nedir ki yani atla deve değil dağınıklık toplanır gider. olmadı o elayı tatlı dille uyarsın. olmaz kızım orası yasak diye. aman ne bileyim canım ya ama sıkma canını çok fazla.
ad cnm cağla napıyo kiii görüşüyomusunuz hiç uğramıyoo deilmi yada ben görmedimm bebek felan istiyodu sanırımm

canım çağlayla epeydir görüşemedim. en son msn de görüştük bebek düşünüyorlardı. ama hamile kalsa hemen haber verir diye düşünüyorum.

Canım çok bir iş yapmadım ben aslında. mevsim değişikliklerinden zannedersem.

anne eli başka ya. ben birebir aynı yapsam bile aynı tadı alamadığım çok oldu.

ad cnm götürüyorum oyuncak felan ama yok bakmıyoo ilgisi evin içiii:))
kızmamaya calışıyorum buğün geldi kahveyi parmağına sokcakmış bi tuttu sıcak zor tuttum döküldü cok zarar veriyoo anlamıyor hayırdann eve kapanmakta cözüm deil ama bilmiyorum neden böyle fazla bilmişş sakin bir cocukdeill 2. düşünüyoduk ama iyice soğuttuu benii tek olsunn napayımm cok ara vermek istemiyodumm 3yaş düşünüyodukk ama zorrböylee bunalttııı ne evde ne gittiğinyerde rahat veriyoo hepsi mi böylekii diyorum ma benimki birraz fazlaa halasına cekmişş:))
tayin konusuna gelince kıbrıs,mersin izmir,cannakale yazdık inş istediğimiz yerler cıkar özellikle kıbrıss
ama istediğin yere gönderme olmuyoo bizde süpriz oluyoo yanii marmarise gelin geldimm ilk evimm alıştımm az cok cevrem var ama yapcak bişey yokk kalıcı deilizz:)))
emekli olana kadarr

elacım, sizin işiniz de kolay değil. hep bir göçebelik var. ama hep de bir değişiklik oluyordur, yeni yerler yeni insanlar.

canım, çocuklar dönem dönem aşırı meraklı oluyor. geçici bir dönemdir. ben de asuman gibi düşünüyorum, kızma o tür durumlarda.. zamanla geçecek gözüyle bak ama tabi o takmasa bile bu davranışlarını hoş karşılamadığını belirt.

Canım çok bir iş yapmadım ben aslında. mevsim değişikliklerinden zannedersem.
anne eli başka ya. ben birebir aynı yapsam bile aynı tadı alamadığım çok oldu.
inşallah mevsim değişikliğidir canım.
rabiacım sanırım bizde yıllar sonar el lezzeti kazanacağız. belki ozaman tutturabiliriz.
ısrarcılar,inatçılar illa dediğim dedik olacaklar. benim tosunda bazen pskopatlık yapıyor çok üstüne gidince yırtınıyor ama yumuşak yumuşak sevince (resmen dalkavuk oluyorum) uysal oluyor. zamanla geçecek hayatım gerçekten öyle. hatta diceksinki boşuna takmışım bu kadar diye. o yüzden hiç üzme kendini.
farklı insanlar farklı yerler tanımayı çok severim. canım neden kıbrıs,eşim askerliğini orda yapmış sıcağından nefret ediyor. hiç sevmez kıbrısı bildiğim kadarıyla.

geçicidir canım. bizimki de bir ara çok meraklıydı dolaplara. şimdi de gelir bazen mutfağa, açar falan ama ben orası senin oyuncağın değil deyince bırakıyor. önemli olan senin pes etmemen. defalarca da olsa diyeceksin orası senin oyuncağın değil, bakabilirsin ama karıştıramazsın vs.

kızlar öğle yemeğimde abarttım. 1 tabak pırasa, 2 dilim ekmek yarım muz yedim.
güya ekmek yamayacaktim bugün ama akşama kesinlikle yemem.

aynen cnm inş cabuk atlatırız bilmiyorumkismile
cnm kıbrısta seyir yok cok bunaldık eşimde bende sabah gidip akşam gelmesini istiyorumm 2senelik zaten buranın sıcağıda beter klimalar saolsunn:))
hayırlısı bakalımmm kötü gemi cıkarsa eğer 6 ay felan gelmicekk gittimiieyvahedigeldismile

selam kardeş takım nasılsınız ben kardeş takımınızın yeni kaptanı ad1 cim ilk haftam da yoksun neyseki kalliste abla yapacak çizelgeyi ferihanda yok haftaya inşallah sıkışırcam koşarım yanına

kızlar öğle yemeğimde abarttım. 1 tabak pırasa, 2 dilim ekmek yarım muz yedim.
güya ekmek yamayacaktim bugün ama akşama kesinlikle yemem.

pırasanın içine pirinç atıyorsan çok olmuştur
akşama bende ekmek yemicem

Canım daha iyi olmana sevindim
İnş benimde hayatım normale döner ve düzene girer
Çok bunaltıcı bi hale giriyor eşim uzun gideceği zaman evde kalmamı istemiyor hadi taşınıyoruz memlekete dönünce eve alışmak toparlanmak ve kızı yeni bi düzene alıştırmak inan ölüm geliyor.
Kreş işini çok düşündüm canım maddi olarak verebilirimde çok yakınımda değil getirip götürmesi zor birde bana çok düşkün zaten alıştırma evresi 1 hafta 10 günü bulur inş çalışmaya başlayınca verecem başka çarem olmayacak çünkü...
Rabbimin izniyle bu sefer alnım açık çıkarım inş bu sınavdan...

Eminecim benim kızımda aynı evde dışarıda hiç biryerde durmuyor artık dışarı çıkmaktan nefret eder duruma geldim...
Hep hareket halinde burda gitmiyorum ev gezmesine ama memlekette elimde mendil popomu yere koymadan geri dönüyordum
Burdada alışveriş merkezine gidiyoruz yere bırakın diyor elimizden tutmuyor hadi koş arkasından
Bende merak ediyorum bu durum daha ne kadar bu şekilde devam edecek ama inş kısa sürede biter değilse ben bitecem sabah sinirimden hüngür hüngür ağladım
kollarımı falan görsen sinirlenince ısırıp çiziyor ne bulursa kafama vuruyor

seyir yoksa gerçekten sizin için iyi olacak.haklısın muğlada aynı sıcaklıkta nede olsa. inşallah çok güzel olur herşey.
canım hayırlı olsuna gelemedim ama uğrarım. herzaman yardımcı olmak isterim canım seve seve.
bir eğtimci bide cocuk gelişimciolarak ben sabredemiyoken düşünün her dil kullanıyorumm ama yokk
haklısın canım. allah kolaylık versin.
pırasanın içine pirinç atıyorsan çok olmuştur
akşama bende ekmek yemicem
yok hayatım pirinç yoktu ama onun içindeki pirinçten ne olacakki. lokantadan söylüyorum yemeği. bende diyorumki bu pırasa niye yavan harbiden pirinçsiz yapıyor bu adamlar bunu.
bende buğün bişey yemedimm şimdi 2.yeşil cayımı içiceğiimm

canımm zaten tehlikeli havalar,öğünlerini atlama vücut direncin düşmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…